Σήμερα η γλυκιά Σελήνη στον Καρκίνο σχηματίζει ένα συναισθηματικό κι ωφέλιμο Τρίγωνο με την Ανάδρομη Αφροδίτη! Ζώδια της Γης και του Νερού που ανήκουν στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θα έχουν αρκετές ευκαιρίες για συναισθηματική επανένωση με έναν παλιό έρωτα!

Κριός
Αφήνεις την παρόρμησή σου, Κριέ μου, να σε παρασύρει σε ανούσιες καταστάσεις και ενέργειες, που γενικά φθείρουν την ψυχολογία σου. Για να μπορέσεις να συνεννοηθείς με τους άλλους και να σε κατανοήσουν, πρέπει σήμερα να τους μιλήσεις ξεκάθαρα κι όχι με διπλωματικό τρόπο. Σήμερα η επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου, θα είναι σε καλά επίπεδα και μαζί θα λύσετε πολλά προβλήματα που έχει η σχέση σας.

Ταύρος
Έχεις σταθερή προσωπικότητα, Ταύρε, και πάντα βάζεις μπροστά τη λογική και μετά το συναίσθημα. Για κάποιο λόγο όμως, τελευταία κάνεις αρνητικές σκέψεις κι έχει αρχίσει να κλονίζεται η αυτοπεποίθησή σου. Για να νιώσεις καλύτερα, άρχισε να επικοινωνείς με προσφιλή σου πρόσωπα. Η μέρα αυτή θα είναι καλή για τη σχέση σου. Η διάθεσή σου θα βρίσκεται στα ύψη και θα θέλεις να κάνεις ευχάριστα πράγματα με το ταίρι σου. Αν ακόμη δεν υπάρχει ταίρι στη ζωή σου, να ξέρεις ότι ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσένα και θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Δίδυμος
Πρέπει τώρα να δημιουργήσεις, Δίδυμε, ευνοϊκές για σένα συνθήκες, για να τις εκμεταλλευτείς στο άμεσο μέλλον. Άφησε, λοιπόν, το πείσμα και τους εγωισμούς και δείξε στους άλλους τα όμορφα στοιχεία του χαρακτήρα σου. Κάνε ένα επικοινωνιακό άνοιγμα σε ανθρώπους που επιθυμούν τη φιλία σου και διεύρυνε τον κοινωνικό σου περίγυρο. Η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό σημείο, παρόλο που εσύ συνέχεια με κάτι αγχώνεσαι. Φρόντισε σήμερα να μη φορτίζεις το ταίρι σου και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Καρκίνος
Υπάρχουν στο περιβάλλον σου, Καρκίνε μου, άτομα που σου ασκούν ψυχολογική πίεση και σου προκαλούν μεγάλο εκνευρισμό. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις, αλλά απομάκρυνε από δίπλα σου τους αρνητικούς ανθρώπους, για να βρεις την ηρεμία και τη γαλήνη. Μην παρασύρεσαι από συναισθηματική ανασφάλεια, κι αντίθετα διατήρησε στο ακέραιο τις απόψεις και τα «θέλω» σου. Σήμερα θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με το ταίρι σου και να λύσεις προβλήματα της σχέσης σου που σε απασχολούν.

Λέων
Είσαι άτομο, Λέων, με έντονους προβληματισμούς. Η ψυχική σου ανάγκη σε οδηγεί στα μονοπάτια των πνευματικών αναζητήσεων. Θέλεις πάνω απ’ όλα να κατακτήσεις τη γαλήνη και την ηρεμία της ψυχής σου κι αυτό κάποιες φορές σε κάνει να απομακρύνεσαι από τους ανθρώπους, επιλέγοντας μια πιο μοναχική και εσωτερική πορεία. Η σχέση σου είναι αρκετά ισορροπημένη και το ταίρι σου προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε σήμερα κι εσύ να εξωτερικευτείς περισσότερο.

