Πρωτότυπες σκέψεις και ιδέες μπορούν να αποτελέσουν σήμερα την αρχή για μία μεγάλη αλλαγή, για μία μεγάλη ανατροπή …. Άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο, εξέφρασε τις απόψεις σου, κάνε επικοινωνίες και μην διστάσεις να τολμήσεις να ξεφύγεις λίγο από τα συνηθισμένα!

 

Κριός

Αισθηματικά προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν, με μια συζήτηση αλλά και με μια αλλαγή στάσης από την πλευρά σου, θα μπορέσουν να ξεπεραστούν. Γίνε πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

 

Ταύρος

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να αφήσεις την ονειροπόληση και να δεις κάποιες καταστάσεις ρεαλιστικά. Μίλα με τον σύντροφό σου και πάνω από όλα ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό που ζητάς.

 

Δίδυμος

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο ταίρι σου, για να απαλλαγείς από ανασφάλειες και αμφιβολίες. Έχεις όλες τις χάρες και μπορείς να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Καρκίνος

Στα αισθηματικά σου, μυστικές συναντήσεις, καινούργιες γνωριμίες που έρχονται, αλλά και ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις λόγια που δεν πιστεύεις και που κυρίως δεν θα μπορέσεις στο μέλλον να πραγματοποιήσεις.

 

Λέων

Σήμερα ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές επαγγελματικές ευθύνες και να ασχοληθείς με τα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίψεις τίποτα αν πρώτα δεν το διερευνήσεις πολύ καλά.

 

Παρθένος

Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου, με τη γοητεία σου να καταπλήσσει. Δώσε περισσότερη σημασία στο ταίρι σου και απόφυγε συζητήσεις για το μέλλον. Η μέρα προσφέρεται για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

 

Ζυγός

Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις σχετικά με το ταίρι σου. Κάποια στιγμή θα πρέπει και να πάρεις εκτός από το να δίνεις τόσα πολλά. Ένα ταξίδι θα έκανε καλό και στους δύο.

 

Σκορπιός

Αισθηματικά, έχεις μπει σε μια περίοδο που πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα χαλαρά μαζί με το ταίρι σου, χωρίς κριτική ή εγωισμούς, ώστε να πάρεις αυτά που θέλεις.

 

Τοξότης

Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα σε φέρουν πιο κοντά του και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, γιατί η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σε ευνοήσει, αισθηματικά, ώστε να σου έρθουν τα καλύτερα.

 

Αιγόκερως

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα και θα πάρεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε τις πολλές συζητήσεις και προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο ερωτικά και ρομαντικά.

 

Υδροχόος

Αισθηματικά, θα πρέπει να δείξεις αρκετή προσοχή, γιατί θα πεις λόγια που θα προκαλέσουν φασαρίες με το ταίρι σου. Μην προσπαθήσεις να λύσεις καμία παρεξήγηση σήμερα – άσ’ το για άλλη μέρα. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι τις μεγάλες προσδοκίες και τα όνειρα που έχεις, θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ιχθύς

Φρόντισε να περιορίσεις τους φρενήρεις ρυθμούς σου αναφορικά με τις ευθύνες και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, γιατί έχεις παραμελήσει το ταίρι σου και μετά τα μικρά προβλήματα στα αισθηματικά σου θα γίνουν μεγάλα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις αυτή την περίοδο καταστάσεις και πρόσωπα. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.

 

Πηγή