Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα δημιουργεί μία τάση αποκαλύψεων αλλά κι έντονης ψυχρότητας κι απολυτότητας στον τρόπο αλλά και στις αποφάσεις. Μην επιτρέψετε την αρνητική ενέργεια της ημέρας και την ενδεχόμενη κακή διάθεση να γίνουν αιτία για να πληγώσετε ανθρώπους που αγαπάτε. Μην ξεχνάτε πως κανείς δεν είναι τέλειος, ούτε κι εσείς!

 

Κριός

Επιστροφή στην έντονη κοινωνική ζωή κι οι ρυθμοί γίνονται ακόμα πιο απαιτητική για να βρεθεί ισορροπία ανάμεσα σε εργασία, οικογένεια και διασκέδαση. Τα επαγγελματικά βρίσκονται σε καλή πορεία, γι’ αυτό δώστε προτεραιότητα στους ανθρώπους σας. Στα προσωπικά, ώρα αποφάσεων και ξεκαθαρίσματος. Ίσως και κάποιο τέλος σε μία σχέση που δεν έχει τίποτα να προσφέρει πια. Προσοχή, όμως, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις που ίσως μετανιώσετε!

 

Ταύρος

Η αυτοπεποίθησή σας είναι πολύ ψηλά σήμερα και μπορεί να σας κάνει να πιστεύετε πως είστε σχεδόν παντοδύναμοι. Γενικά οι άλλοι βλέπουν με καλό μάτι την ενεργητική κι αισιόδοξη διάθεσή σας, αλλά υπάρχει πιθανότητα να γίνετε πολύ ανυπόμονοι κι απότομοι με τους άλλους κι έτσι μπορεί εύκολα να παρεξηγηθείτε.

 

Δίδυμοι

Όνειρα, φαντασία κι ευχές ή κρυφές επιθυμίες για τα αισθήματά σας είναι πολύ ισχυρά σήμερα. Ενθουσιάζεστε εύκολα με τους ανθρώπους κι η πιθανή γνωριμία σας με κάποιο άτομο ίσως σας φέρει τελικά κάποια απογοήτευση όταν ανακαλύψετε ότι δεν εκπληρώνει τις προσδοκίες σας. Απλά δε βλέπετε αντικειμενικά. Η φαντασία σας είναι πολύ ενεργητική και δραστήρια και καλό θα είναι να τη χρησιμοποιήσετε περισσότερο στο να σχεδιάσετε το μέλλον παρά να παρασυρθείτε και να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Μια ερωτική απογοήτευση ενδέχεται να προκύψει, μια αισθηματική εξαπάτηση ή δυσφήμιση. Ανεξέλεγκτα αισθήματα που επηρεάζουν αρνητικά την υγεία.

 

Καρκίνος

Ίσως γίνεστε ιδιόρρυθμα σκληροί ή και ξεροκέφαλοι σήμερα. Τολμηρές φυσικές δραστηριότητες ή απλά απροσεξία κι ανυπομονησία μπορεί να σας βάλουν σε επικίνδυνες περιπέτειες. Σωματικές, φυσικές ή ακόμα κι οικονομικές. Τείνετε να γίνεστε η απόλυτη εξουσία σε ορισμένες περιπτώσεις προσπαθώντας να ελέγξετε με παράδοξους ή και βίαιους τρόπους, ανθρώπους και καταστάσεις.

 

Λέων

Αυτή η ημέρα είναι πολύ τυχερή για εσάς συναισθηματικά και πιθανότατα και σε άλλες πιο προσωπικές πλευρές της ζωής. Ένα άτομο από τη φύση του καλό ενεργεί κατά κάποιο τρόπο ευνοϊκά για εσάς. Ευνοούνται οι κοινωνικές δραστηριότητες κι ίσως θα πρέπει να αρχίσετε να εκμεταλλεύεστε κάποιες ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Να περιμένετε να ευχάριστο γεγονός μέσα στην οικογένεια. Η εκπλήρωση κάποιας επιθυμίας και η υλοποίηση κάποιου στόχου, ιδανική μέρα για να συμβούν.

 

Παρθένος

Εσωτερική αρμονία και μια αίσθηση συνύπαρξης σε ικανοποιητικό βαθμό με τα γεγονότα και τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στα ενδιαφέροντά σας ή ακόμα και την ενασχόλησή σας. Οι σχέσεις σας με το άλλο φύλο ίσως αποδειχτούν σήμερα περισσότερο χρήσιμες παρά ποτέ. Ακόμα θα τείνετε να ακολουθήσετε το μονοπάτι της πιο σύντομης διαδρομής σε σχέση με τα σχέδιά σας. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για συναισθηματικές ή επαγγελματικές υποθέσεις. Και στις δυο περιπτώσεις η εύνοια της τύχης είναι με το μέρος σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας σήμερα.