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα αντιμετωπίζεις τα καθημερινά θέματα με αμεσότητα και χωρίς να χρονοτριβείς. Πιστεύεις ότι ο χρόνος είναι πολύτιμος και δεν τον αφήνεις να πάει χαμένος. Θα αντιμετωπίζεις την ζωή με δυναμισμό κι ενθουσιασμό, ενώ μόνιμα θα έχεις κάποιο σχέδιο στο μυαλό σου. Δώσε στον εαυτό σου χρόνο για ηρεμία και ξεκούραση, για να συνεχίσεις μετά δυναμικά τις δραστηριότητές σου. Θα περάσεις πολύ καλά και θα ξεφύγεις από το άγχος που έχεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα βρεις αυτή την περίοδο πολλές ευκαιρίες, για να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Ζυγός
Το συναισθηματικό σου δέσιμο με αγαπημένα σου πρόσωπα, Ζυγέ μου, είναι πολύ μεγάλο κι όλες οι ενέργειές σου έχουν να κάνουν με τη βελτίωση της δικής τους ζωής. Το μεγάλο αίσθημα ευθύνης που νιώθεις για τους άλλους, σε κάνει να παραμελείς τον εαυτό σου, ειδικά την ανάγκη σου για ξεκούραση και διασκέδαση. Σήμερα θα σου δημιουργηθούν μερικά ερωτήματα από τη συμπεριφορά που θα έχει το ταίρι σου. Μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, υπάρχει ο κίνδυνος να κάνεις ενέργειες χωρίς να τις πολυσκέφτεσαι και στο τέλος να αποβαίνουν εις βάρος σου. Πρέπει πάντα να μελετάς και να οργανώνεις τις ιδέες σου πριν τις κάνεις πράξη, για να μη μετανιώνεις εκ των υστέρων από τα αποτελέσματα. Προσπάθησε να βλέπεις πιο σφαιρικά τα πράγματα, για να καταλαβαίνεις έγκαιρα τα θετικά και τα αρνητικά τους. Αν συνεχίζεις να είσαι χωρίς ταίρι, αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Τοξότης
Μετά από κάποιες αποτυχίες που είχες, Τοξότη μου, η ψυχολογία σου βρέθηκε χαμηλά και τα βλέπεις όλα άσχημα. Έχεις απομακρυνθεί από τους φίλους σου και προτιμάς τη μοναξιά. Η απομόνωση όμως δεν είναι η σωστή επιλογή. Φρόντισε να συνεχίσεις με νέα σχέδια και μεγαλύτερη διάθεση για προσπάθεια. Η μέρα προσφέρεται για να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις θέματα της σχέσης σου που σε απομακρύνουν από εκείνο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια νέα γνωριμία και σε βεβαιώνω, ότι θα περάσεις πολύ όμορφα.

Αιγόκερως
Πρέπει να χαλιναγωγείς τα πάθη σου, Αιγόκερέ μου, και να σκέφτεσαι τις ενέργειες σου, αν δε θέλεις να βρίσκεσαι συνεχώς σε δύσκολες και μπερδεμένες καταστάσεις. Δρας παρορμητικά και δεν ελέγχεις τις αντιδράσεις σου, πράγμα που καταλήγει τροχοπέδη για πολλά σχέδια σου. Έλεγξε την ενέργειά σου και θα δεις, ότι όλα θα είναι πολύ καλά. Και σήμερα θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Οι πλανήτες θα σου δώσουν όλες τις θετικές επιρροές τους.

Υδροχόος
Είσαι άτομο, Υδροχόε, με συγκροτημένο χαρακτήρα και πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους. Γνωστοί και φίλοι σε εμπιστεύονται απόλυτα, αφού πάντα είσαι πλάι τους στις ανάγκες και τα προβλήματά τους, τηρώντας απαρέγκλιτα τις υποσχέσεις που δίνεις. Με τις ικανότητες που διαθέτεις, μπορείς να πετύχεις εξαιρετικά πράγματα για τη βελτίωση της ζωής σου. Είσαι ζώδιο που έχει πολλή στοργή κι αγάπη μέσα του. Φρόντισε σήμερα να εξωτερικεύσεις αυτά σου τα προτερήματα στο ταίρι σου, για να περάσετε κι οι δύο πολύ καλά.

Ιχθύς
Έχεις πολλή ενέργεια μέσα σου, Ιχθύ, και χρειάζεται να διοχετεύσεις τη ροή της σε καταστάσεις που θα σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη. Μην αφήνεις το χρόνο να κυλάει άσκοπα και βρες γόνιμο έδαφος, για ν’ αναπτύξεις τις εξαιρετικές ιδέες που έχεις πολύ καιρό στο μυαλό σου. Κάν’ το και θ’ ανακαλύψεις, ότι έχεις τη δύναμη να πετύχεις χρησιμότατα για σένα πράγματα. Στη σχέση σου βλέπεις ότι υπάρχουν κάποια προβλήματα που κάνουν εσένα αλλά και το ταίρι σου να είστε σε συνεχή εκνευρισμό. Φρόντισε μέσα από τη συζήτηση να βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Πηγή