Planets Univers Star Stars Planet Space Galaxy Picture Abstract Nature

Σήμερα θα πρέπει να αποφύγεις τις κόντρες, τις λογομαχίες αλλά και τα λάθη που μπορεί να γίνουν λόγω πάθους  και συναισθηματικής φόρτισης! Ο Άρης βρίσκεται σε Αντίθεση με τον Πλούτωνα, γεγονός που βάζει σε μπελάδες τους Παρορμητικούς του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, σήμερα, σε προειδοποιεί να διαχειριστείς ψύχραιμα κι ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι. Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει οπωσδήποτε να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα επιστρέφει μεν, αλλά μόνο για κάτι περιστασιακό δε! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου ενδέχεται να παρουσιάσει γκρίνιες, εντάσεις και τάση για παιχνίδια εξουσίας, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα θεωρείς πως δεν έχουν λυθεί!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, κυρίως σε κοινωνικές επαφές, μηνύματα, συναντήσεις. Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες και μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος, αλλά μη βιαστείς να απαντήσεις, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις, κουβέντες κι επιλογές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» στους λεπτούς χειρισμούς, όσον αφορά την επικοινωνία σου με τον σύντροφό σου, η οποία ίσως σήμερα να γίνει περισσότερο νευρική!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα κι ανασφάλεια. Αν είσαι δεσμευμένος, η ερωτική σου σχέση είναι σίγουρα γεμάτη πάθος και συναίσθημα! Αντί να απολαύσεις αυτήν την εύνοια, εσύ παρασύρεσαι χωρίς λόγο σε απαιτήσεις, ζήλια και κτητικότητα, που πιθανόν να προκαλέσουν προβλήματα και ρήξεις στην επαφή σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, πες «όχι» σε ανούσιο φλερτ κι επιφανειακούς θαυμαστές και κατακτήσεις!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα σήμερα θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε συγκρατημένος και ψύχραιμος! Κάποιες έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια, ίσως και με τη μορφή ρήξης κι αυτό θα πλήξει την σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο επειδή σε ωθεί το πάθος, το σώμα κι οι πόθοι σου!

Λέων
Σήμερα, φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση, μαζί με αυτήν όμως κι οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε οπωσδήποτε, ένα παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στη σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον για τώρα, σε έναν έρωτα απωθημένο, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιο πάθος μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το γνώριζες, εκδηλώνεται! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς να πετύχεις τώρα τους υψηλούς στόχους που έχουν να κάνουν με τη σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά κι οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα, την ωριμότητα και τη λογική!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, σε επηρεάζει άμεσα και θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε ό,τι κι αν κάνεις, σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν να μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, γιατί σίγουρα θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στο σύντροφο τα προβλήματα που κουβαλάς από την δουλειά και ξεσπάς πάνω του χωρίς να φταίει!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις πειραματισμούς ερωτικούς και παίρνεις ρίσκα, τα οποία δε θα σε ωφελήσουν -αντιθέτως, θα σε εκθέσουν απέναντι σε νέες γνωριμίες ή το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις καυτές στιγμές σήμερα με τον σύντροφό σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα, καταπιέσεις και ξεσπάσματα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, τη σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα προκύψουν! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία αρκετά δυσάρεστη κρίση που αφορά τη σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας, τάσεις για χειραγώγηση κι εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους και πάλι σε μία λάθος ερωτική ιστορία, που αργά ή γρήγορα θα σε πληγώσει!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, η ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός. Αν είσαι δεσμευμένος, απόφυγε τις εντάσεις με το ταίρι σου! Αν έως τώρα εθελοτυφλούσες σε κάποια μικροπροβλήματα, τώρα ήρθε η ώρα να αντικρίσεις κατάματα την αλήθεια και το πραγματικό μέγεθος αυτών των προβλημάτων! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες για ‘σένα σχέσεις, που στο τέλος πιθανόν να σε πληγώσουν!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, η Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, σήμερα, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως κι αρκετή κούραση. Αν είσαι ελεύθερος κι υπάρχει ήδη κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο μέσα από τη δουλειά, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να γλυκαίνεις την καθημερινότητα της σχέσης σου κι όχι να την γεμίζεις γκρίνια κι εντάσεις!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, με την Αντίθεση Άρη-Πλούτωνα, οφείλεις να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό κι έπαρση. Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός και σέξι, χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Όμως δε φτάνει αυτό! Θα πρέπει να πεις «όχι»  σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια, γιατί αργότερα θα προσγειωθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου ερωτικά αυτήν την περίοδο, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτήσεις και κόντρες!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!