Έντονη επικοινωνιακά ημέρα επιφυλάσσει εκπλήξεις θετικές αλλά και δυσάρεστες. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τις υποσχέσεις καθώς η μέρα έχει μια τάση να μας κάνει επιπόλαιους. 

Κριός

Αυτή είναι μια χρονική ημέρα όπου πολλά πράγματα στη ζωή σας θα θεωρηθούν ως υπερβολική εύνοια της τύχης. Ευκαιρίες σε πράγματα που πριν από αρκετό καιρό επιθυμούσατε εμφανίζονται σήμερα στη ζωή σας. Πολύ θετική ημέρα για τα επαγγελματικά σας. Οι καλές ιδέες οι οποίες θα σας έρχονται με ξαφνικό τρόπο θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε τις υποθέσεις σας και τη ζωή σας καλύτερα.

 

Ταύρος

Οποιαδήποτε σημαντική απόφαση, όπως αυτή της επαγγελματικής εκλογής ή των μεταρρυθμίσεων, ή αλλαγές μέσα στο σπίτι σας, είναι πολύ δύσκολη σήμερα λόγω του μεγάλου αριθμού παραγόντων, που πιθανόν να αγνοήσετε να λάβετε υπόψιν και να οδηγηθείτε σε λάθη. Με το να καθίσετε και να επανεξετάσετε όλες τις λεπτομέρειες, μπορείτε να αποφύγετε πολλά προβλήματα κι επιπλοκές.

 

Δίδυμοι

Η αυθεντικότητά σας, τα σχέδιά σας και ο οραματισμός σας για να φέρετε κάποιο νέο αίμα μέσα στη ζωή τη δική σας και των άλλων, συχνά θα βρίσκονται αντιμέτωπα με το συντηρητισμό των ανθρώπων που σας περιβάλλουν. Αυτός ίσως είναι και ο βασικός λόγος που θα προχωρήσετε σε μία μεμονωμένη προσπάθεια ανατροπής των κανόνων, αλλά με αμφίβολα αποτελέσματα.

 

Καρκίνος

Νέες ιδέες, ξαφνικά νέα και καινούργιες πνευματικές εμπειρίες είναι τα γεγονότα αυτής της ημέρας. Η επιθυμία σας για να δουλέψετε κάποιο καινούργιο και πρωτότυπο σχέδιο θα είναι μεγάλη και οι πιθανότητες να αποτύχετε πολύ περιορισμένες. Οι καινούργιες και έξυπνες ιδέες που θα έχετε σήμερα θα σας διευκολύνουν στο να πραγματοποιήσετε κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην ενασχόλησή σας. Η πνευματική ένταση όμως δε θα λείψει.

 

Λέων

Μπορεί να παρακολουθήσετε ένα πνευματικό καταφύγιο, ή εργαστήρι, το οποίο θα σας εμπνεύσει να αναζητήσετε τα ιδανικά και τα οράματά σας με περισσότερο ζήλο. Εν ολίγοις, αυτή η χρονική ημέρα είναι θετική, κατά την οποία τα ιδανικά, η φαντασία και η ευαισθησία σας αφυπνίζονται, ανυψώνονται, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να πετύχετε κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

 

Παρθένος

Ξαφνικές αλλαγές και ανακατατάξεις πιθανό να συμβούν στην οικογενειακή σας ζωή. Αν είστε λίγο δυσαρεστημένοι με τον τόπο διαμονής σας, πιθανότατα να μετακομίσετε αυτές τις ημέρες ή να κάνετε ουσιαστικές βελτιώσεις μέσα στο σπίτι σας. Αν τα μέλη της οικογενείας σας δεν τα πηγαίνουν πολύ καλά μεταξύ τους, είναι πιθανό αυτή η τριβή να εξελιχθεί σε μια μεγάλη εκρηκτική κατάσταση με δυσάρεστες συνέπειες.

 

Ζυγός

Μην αφήσετε κάποια αρνητικά γεγονότα να επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Καλή ημέρα για συζητήσεις για ξεκαθαρίσματα σε προσωπικό επίπεδο. Οι πιθανότητες βέβαια για κάτι νέο στην ερωτική σας ζωή δεν είναι κι ιδιαίτερα ευνοϊκές.

 

Σκορπιός

Αυτή είναι μια ημέρα για εσωτερική, πνευματική και θρησκευτική ανάπτυξη και ωρίμανση. Γίνεστε πιο έντονα γνώστες των δικών σας μοναδικών και ατομικών σκοπών και στόχων σ’ αυτή τη ζωή. Αυτή η αυξημένη αίσθηση του πνευματιστικού σκοπού μπορεί να εμπνευστεί από ένα βιβλίο, μια ταινία, άλλα πρόσωπα, αλλά πιο συχνά προέρχεται απ ‘τον εσωτερικό κόσμο σας, ενώ αναζητάτε μια δουλειά που έχει νόημα για σας. Πιθανότητα για μακρινά ταξίδια. Επιρρεπής σε εύκολη εξαπάτηση.

 

Τοξότης

Οι ερωτικές σχέσεις θα καλυτερεύσουν αυτή την ημέρα. Βρίσκεστε σε ρομαντική διάθεση και δείχνετε επιπροσθέτως προσοχή και αγάπη στο σύντροφό σας. Αν δεν είστε παντρεμένοι, ούτε έχετε κάποιο δεσμό, αλλά θα θέλατε, υπάρχει μια εξαιρετική πιθανότητα ν’ αρχίσετε μια ολοκληρωμένη ερωτική σχέση σήμερα.

 

Αιγόκερως

Μια εύνοια ερωτική ή οικονομική, αλλά κάτω από ιδιόρρυθμες και ίσως μυστικές συνθήκες. Πολλά πράγματα ακόμα και βοήθεια από τους φίλους, θα συμβάλλουν στο να αποκτήσετε μια πολύ καλή αισθηματική κατάσταση σήμερα. Επαφές επαγγελματικές, οι οποίες θα περιέχουν και κάποια μορφή διασκέδασης είναι πολύ πιθανές. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας αν υπάρχει με το να ασχολείστε με τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και τους είχατε παραμελήσει προσωρινά.

 

Υδροχόος

Στην πραγματικότητα μια αρνητική τάση, αυτής της χρονικής ημέρας είναι ότι μπορεί να γίνετε πολύ υπάκουοι και να περιμένετε να πέσουν όλα στα πόδια σας, χωρίς καμία προσπάθεια απ ‘την πλευρά σας. Επίσης ισχυρή αυτές τις ημέρες είναι η πνευματική σας εξέλιξη. Το μυαλό σας τείνει σε πιο γενικά, υποθετικά θέματα σήμερα, παρά σε λεπτομέρειες.

 

Ιχθείς

Οι φιλοδοξίες και η καριέρα σας πλησιάζουν σε ένα κρίσιμο σημείο αυτή την ημέρα. Εδώ είναι που οι αλλαγές της και οι συνθήκες που υπάρχουν θα σας επηρεάσουν θετικά ή αρνητικά. Για τους περισσότερους ανθρώπους μια σημαντική επαγγελματική άνοδος που συνοδεύεται από επιπρόσθετες υποχρεώσεις αυξάνει το στρες εξαιτίας της αναγκαστικής προσαρμογής τους σε κάποιες νέες συνθήκες ζωής. Αυτό αρχικά μπορεί να είναι λίγο δυσάρεστο, αλλά τελικά μακροχρόνια γίνεται πολύ ευνοϊκό για τις φιλοδοξίες, τους στόχους και τα υλικά οφέλη. Κάντε τις επιλογές σας και ξεκινήστε προσπαθώντας να σκεφτείτε το άμεσο μέλλον και όχι τις προσωρινές δυσκολίες.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.