Ο Ερμής από το ζώδιο της Παρθένου βρίσκεται σήμερα σε αντίθεση με τον Χείρωνα και η μέρα ευνοεί την αλλαγή σκέψης και τακτικής, για να μπορέσουν να αντιμετωπιστούν κατάλληλα οι υποθέσεις μας. Με έναν διαφορετικό τρόπο σκέψης, θα μπορέσεις να δομήσεις τις κινήσεις σου με έναν πιο αποδοτικό τρόπο! 

 

Κριός

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι μακρύς ακόμα και θα χρειαστείς μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρεις να προχωρήσεις δυναμικά. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και θα περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου, καθώς θα θέλεις να του δώσεις πολλά, τόσο με τον ρομαντισμό αλλά ακόμη περισσότερο με τον ερωτισμό σου.

 

Ταύρος

Μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από τα κατάλληλα πρόσωπα – θα δεις με χαρά την ανταπόκρισή τους. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά και έχουν προοπτικές να πάνε ακόμη καλύτερα. Κάνε σήμερα τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα δεις ότι θα περάσετε πολύ όμορφα.

 

Δίδυμος

Νέες προοπτικές ανοίγονται για το ζώδιό σου, ενώ θα δεχτείς υποστήριξη από άτομα που δεν περίμενες. Πολύ καλή η σημερινή μέρα για τα αισθηματικά σου και ο ερωτισμός, αλλά και ο ρομαντισμός σου θα είναι στα ύψη. Μπορείς να περάσεις πολύ όμορφα με το ταίρι σου και να μιλήσετε και για την πορεία της σχέσης σας.

 

Καρκίνος

Τα εμπόδια και οι εχθροί σου θα αποκαλυφθούν το συντομότερο. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και θα δώσεις πάρα πολλά στο ταίρι σου. Φρόντισε να δείξεις ότι κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σου.

 

Λέων

Δεν είναι εύκολο να συνεχίσεις με τους σημερινούς ρυθμούς, χωρίς να αποφύγεις την υπερκόπωση. Τα προβλήματα που είχες τον τελευταίο καιρό στον αισθηματικό τομέα υποχωρούν και νιώθεις καλύτερα. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνετε ένα ωραίο πρόγραμμα, ώστε να χαρείτε και οι δύο.

 

Παρθένος

Συγκεντρώσου στην προσπάθεια που έχεις αποφασίσει να καταβάλεις και μην χαλαρώσεις καθόλου. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια παλιότερα θέματα της σχέσης σου. Μην το κάνεις. Φρόντισε να περάσεις χαλαρά και ερωτικά, ώστε κι εσύ να αισθανθείς καλύτερα.

 

Ζυγός

Οι πλανήτες χαμογελούν στο ζώδιό σου μετά από ένα μεγάλο διάστημα ακινησίας στις υποθέσεις σου και θα σε οδηγήσουν σε γρήγορες και εύστοχες εξελίξεις. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να του εξωτερικεύσεις τα αισθήματά σου. Θα περάσετε κι οι δυο πολύ καλά.

 

Σκορπιός

Προσπάθησε να περιορίσεις τις συναισθηματικές σου μεταπτώσεις λόγω της ανασφάλειας που σου δημιουργεί μερικές φορές το ταίρι σου. Αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που ήθελες.

 

Τοξότης

Μην αναλώνεσαι σε αρνητικές σκέψεις – κοίτα μπροστά και μην βιάζεσαι. Αισθηματικά, η μέρα επιβάλλει να δείξεις περισσότερη τρυφερότητα και ρομαντισμό στο ταίρι σου, ώστε να αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

 

Αιγόκερως

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, η γοητεία και ο ερωτισμός θα μονοπωλούν τη μέρα σου και θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Και αν ακόμη υπάρχει μοναξιά στη ζωή σου, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί αισθηματικά, για να κάνεις μια νέα γνωριμία.

 

Υδροχόος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, υπάρχουν κάποια κενά στη σχέση σου που πρέπει να καλυφθούν. Μπορείς να πας μια εκδρομή με το ταίρι σου, ώστε να καταφέρεις να διορθώσεις οτιδήποτε έχει προκύψει.

 

Ιχθύς

Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες προοπτικές, αισθηματικά, για να μπορέσεις να ισορροπήσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις στη σχέση σου. Αν υπάρχει ακόμη μοναξιά στη ζωή σου, η κατάσταση θα αλλάξει πολύ σύντομα και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή