Το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού επιστρέφει, προκαλώντας και πάλι συγκρούσεις, εντάσεις, ξαφνικά προβλήματα κι ανατροπές που σοκάρουν, σε Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους των πρώτων ημερών…

Κριός
Σήμερα, Κριέ, είναι μια καλή μέρα για διεκδικήσεις. Σε ό,τι προσπαθήσεις, δε θα πάρεις αρνητική απάντηση, αρκεί να ξέρεις τι ακριβώς θέλεις και να υπάρχει σε κάθε σου διεκδίκηση η έννοια του εφικτού. Συγκέντρωσε, λοιπόν, τη σκέψη σου και απαίτησε συγκροτημένα. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

Ταύρος
Οι καταστάσεις που αντιμετωπίζεις, Ταύρε μου, σου φαίνονται αξεπέραστες και νοιώθεις να πνίγεσαι. Δώσε λίγο χρόνο στα γεγονότα, κράτα μια απόσταση και τότε θ’ ανακαλύψεις, πως πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό. Τα πράγματα δεν είναι τόσο τρομερά. Λίγη ψυχραιμία χρειάζεται. Κάποια ερωτήματα σήμερα θα σε βασανίζουν προερχόμενα από τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκου. Δεν είναι ακόμη ώρα να μιλήσεις.

Δίδυμος
Η ανασφάλεια, το άγχος και η πίεση, Δίδυμέ μου, δεν έλυσαν ποτέ προβλήματα, αντίθετα τα μεγέθυναν. Σήμερα, η μέρα προσφέρεται για μια πιο ξεκάθαρη ματιά στα γεγονότα και τις καταστάσεις, ενώ αν συνδυαστεί και με λίγη χαλάρωση, θα αποδειχθεί εξαιρετική για λύσεις προβλημάτων. Δε θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα… κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις με το ταίρι σου.

Καρκίνος
Είσαι από τα άτομα, Καρκίνε, που βαριούνται και μετά βαλτώνουν εύκολα. Η μέρα προσφέρεται για νέες γνωριμίες ή ιδέες για νέες καταστάσεις. Φρόντισε να την εκμεταλλευτείς, για να ξεφύγεις από το τέλμα που νοιώθεις ότι βρίσκεσαι. Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις και θα καλύψεις όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

Λέων
Σήμερα, Λέων, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες σε πολλούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να τις αρπάξεις από τα μαλλιά, για να σε βοηθήσουν να σταθεροποιηθείς υψηλά ή ν’ απεγκλωβιστείς από το αβέβαιο περιβάλλον που ίσως βρίσκεσαι Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα στη σχέση σου αφού οι πλανήτες δε σε ευνοούν και θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

Παρθένος
Η διαίσθηση σου αυτή τη φορά, Παρθένε, δε σε ξεγελάει. Η σημερινή μέρα, μετά από μια αποκαλυπτική συζήτηση που θα κάνεις, θα σε βοηθήσει να βάλεις τα πράγματα στη σωστή τους θέση, μακριά από λανθασμένες εκτιμήσεις και ψευδαισθήσεις. Μπορείς σήμερα να εκφράσεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος, ότι θα έχεις ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, αφού αυτή την περίοδο δε θα καταφέρεις κάτι.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, μια τυχαία συνάντηση θα σε γεμίσει χαρά και νοσταλγία για παλιές καταστάσεις. Στο χέρι σου είναι να αναζητήσεις άτομα του παρελθόντος και να βρεθείς ξανά μαζί τους. Οι υποχρεώσεις και τα προβλήματα όμως δεν τελειώνουν. Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό είναι να κάνετε ένα ταξίδι, που θα ευχαριστήσει και τους δύο. Προσπάθησε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

Σκορπιός
Η μέρα προσφέρεται για δυναμικές κινήσεις προς τα εμπρός, Σκορπιέ. Φρόντισε ν’ απαλλαγείς από τα άγχη και τις ανασφάλειές σου, κράτα τον έλεγχο των καταστάσεων και όλα θα πάνε καλά. Μην ξεχνάς όμως και όλους αυτούς που σε στήριξαν. Θα μπεις σήμερα σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δε θα έχεις πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες με το σύντροφό σου που ίσως προκύψουν, αποφεύγονται, αν μιλήσεις ήρεμα και χωρίς αναφορές σε γεγονότα του παρελθόντος.

Τοξότης
Οι νέες κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις, Τοξότη, έχουν σήμερα την ευκαιρία να πάρουν σάρκα και οστά. Πρόσεξε όμως και τους άλλους γύρω σου. Καινοτόμα κίνηση δεν είναι αυτή που ισοπεδώνει τις υπόλοιπες, αλλά αυτή που διαχωρίζεται. Μπορείς πια να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Κάνε σήμερα συζητήσεις με το σύντροφό σου για δύσκολα θέματα του παρελθόντος και προσπάθησε να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Αιγόκερως
Τον τελευταίο καιρό, Αιγόκερέ μου, παραπονιέσαι για θέματα που δεν μπορείς να ξεπεράσεις, ώστε να τραβήξεις μπροστά. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πρόοδο. Θα σε βοηθήσει να κλειδώσεις παλιές υποθέσεις και να βάλεις πλώρη για νέα ξεκινήματα. Οι δυνατές σχέσεις αντέχουν τις συζητήσεις σε έντονους τόνους. Πρέπει σήμερα να δεις τι είναι αυτό που θέλεις, για να κάνεις στη συνέχεια τα ξεκαθαρίσματά σου.

Υδροχόος
Όλοι δεν έχουν τη δική σου συναισθηματική αντίληψη, Υδροχόε μου, κι αντιλαμβάνονται τον κόσμο διαφορετικά, αφού έχουν άλλου είδους νοημοσύνη. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να τους υποτιμάς ή να πληγώνεσαι από αυτούς. Αν δώσεις μια απόσταση, θα δεις πως κι οι άλλοι έχουν τη δική τους αλήθεια. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίτα το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφό σου, μαθαίνοντας τα όνειρα και τα παράπονά του.

Ιχθύς
Ο αρνητισμός που κυριαρχούσε στη σκέψη σου, Ιχθύ, σήμερα πάει στο περιθώριο και νέα αισιόδοξα σχέδια έρχονται να πάρουν τη θέση του. Προσοχή όμως στις υπερβολές που είναι ίδιον του χαρακτήρα σου. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το σύντροφό σου, αν βγάλεις τη συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, θα δεις ότι αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, θα προκύψουν πολύ καλές καταστάσεις.

Πηγή