Σελήνη Τετράγωνο με Πλούτωνα σήμερα και ίσως πέσουμε λίγο ψυχολογικά, ιδίως αν ανήκουμε στο 2ο δεκαήμερο Παρορμητικού Ζωδίου. Το ίδιο πεσμένοι αλλά και κουρασμένοι ψυχολογικά, θα είναι και τα Μεταβλητά Ζώδια, λόγω των «παιχνιδιών» του Χείρωνα.

 

Κριός

Με προσεκτικές κινήσεις και την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων σου, μπορείς να ξεπεράσεις όλα τα εμπόδια που θα εμφανιστούν στο δρόμο σου. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις στον αισθηματικό τομέα και να κινήσεις τις καταστάσεις για να πάνε καλύτερα τα αισθηματικά σου.

 

Ταύρος

Επιβεβαιώθηκες σε όλα αυτά που έλεγες εδώ και πολύ καιρό τώρα. Κινήσου με διαλλακτικότητα για να λυθούν όσο πιο ανώδυνα κάποιες καταστάσεις. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε με την συμπεριφορά σου να μην δημιουργήσεις μπερδέματα σε σχέση με τον σύντροφό σου.

 

Δίδυμος

Αυτό που σκέφτεσαι είναι πώς θα κάνεις ευτυχισμένους τους δικούς σου ανθρώπους, οπότε το μυαλό σου συνεχώς κατεβάζει ιδέες και σχέδια για το πώς θα περάσετε όμορφες στιγμές.  Την πορεία των αισθηματικών σου να ξέρεις ότι θα την έχεις εσύ στα χέρια σου. Πρόσεξε την συμπεριφορά σου για να μην στεναχωρήσεις τον σύντροφό σου.

 

Καρκίνος

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα λύσεις προβλήματα που σε ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, με τον Ερμή στον Σκορπιό και με την τόσο καλή επικοινωνία που έχεις με τους άλλους όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Λέων

Με τον Ερμή που είναι στον Σκορπιό και σε ευνοεί στην επικοινωνία δε θα υπάρχει κανένα πρόβλημα επικοινωνίας και για αυτό θα μπορείς να συνεννοηθείς με άτομα που θέλεις να σε βοηθήσουν για να πετύχεις τους στόχους σου. Η διάθεσή σου δεν θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

 

Παρθένος

Σήμερα μην αφήσεις να σε επηρεάσουν τα λόγια κάποιων ανθρώπων για το τι μπορείς ή δεν μπορείς να κάνεις. Δε χρειάζεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους.  Πρέπει να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από τον σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς για να περάσεις καλύτερα.

 

Ζυγός

Επίλεξε να δείξεις αυτοσυγκράτηση και απόφυγε τις συγκρούσεις. Με την διαλλακτικότητα που θα δείξεις θα δεις στο τέλος ότι θα είσαι κερδισμένος και θα έχεις πετύχει αυτά που θέλεις. Μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο για να σώσεις την σχέση σου.

 

Σκορπιός

Πάρε τα ηνία στα χέρια σου, πες την άποψη σου, δράσε με τον δικό σου τρόπο και όλα θα έρθουν έτσι όπως τα θέλεις. Μπορείς να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο αφού ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή διάθεση που θα έχεις , θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

 

Τοξότης

Υπάρχουν άτομα που στέκονται δίπλα σου και είναι πρόθυμα να σε στηρίξουν σε μια νέα προσπάθεια που θέλεις να κάνει για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία. Στα αισθηματικά σου, πολλά κακώς κείμενα θα αρχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

 

Αιγόκερως

Σε ενοχλεί αφάνταστα που θεωρείται δεδομένο ότι αποτελείς στήριγμα κάποιων δικών σου, με αποτέλεσμα να κρέμονται από πάνω σου και σε κάθε τους πρόβλημα να τρέχουν σε σένα. Πρέπει να βάλεις τα δυνατά σου για να αποδείξεις στον σύντροφό σου, ότι τα αισθήματα που έχεις για εκείνον είναι αληθινά.

 

Υδροχόος

Μην αποφύγεις συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με κάποια άτομα γιατί θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν στο μέλλον στους στόχους σου που θέλεις να πετύχεις. Τα αισθηματικά σου θα είναι σε στασιμότητα. Βλέπεις ότι μερικές καταστάσεις σε σχέση με τον σύντροφό σου δεν προχωράνε όπως θέλεις και προβληματίζεσαι έντονα.

 

Ιχθύς

Έχεις να ασχοληθείς με πολλές δραστηριότητες και θα πρέπει να βάλεις ένα σχετικό πρόγραμμα για να μπορέσεις να δρομολογήσεις κάποιες καταστάσεις.  Μπορείς να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου. Θα νιώσετε και οι δύο καλύτερα. Μην βλέπεις μερικές καταστάσεις εγωιστικά.

 

Πηγή