Δυστυχώς η επιρροή για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους που ανήκουν στο 2ο δεκαήμερο, συνεχίζεται και σήμερα. Λέμε όχι σε κακίες, κάθε είδους βιαιότητα, πολεμική συμπεριφορά, λάθος καταστροφικές ερωτικές ιστορίες αλλά και σε σκοτεινές προθέσεις ή δραστηριότητες! Ψυχραιμία και λογική πρέπει να επιστρατευτούν αυτές τις μέρες!

 

Κριός

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

 

Ταύρος

Εκεί που πετάς στα σύννεφα κάποια πληροφορία έρχεται στην επιφάνεια εντελώς αναπάντεχα και σε αναστατώνει εντελώς.  Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

 

Δίδυμος

Όσο πιο γρήγορα αποδεχτείς τη νέα πραγματικότητα η προσαρμογή σου θα γίνει με πιο αναίμακτο τρόπο για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν πολύ. Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

 

Καρκίνος

Διατήρησε λοιπόν την ψυχραιμία σου και μην πεις λόγια που θα μετανιώσεις αργότερα. Περίμενε λίγο πριν πάρεις αποφάσεις, οι πλανήτες σύντομα σου προσφέρουν τη βοήθειά τους. Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς.

 

Λέων

Με τον Ερμή να σε ευνοεί από τον Τοξότη, νέα σελίδα έρχεται με πολλές θετικές υποσχέσεις για το αύριο. Προετοιμάσου να την υποδεχτείς. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

 

Παρθένος

Ένα έντονο μπλοκάρισμα δέχεσαι σε προσωπικό επίπεδο και η ψυχολογία σου αλλάζει από τα καθιερωμένα.  Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Ζυγός

Πριν βιαστείς να φτάσεις σε οριστικά συμπεράσματα φρόντισε να διασταυρώσεις τον ακριβή τρόπο που ειπώθηκαν και δείξε ψυχραιμία. Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στην σχέση σου μέχρι τώρα θα αλλάξουν και θα αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις την κατανόηση από τον σύντροφό σου και θα βρείτε λύσεις σε ότι αφορά την σχέση σας στο μέλλον.

 

Σκορπιός

Μείνε λίγο σε απόσταση από συζητήσεις και συμφωνίες ώσπου να βρεις τις κατάλληλες πληροφορίες και να πάρεις τις απαραίτητες αποφάσεις για το πώς θα κινηθείς. Φρόντισε ότι έχεις να πεις να είσαι ήρεμος και προπάντων μην απομακρύνεσαι από τον σύντροφό σου. Συζήτησε μαζί του και πες μερικά πράγματα έξω από τα δόντια για να νιώσεις καλύτερα και εσύ.

 

Τοξότης

Ο δρόμος που έχεις διαλέξει είναι δύσκολος και θα πρέπει να αγωνιστείς πολύ αλλά οι συνθήκες ευνοούν και οδηγούν σε καλό αποτέλεσμα. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις στους άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφό σου, για να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Περιόρισε τα νεύρα σου γιατί σε οδηγούν σε μία σειρά από άσχημες συμπεριφορές που θα κουράσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου. Απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που μπορεί να έχεις αυτές τις μέρες.

 

Υδροχόος

Οι πλανήτες σου χαρίζουν διαίσθηση, χρησιμοποίησέ την για να αποφύγεις τα κακώς κείμενα και αργότερα που το κλίμα ηρεμήσει θα έχεις το χρόνο να δεις πως θα προχωρήσεις. Έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σας. Καλό θα είναι να μην έχεις κάποιο ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι συμβαίνει σοβαρό.

 

Ιχθύς

Δέχεσαι βοήθεια αλλά και έντονο στρες σε αποσυντονίζει και η κούραση θα είναι μεγάλη. Σήμερα θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα να αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν την σχέση σου, γιατί η περίοδος δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

 

Πηγή