Η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα κι είμαστε πιο φιλικοί, πιο ομαδικοί, πιο ανθρώπινοι! Παράλληλα, όμως, είμαστε και πιο ανεξάρτητοι, προκλητικοί και νευρικοί! Όπως και να ’χει οι ευνοημένοι της ημέρας είναι τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα!

Κριός
Ο πεσιμισμός δε σου ταιριάζει, Κριέ. Και φυσικά μια τέτοια κατάσταση δεν μπορεί ν’ αποβεί εποικοδομητική. Οι θετικές σκέψεις καθαρίζουν το μυαλό και βοηθούν στην επιλογή κι επίτευξη των στόχων. Φρόντισε, λοιπόν, σήμερα να δεις τα πράγματα πιο αισιόδοξα. Απόφυγε σήμερα να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις το ρομαντισμό και τον ερωτισμό σου, ώστε να μην έχεις στη μέρα σου αντιπαραθέσεις και παρεξηγήσεις.

Ταύρος
Όταν όλες οι μέρες σου φαίνονται όμοιες, Ταύρε μου, κι οι καταστάσεις το ίδιο άγευστες, σημαίνει πως κάτι δεν έχεις κάνει καλά με τον εαυτό σου. Φρόντισε, λοιπόν, να δεις μέσα σου, να πετάξεις τα περιττά και να βάλεις σε νέα βάση τα «θέλω» σου και τη ζωή σου. Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα σήμερα θα είναι μεγάλος. Για τους αδέσμευτους έρχονται καινούργιες γνωριμίες, που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

Δίδυμος
Πρέπει ν’ αφήσεις να φανούν οι αισιόδοξες πλευρές του χαρακτήρα σου, Δίδυμε. Η κατήφεια δεν μπορεί να βοηθήσει ούτε εσένα, ούτε τους γύρω σου. Αντίθετα, θα δημιουργήσει προβλήματα και μπλοκαρίσματα, με αποτέλεσμα να μην μπορείς να φτάσεις στους στόχους σου. Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα, όμως πρέπει να το υπενθυμίζεις και στο σύντροφό σου. Απόφυγε σήμερα να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν κι αξίζουν να περάσουν στη λήθη.

Καρκίνος
Καλό θα ήταν, Καρκίνε, να μην αναλάβεις πολλές υποχρεώσεις και μετά να φορτωθείς με πρόσθετα άγχη. Δώσε λίγο χρόνο και χώρο στον εαυτό σου για ξεκούραση και πνευματική ανάπαυλα. Οι ευκαιρίες δε χάνονται, αντίθετα αξιοποιούνται καλύτερα όταν είσαι πιο ξεκούραστος. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργιες γνωριμίες ή, αν βρίσκεσαι σε σχέση, να εμπιστευτείς το σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μη βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

Λέων
Η αυτοκριτική είναι μια υγιής κατάσταση, Λέων, όχι όμως κι η αυτοτιμωρία. Καλό είναι να αναγνωρίζεις τα λάθη σου για να μην τα ξανακάνεις, όμως η αδιάκοπη μομφή προς τον εαυτό σου δεν οδηγεί κάπου. Φρόντισε να δίνεις και σε σένα το συναισθηματικό περιθώριο που χρειάζεσαι. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε θετική περίοδο (σ’ ευνοεί η Αφροδίτη από το Σκορπιό) για να κάνεις μια νέα σχέση, έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Παρθένος
Πολλές δοκιμασίες έρχονται στη ζωή σου, Παρθένε μου, όχι για να σε ταλαιπωρήσουν, μα για να σε ωριμάσουν, μέσα από τη διαδικασία και την προσπάθεια να τις ξεπεράσεις. Δες, λοιπόν, κάποια πράγματα με άλλη ματιά και φρόντισε ν’ αποκομίσεις ό,τι καλύτερο. Πρόσεξε σήμερα αφού με τις υπόλοιπες δραστηριότητές σου θα παραμελήσεις τη σχέση σου. Για ν’ αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, βοήθησέ τον να καταλάβει κάποιες πτυχές της καθημερινότητάς σου.