 

Ζυγός

Η ενασχόληση και τα προσωπικά ενδιαφέροντα, φαίνεται πως ευνοούνται ιδιαίτερα για εσάς σήμερα. Οι προσπάθειες των τελευταίων ετών θα αρχίσουν να σας ανταμείβουν κι ίσως σε μεγαλύτερο βαθμό από αυτό που εσείς περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε σωστά αυτή την καλή ημέρα που σας παρουσιάζεται σήμερα. Οι καταστάσεις θα συμβαδίζουν με τη θέλησή σας και η οργανωτικότητά σας θα είναι σε ψηλό επίπεδο. Ακόμα τη βοήθεια που πιθανό να σας προσφέρουν κάποιοι μεγαλύτερη από εσάς σε ηλικία, κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε σωστά.

 

Σκορπιός

Η διάθεσή σας είναι ευχάριστη κι ανεκτική αυτήν την ημέρα. Αρμονία, ευχάριστες σχέσεις και το περιβάλλον φαίνεται σαν να βρίσκεται μέσα στις προτιμήσεις σας. Κάποιο επαγγελματικό σας σχέδιο ή μια πολύ προσωπική σας επιθυμία βρίσκετε πολύ κοντά στην εκπλήρωση. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι αρκετά καλή και θα σας βοηθήσει να πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Το άμεσο οικογενειακό σας περιβάλλον κι οι φίλοι σας θα σας συμπαρασταθούν σήμερα κι η βοήθειά τους σε ορισμένες περιπτώσεις θα αποδειχτεί πολύ πολύτιμη στο κοντινό μέλλον. Προσέξτε όμως την υπερβολική αισιοδοξία που πιθανό να σας καταλάβει σήμερα γιατί αυτή η αστρολογική ένδειξη αν και θετική έχει σύντομη χρονική διάρκεια. Μείνετε μακριά από τις υπερβολές.

 

 

Τοξότης

Αισθάνεστε την επιθυμία να κάνετε διάφορες μικρές αλλά σημαντικές προσαρμογές στη δουλειά σας. Για παράδειγμα, εάν βρίσκεστε σε μια επαγγελματική δραστηριότητα μπορεί να διακόψετε κάποια διαφήμιση ή να χρησιμοποιήσετε καινούργιες πηγές για διάφορες υπηρεσίες που χρησιμοποιείτε, να αναθέσετε καινούργια καθήκοντα σε υπαλλήλους, ν’ αλλάξετε διαφήμιση για να προσελκύσετε μια νέα αγορά, να κάνετε αλλαγές στη γραμμή παραγωγής. Το χειρότερο λάθος που μπορείτε να κάνετε αυτές τις ημέρες είναι να αναβάλετε και να μην ενεργήσετε σύμφωνα με τις ιδέες σας.

 

Αιγόκερως

Αισθάνεστε περισσότερο ερωτικοί και στοργικοί σήμερα και θέλετε πάρα πολύ να μοιραστείτε αυτήν την ημέρα της ζωής σας με κάποιον που αγαπάτε ή το λιγότερο με καλή συντροφιά. Οι δημιουργικές ή καλλιτεχνικές σας τάσεις διεγείρονται κι η δουλειά ή η όποια ενασχόλησή σας αυτές τις ημέρες θα γίνει ιδιαίτερα ικανοποιητική. Αισθηματικές σχέσεις, αν δεν υπάρχουν, θα εμφανιστούν στη ζωή σας σήμερα.

 

Υδροχόος

Η αυτοπεποίθηση, η αισιοδοξία σας κι η επιθυμία σας για καινούργια επιχειρήματα είναι πολύ ανεβασμένες σήμερα. Αν έχετε κάποια δική σας δουλειά, οι ευκαιρίες σε συνδυασμό με κάποιες σημαντικές αλλαγές μέσα σε αυτή θα σας δείξουν καινούργιους τρόπους για να πετύχετε τα σχέδιά σας. Αν δεν έχετε κάποια απασχόληση τότε η πιθανότητα να αποκτήσετε μία η οποία θα εκπληρώνει κάποιες παλιές σας επιθυμίες είναι πολύ μεγάλη.

 

Ιχθείς

Ίσως δεν είναι κατάλληλη ημέρα για να εκπληρώσετε οποιαδήποτε δραστηριότητά σας που χρειάζεται τακτ, διπλωματία ή ιδιαίτερη προσοχή, καθώς σήμερα έχετε την τάση να γίνεστε υπερβολικά ειλικρινείς ή ευθείς στις αποφάσεις και συμπεράσματά σας. Λέτε ακριβώς αυτό που σκέφτεστε ή γίνεστε περισσότερο επιθετικοί στον τρόπο που εκφράζετε τις απόψεις σας, πράγμα που θα προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από μέρους των άλλων. Ίσως είναι πιο κατάλληλη ημέρα για να αναλάβετε κάποια διανοητική ή πνευματική εργασία ή οποία δεν απαιτεί τη συμμετοχή άλλων ανθρώπων για την ολοκλήρωσή της.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.