Τι κι αν είναι Δευτέρα; Η επιρροή από την χθεσινή Σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα συνεχίζεται και σήμερα, κάνοντας μας να διεκδικήσουμε στόχους και σκοπούς με σύνεση όμως, χωρίς να παρασυρθούμε από ουτοπίες!

 

Κριός

Το να αποδράσεις στον πανέμορφο κόσμο των ονείρων όπου κανείς δεν μπορεί να σε πειράξει ή να σε εντοπίσει μπορεί να είναι ωραίο ως εικόνα, όμως πίστεψε ότι δεν είναι ακριβώς δίχως κίνδυνο. Την σημερινή ημέρα θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλά στην σχέση σου αν μιλήσεις με το ταίρι σου και έχεις αρκετή διαλλακτικότητα και μπορέσεις να καταλάβει μερικά πράγματα που θέλει να σου πει.

 

Ταύρος

Κάνεις σκέψεις και μπορείς να μπερδέψεις τις υποχρεώσεις με τις επιθυμίες σου. Βέβαια είσαι αποφασιστικός και αυτό έχει σημασία. Τα αισθηματικά σου θέλουν κάποια ανανέωση για να μπορέσεις και εσύ να νιώσεις πιο καλύτερα. Μπορεί να ακούσεις λόγια για την σχέση σου που θα σε στεναχωρήσουν. Μην δώσεις σημασία.

 

Δίδυμος

Οι υποχρεώσεις σου δεν σταματούν, ευτυχώς όμως γιατί σε όλο αυτό το μαραθώνιο οι δυνάμεις σου δεν θα σε αφήσουν, ενώ φίλοι και γεγονότα λειτουργούν με τρόπο που σε εξυπηρετεί. Στην σχέση σου τα πράγματα πηγαίνουν αρκετά καλά. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου για να έρθεις περισσότερο κοντά του.

 

Καρκίνος

Θα μπορέσεις σήμερα να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις με το ταίρι σου και να βγάλετε πολύ καλά συμπεράσματα. Απόφυγε να αναφερθείς σε καταστάσεις του παρελθόντος. Αν κατακλύζεσαι ακόμη από μοναξιά φρόντισε να κάνεις το καθημερινό σου πρόγραμμα πιο χαλαρό ώστε να βρεις χρόνο για να κάνεις και την γνωριμία που θέλεις.

 

Λέων

Υπερασπίσου ό,τι σου δίνει χαρά και ασφάλεια. Καλό είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα με σταθερότητα και ηρεμία. Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Υδροχόο η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

 

Παρθένος

Καλλιέργησε την αισιοδοξία παρά την απογοήτευση και μη σταματάς να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Ήρθε ίσως η στιγμή που πρέπει να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Μπορεί να έχεις κάποια ερωτηματικά σε σχέση με μερικά πράγματα που κάνει το ταίρι σου. Μπορείς να κάνεις ανοιχτά μια εποικοδομητική συζήτηση μαζί του για να βγάλεις τα συμπεράσματα που θέλεις.

 

Ζυγός

Νέες ιδέες γνωριμίες και ευχάριστες καταστάσεις δημιουργούνται και για αυτό έχεις κάθε λόγο να διασκεδάσεις και να ηρεμήσεις. Φρόντισε σήμερα να μην έχεις άρνηση σε κάποια πράγματα που μπορεί να σου πει το ταίρι σου. Μπορείς να του κάνεις τα χατίρια για να νιώσεις και εσύ καλύτερα.

 

Σκορπιός

Βάλε κάποια πράγματα και σκέψεις σε τάξη, γιατί πρέπει να καταλάβεις ότι τα σχέδια σου δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν τώρα. Στην σχέση σου δεν θα έχεις ιδιαίτερα προβλήματα. Απέφυγε να αναγερθείς σε καταστάσεις που μπορεί να στεναχωρήσουν το ταίρι σου. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

 

Τοξότης

Μην είσαι ανασφαλής γιατί δεν θα σε οδηγήσει πουθενά. Διατήρησε χωρίς αμφισβήτηση τα κεκτημένα σου. Μπορείς στην σχέση σου να τα πας πολύ καλύτερα αν διώξεις από το μυαλό σου ιδέες που μπορεί να σου φέρνουν στεναχώρια και εκνευρισμό για το ταίρι σου. Μια συζήτηση μαζί του θα σου έκανε καλό.

 

Αιγόκερως

Εφάρμοσε την τακτική που σε εξυπηρετεί και μην κάνεις φιγούρες όταν έχεις την μπάλα στα πόδια σου. Σε προκαλεί να γίνεις λίγο πιο τολμηρός από ότι συνήθως. Στην σχέση σου υπάρχουν μερικά προβλήματα αλλά με την θέληση που έχεις μπορείς να τα ξεπεράσεις. Φρόντισε να μην δίνεις σημασία σε λόγια τρίτων.

 

Υδροχόος

Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης στο ζώδιο σου η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει καλά. Κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις θα μπορέσουν να κάνουν το ταίρι σου ευτυχισμένο. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο σου και είναι μια θετική περίοδος για εσένα που δεν έχεις ακόμη ταίρι για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Ιχθύς

Απομακρύνσου από σκέψεις που σε κάνουν να φοβάσαι. Ελευθέρωσε την δημιουργικότητά σου στην κοινωνική σου ζωή, λειτούργησε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Στην σχέση σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε να σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

 

Πηγή