Εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα σήμερα και τα όνειρα μπορούν να γίνουνπραγματικότητα, για τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου! Προσοχή μόνο στα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και τα συναισθηματικά ξεσπάσματα για τους Παρορμητικούς του 2ου δεκαημέρου, λόγω της Πανσελήνου στον Καρκίνο!

 

Κριός

Οι ρυθμοί σου μπορεί να ενοχλούν, αλλά σε εκφράζουν και οφείλεις να υποστηρίζεις το εαυτό σου όσο και αν αυτό σου κοστίζει. Πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, Κριέ, διότι θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στεναχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν υπάρχει ταίρι, η περίοδος είναι αρκετά θετική για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Ταύρος

Η υπερβολική σου ευαισθησία, Ταύρε, σε οδηγεί σε συνεχόμενα λάθη. Βάλε προτεραιότητες και μην αφήνεις κανέναν να σε χειραγωγήσει.  Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε. Πρόσεξε λίγο τον περίγυρό σου, διότι μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς να υπάρχει λόγος.

 

Δίδυμος

Μην εκτονώνεσαι, Δίδυμε, σε πρόσωπα και καταστάσεις, που δεν έχουν πραγματική σχέση με την ουσία των προβλημάτων σου.  Μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου, Δίδυμε, και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά εσύ, αλλά και το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη, που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, σε ωθεί να δώσεις χώρο σε καταστάσεις που θεωρείς απαγορευτικές μέχρι τώρα και ίσως διαπιστώσεις, πως η απόλυτη στάση σου ευθύνεται για πολλές σημαντικές απώλειες. Ευκαιρία, λοιπόν, να αλλάξεις τακτική. Φρόντισε σήμερα, Καρκίνε, να κάνεις κάποια βήματα και να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα.

 

Λέων

Η ευτυχία είναι προσωπική σου κατάκτηση και στηρίζεται σε βαθειά φιλοσοφία. Οι πλανήτες έχουν ακόμη πολλά δώρα για σένα. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά, Λέων. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ ευχάριστη. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.

 

Παρθένος

Συγκράτησε τις ιδέες σου και σε κατάλληλο χρόνο θα καταφέρεις να τις εμπλουτίσεις δυναμικά! Κάποιος προσπαθεί να σε αναδείξει, αλλά υπάρχουν εμπόδια ακόμα. Σήμερα, Παρθένε, μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

 

Ζυγός

Μην επιτρέπεις σε κανέναν, Ζυγέ, να σε διασύρει χρησιμοποιώντας τις ακραίες σου συμπεριφορές. Περιόρισε τις υπερβολές στη συμπεριφορά σου και δείξε μεγαλύτερο σεβασμό σε όσους βρίσκονται δίπλα σου. Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες.

 

Σκορπιός

Η ανάγκη σου, Σκορπιέ μου, για αναγνώριση ξεπερνάει το σεβασμό σου για τους άλλους και γίνεσαι (δυστυχώς) αντιπαθής. Μην χάνεις τόσο άδοξα την ουσία των καταστάσεων, διότι δε θα οδηγηθείς πουθενά και θα απογοητευτείς.  Η σχέση σου, Σκορπιέ, θα πάρει άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Τοξότης

Η προσωπική σου ζωή, Τοξότη, και η έντονη κοινωνικότητά σου συχνά συζητιούνται. Μείνε μακριά από παντός τύπου σχολιασμούς, που δεν έχουν να σου προσφέρουν το παραμικρό.  Μερικά θέματα στη σχέση σου, Τοξότη, σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλησε με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη που γίνεται σήμερα στον Καρκίνο, Αιγόκερε, σε ευνοεί και τώρα νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται σε πολλά επίπεδα της ζωής σου. Μία πρόταση που θα δεχτείς, κρύβει κινδύνους που δεν φαίνονται εξ αρχής.  Σήμερα, Αιγόκερέ μου, μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις, θα κάνουν το κλίμα πάρα πολύ ευχάριστο.

 

Υδροχόος

Πρόσφατα, ο δρόμος που άνοιξε μπροστά σου σε οδήγησε εκεί που είχες ονειρευτεί. Μη ζεις με το φόβο της ανατροπής. Απόλαυσε την ευτυχία που σου αξίζει με σεβασμό αλλά και ηρεμία. Η σχέση σου έχει αρχίσει και πηγαίνει καλά, Υδροχόε. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την κοινή πορεία σας.

 

Ιχθύς

Η ζωή σου δίνει ευκαιρίες να προχωρήσεις και να βελτιώσεις το παρόν, οπότε μην προσκολληθείς σε αυτά που πέρασες, όσο όμορφα και αν ήταν. Δείξε σεβασμό στο παρελθόν, αλλά εστίασε σε αυτά που θα έρθουν. Στη σχέση σου, Ιχθύ, όλα θα πάνε αρκετά καλά. Απόφυγε να πέφτεις ψυχολογικά από κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

 

Πηγή