Article of the day: Όσα δεν παραδεχόμαστε για τον έρωτα! Από τη Μαρία Πακιακιό.

poly970

Τα Ταυράκια αρχίζουν να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους σήμερα! Ο Ήλιος στο Ζώδιό τους από ‘δω και πέρα θα ευνοεί τους ίδιους αλλά και Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Αιγόκερους!

Κριός
Οι νέες προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά θα χρειαστείς μεγάλη προσοχή στην επεξεργασία των δεδομένων, προκειμένου να πάρεις σωστές αποφάσεις. Θέλεις να προσφέρεις πολλά στη σχέση σου, Κριέ, και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Για να πετύχεις όμως αυτά που επιθυμείς, φρόντισε πρωτίστως να αποφύγεις τις σπασμωδικές κινήσεις.

Ταύρος
Αγαπημένα πρόσωπα σε στηρίζουν και χαίρονται με τις νέες συνθήκες. Είναι πιθανό να χρειαστείς αλλαγές στο χώρο κατοικίας σου. Έχεις απορίες, Ταύρε μου, για το πως αντιμετωπίζει το ταίρι σου κάποιες καταστάσεις. Μίλα μαζί του και σε βεβαιώνω, ότι μετά τη συζήτηση θα λυθούν όλα τα ζητήματα και με τον καλύτερο τρόπο.

Δίδυμος
Με την στάση που έχεις αυτή την στιγμή απέναντι στο ταίρι σου, Δίδυμέ μου, το βάζεις σε σκέψεις και δυσκολεύεις την καλή πορεία της σχέσης σας. Αν δεν υπάρχει ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο για μια νέα γνωριμία, ακριβώς όπως την ήθελες.

Καρκίνος
Η πορεία της σχέσης σου, Καρκίνε μου, βλέπεις ότι δεν είναι η καλύτερη δυνατή, οπότε μην κρατάς παθητική στάση. Εξυπνάδα έχεις, να ελιχθείς μπορείς, οπότε κάνε τις συζητήσεις που πρέπει, για να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις.

Λέων
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, Λέων μου, αν μερικές φορές συγκρατείς τα νεύρα σου και δε λες πράγματα, που μπορεί να στενοχωρούν το ταίρι σου. Αν δεν είσαι σε σχέση, η Αφροδίτη από τον Ταύρο δίνει ό,τι καλύτερο έχει, για να κάνεις τη γνωριμία που περιμένεις τόσο καιρό.

Παρθένος
Αν καταφέρεις το ερχόμενο διάστημα, Παρθένε, να συγκεντρωθείς και να εργαστείς μεθοδικά, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που εκκρεμούν και να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου στην επιτυχία που επιθυμείς. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις τις ανησυχίες που έχεις. Αυτό θα σας φέρει πιο κοντά.

Ζυγός
Μην απελπίζεσαι και μην αφήνεις την ανυπομονησία να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις, που θα σε ζημιώσουν χρονικά. Μείνε σταθερά στο δρόμο σου και η επιτυχία είναι πολύ κοντά. Καλό είναι αυτή την περίοδο, Ζυγέ μου, να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις στη σχέση σου, που σε φέρνουν συνέχεια σε συγκρούσεις με το ταίρι σου.

Σκορπιός
Μην ασχολείσαι συνεχώς με κάτι που είναι δρομολογημένο, αλλά άφησε το χρόνο να κυλήσει, όσο παράλληλα θα φροντίζεις την τακτοποίηση άλλων υποθέσεών σου. Ο χρόνος περνάει γρήγορα και η δικαίωση είναι σημαντική για σένα. Μη δίνεις σημασία σε ασήμαντα πράγματα, Σκορπιέ μου, που σε εκνευρίζουν και φέρνουν ξεσπάσματα απέναντι στο ταίρι σου, χωρίς πραγματικά να υπάρχει λόγος.

Τοξότης
Ένα υψηλά ιστάμενο και μεγάλου κύρους πρόσωπο, Τοξότη, έχει ενδιαφέρον για την παραγωγικότητα και τη δημιουργική σου δράση, και σκέφτεται να σου αναθέσει κάτι σημαντικό. Δείξε προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια και φρόντισε η εικόνα σου να είναι η καλύτερη. Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της.

Αιγόκερως
Μία καλή συζήτηση θα επαναφέρει τις ισορροπίες και θα ρυθμίσει ξανά τη σχέση σας, απομακρύνοντας τον κίνδυνο ρήξης, που μακροπρόθεσμα θα έφερνε αρνητικά αποτελέσματα. Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά, Αιγόκερέ μου, και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, βοηθώντας το σε προβλήματα που μπορεί να έχει.

Υδροχόος
Η απομάκρυνση από τον κοινωνικό σου περίγυρο είναι το αποτέλεσμα της αδιάκοπης εγρήγορσής σου. Προσπάθησε, λοιπόν, να εξηγήσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα τις συνθήκες που βιώνεις. Σήμερα, Υδροχόε μου, θα έχεις παράπονα για κάποια πράγματα που δε σου αρέσουν στη σχέση σου. Μίλησε με το ταίρι σου και θα δεις, ότι όλα θα ξεπεραστούν με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς
Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, Ιχθύ μου, αλλά εσύ συνεχίζεις να έχεις κάποιες αγωνίες για το μέλλον. Φρόντισε να ηρεμήσεις, αφού οι προοπτικές είναι θετικές. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες είναι τόσο φιλικοί μαζί σου, που θα σε ευνοήσουν για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Πηγή