Ζυγός
Αιφνιδιαστικές καταστάσεις σε βγάζουν από το πρόγραμμά σου, Ζυγέ μου, με αποτέλεσμα ν’ αγχώνεσαι και να αποσυντονίζεσαι. Αντιμετώπισε τις εξελίξεις ψύχραιμα, χωρίς πανικό. Αν χειριστείς τα πράγματα με υπομονή και σύνεση, όλα θα πάνε καλά. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει μόνο να διώξεις αμφιβολίες κι ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, θα πρέπει να αφουγκραστείς καλά οτιδήποτε ακούσεις και να συγκρατήσεις στη μνήμη σου τα γεγονότα που θα λάβουν χώρα. Οι πληροφορίες που θα σου δώσουν, θα είναι πολύτιμες αργότερα. Έτσι, δε θα ξαφνιαστείς όταν βρεθείς μπροστά σε μελλοντικές εξελίξεις. Σήμερα, Σκορπιέ, πρέπει γενικότερα να προσέξεις τι θα πεις στο σύντροφό σου. Είσαι σ’ ένα συνεχή εκνευρισμό κι έχεις διαρκώς μια αρνητική κριτική για τη στάση του. Καλό θα είναι να δεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων.

Τοξότης
Οι σημερινές συναντήσεις, Τοξότη, θα σε κουράσουν, ενώ κάποιες από αυτές θα σου δημιουργήσουν και άγχος. Αποστασιοποιήσου συναισθηματικά και προσπάθησε να μη σε αγγίξουν. Άλλωστε, δεν έχουν να σου προσφέρουν κάτι σημαντικό. Μην κάνεις σήμερα με το σύντροφό σου, Τοξότη, συζητήσεις, που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δε θα βγάλεις κάτι. Καλύτερα να επιλέξετε στιγμές διασκέδασης και αναψυχής.

Αιγόκερως
Η εσωστρέφειά σου, Αιγόκερε, κι ο απομόνωση που έχεις επιλέξει αυτή την περίοδο, έχουν ενοχλήσει αρκετά άτομα του περιβάλλοντός σου. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να τους δώσεις να καταλάβουν, πως η στάση σου έχει να κάνει με δικές σου ανάγκες και όχι με αυτούς. Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις μέσα στη σχέση σου, ενώ είναι κι ευκαιρία για συζητήσεις με το σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ο Άρης από το Ζυγό συνεχίζει να σ’ ευνοεί, για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις.

Υδροχόος
Κάποια άτομα από το φιλικό σου περιβάλλον, Υδροχόε, θα μπερδέψουν τον έρωτα με τη φιλία. Φρόντισε να δεις πιο καθαρά τα πράγματα, κάνοντας ένα βήμα πίσω από τα γεγονότα. Όσο πιο γρήγορα γίνει αυτό, τόσο το καλύτερο. Αλλιώς κινδυνεύεις να βρεθείς σε ένα κύκλο παρεξηγήσεων, απ’ όπου δε θα καταφέρεις εύκολα να ξεφύγεις. Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιπαραθέσεις και προσπάθησε μέσα από ήρεμη συζήτηση να δεις τι συμβαίνει.

Ιχθύς
Μη βιάζεσαι να πάρεις αποφάσεις, Ιχθύ. Θέλεις να κλείσεις υποθέσεις, όμως τα στοιχεία που έχεις, είναι ελλιπή. Το μέλλον είναι με το μέρος σου και θα σου αποκαλύψει πολλά άλλα μυστικά, για τα οποία τώρα έχεις άγνοια. Υπομονή, ο χρόνος είναι μαζί σου. Σήμερα στα αισθηματικά σου πριν κάνεις οποιαδήποτε ανατρεπτική κίνηση. καλό είναι να έχεις σκεφτεί πολύ καλά τι πραγματικά θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, ώστε να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Πηγή