Σήμερα η μέρα έχει άπλετο συναίσθημα, ευαισθησία, καλοσύνη και αγάπη! Η Σελήνη στον Ιχθύ κάνει Τρίγωνο με την Αφροδίτη και εφόσον η Αφροδίτη είναι Ανάδρομη, θα έχουμε και αρκετά ερωτικά πισωγυρίσματα!

 

Κριός
Η διάθεσή σου να κατακτήσεις τον κόσμο, Κριέ, μπορεί να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις. Καλό θα ήταν, πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, να επιβληθείς στην παρορμητικότητα σου για δράση. Η σχέση σου, Κριέ, από σήμερα θα πάρει άλλη τροπή και θα είναι πολύ καλύτερη από πριν. Φρόντισε να περάσεις τη μέρα όσο πιο ευχάριστα μπορείς, αφού ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζήσε όσο πιο όμορφα γίνεται κι άσε τη γοητεία σου να φέρει την καλύτερη γνωριμία.

 

Ταύρος
Ίσως αισθάνεσαι, Ταύρε μου, ότι έχουν γκρεμιστεί τα πάντα γύρω σου. Έχεις όμως τον τρόπο, αξιοποιώντας την επιμονή σου, να ζήσεις πολύ καλύτερες στιγμές. Η σχέση σου, Ταύρε μου, πάει αρκετά καλά, αλλά σε σένα συνέχεια κάτι λείπει. Σε βεβαιώνω ότι θα περάσεις πολύ καλά, οπότε μην αγχώνεσαι.

 

Δίδυμος
Καλό είναι, Δίδυμε, σήμερα να επιτρέψεις στον εαυτό σου να εκφράσει, χωρίς φόβο και ανασφάλεια, όλα τα θετικά συναισθήματα που νιώθεις για τα άτομα που σε περιβάλλουν. Σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου, Δίδυμέ μου. Μίλα σήμερα με το ταίρι σου και μετά πάρε ριζικές αποφάσεις, που θα δώσουν χαρά και στους δύο.

 

Καρκίνος
Θέλεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου, Καρκίνε, και πιστεύεις ότι τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Πρέπει όμως να περιορίσεις την τάση σου για ονειροπόληση, διαφορετικά μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος αποφάσεις. Η σχέση σου, Καρκίνε μου, μπορεί αυτή την περίοδο να έχει κάποια προβλήματα, αλλά είναι περαστικά. Σε συμβουλεύω, λοιπόν, να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό σου.

 

Λέων
Θα μπορέσεις σήμερα, Λέων, να δείξεις τα θετικά της προσωπικότητάς σου, να λάμψεις και να τραβήξεις κοντά σου ακόμη και άτομα, που πίστευες ότι είχαν απομακρυνθεί από σένα. Η σχέση σου σήμερα θα πάει αρκετά καλά, Λέων, και ο Ερμής από το Σκορπιό, θα σε βοηθήσει να κάνεις το σύντροφο σου να περνάει όμορφα μαζί σου. Σε σένα, που δεν έχεις ταίρι, ο Ερμής φωνάζει να κινηθείς άμεσα, αφού διανύεις περίοδο που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

 

Παρθένος
Νιώθεις, Παρθένε μου, ότι πολλά πράγματα γύρω σου χρειάζονται αλλαγή, θέλεις να διορθώσεις τα κακώς κείμενα, αλλά ταυτόχρονα κάτι σε κρατάει και δεν μπορείς να κάνεις αυτές τις αλλαγές. Το πλανητικό σκηνικό, Παρθένε, θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές του, ώστε να περνάς στη σχέση σου πολύ καλά. Και αν ακόμη ψάχνεσαι και δεν έχεις ταίρι, εκεί που δεν το περιμένεις, θα ξαφνιαστείς ευχάριστα από μια καινούργια γνωριμία.

 

Ζυγός
Η ικανότητά σου, Ζυγέ, να επιβληθείς στα συναισθήματά σου και την τάση σου να δράσεις άμεσα, μπορεί σήμερα να σε οδηγήσει στο να πετύχεις πολλά από αυτά που επιθυμείς. Φρόντισε σήμερα, Ζυγέ μου, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Μην κάνεις συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

 

Σκορπιός
Η μέρα σου, Σκορπιέ μου, απαιτεί να ξεπεράσεις το πείσμα, την ισχυρογνωμοσύνη και να υπερνικήσεις τον εγωισμό σου. Η… τρελή σου διάθεση, μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρεξηγήσεις με φιλικά σου πρόσωπα. Ο Ερμής στο ζώδιό σου, Σκορπιέ, θ’ ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δε θα σου χαλάει χατίρι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο που το πλανητικό σκηνικό σ’ ευνοεί, αφού θα γίνει κάτι πολύ καλό.

 

Τοξότης
Είναι μια μέρα, Τοξότη, που θ’ ακούσεις τις συμβουλές κάποιου έμπιστου, κοντινού σου προσώπου, του οποίου η αγάπη του για σένα έχει αποδειχθεί στο πέρασμα του χρόνου. Στη σχέση σου, Τοξότη μου, κάτι σε προβληματίζει κι έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κατά τη συζήτηση που θα κάνεις με το ταίρι σου, ξεκαθάρισέ τα όλα.

 

Αιγόκερως
Θες να αγαπήσεις, ν’ αγαπηθείς και να γλεντήσεις, Αιγόκερε. Όλα αυτά πάντως προσπαθείς να τα κάνεις με μέτρο, θέτοντας όρια στον εαυτό σου και στους άλλους. Η σχέση σου, Αιγόκερε, μπήκε σε μια καλή πορεία. Έχεις και τους πλανήτες σύμμαχους, οπότε όλα θα πάνε μια χαρά. Αν μιλάς ακόμη με τη μοναξιά, μάθε ότι ήρθε ο καιρός που θα τη διώξεις, αφού σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

 

Υδροχόος
Η διάθεσή σου, Υδροχόε, να λειτουργήσεις με τη λογική κι όχι το συναίσθημα, θα σε βοηθήσει σήμερα να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου. Η σχέση σου, Υδροχόε, πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν, για να σου έρθει το καλύτερο.

 

Ιχθύς
Θα νιώσεις δικαιωμένος από τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, Ιχθύ, και θα εισπράξεις το σεβασμό τους, επειδή έχεις καταφέρει σε μια δύσκολη στιγμή, να φερθείς με την απαιτούμενη ωριμότητα. Με την εύνοια που έχεις από τον Ερμή στο Σκορπιό, Ιχθύ, μπορείς να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα σχέδια που έχεις γύρω από τη σχέση σας και το μέλλον της. Αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν και σύντομα θα κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή