Με το Δία να έχει περάσει ήδη στο Ζώδιο του Σκορπιού, έχει κάνει έναρξη μίας περιόδου ευκαιριών για έρωτα, ψυχική ισορρόπηση, παθών και οικονομικού κέρδους, κυρίως για τα Ζώδια του Νερού και της Γης!

 

Κριός

Φρόντισε σήμερα να ανοίξεις λίγο το μυαλό σου και να μην είσαι κλειστός. Θα γίνουν πολλές εναλλαγές που μόνο αν έχεις πολύ διαλλακτικότητα θα μπορέσεις να αρπάξεις την ευκαιρία που είναι καλύτερη για εσένα. Η αισιοδοξία που θα έχεις θα είναι πολύ μεγάλη. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

 

Ταύρος

Να ξέρεις ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα προσπαθήσουν να σε καθυστερήσουν αλλά σε βεβαιώνω ότι αυτά που έχεις εσύ στο μυαλό σου θα τα πετύχεις με πολύ μεγάλη επιτυχία. Θα κυριαρχεί μια γενική ασυνεννοησία σε σχέση με το ταίρι σου. Καλό θα είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να του δώσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα για να αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος

Ο Άρης που συνεχίζει την πορεία του στην Παρθένο θα φέρει πολλά γεγονότα που δεν τα περιμένεις. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από τον σύντροφο σου. Φρόντισε να δείξεις την αγάπη σου στον σύντροφο σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Καρκίνος

Φρόντισε να ακούσεις τις συμβουλές που θα σου δώσει κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο γιατί θα σου φανούν πολύ χρήσιμες. Ο αισθηματικός σου τομέας δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μην δυσκολέψεις τα πράγματα. Θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου αρνητικά.

 

Λέων

Η εύνοια του Ερμή από τον Σκορπιό είναι με το μέρος σου. Οι υποθέσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό από σήμερα θα μπορέσεις να αρχίσεις να δίνεις τις λύσεις που θα σου δώσουν μεγάλη ικανοποίηση. Στα αισθηματικά σου μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή στον σύντροφό σου.

 

Παρθένος

Ο Άρης που είναι στο ζώδιο σου μερικές φορές σε μπερδεύει σε σχέση με τις επιλογές σου που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητα σου.  Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός σε αυτά που λες, αλλά και πως κινείσαι απέναντι στον σύντροφό σου. Θα υπάρξουν διαμάχες με τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

 

Ζυγός

Απόφυγε να εμπλακείς σε υποθέσεις άλλων που στο μέλλον μπορεί να σου φέρει όλη αυτή η κατάσταση πρόβλημα. Εστίασε στις υποθέσεις σου και θα έχεις όλη την δυναμικότητα για να τα καταφέρεις πολύ καλά. Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό από την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχεις.

 

Σκορπιός

Αυτή την περίοδο που είναι ο Ερμής στο ζώδιο σου φρόντισε να εκμεταλλευτείς όλα αυτά που σου δίνει το σύμπαν. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με τον σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Τοξότης

Σήμερα φρόντισε να ασχοληθείς λίγο με τον εαυτό σου γιατί τον τελευταίο καιρό νομίζω ότι τον έχεις αρκετά παραμελημένο. Μην ασχολείσαι μόνο με την επίλυση των προβλημάτων των άλλων γιατί έχεις και εσύ δικά σου θέματα που πρέπει να τακτοποιήσεις. Πάντως, είτε υπάρχει μόνιμη σχέση, είτε όχι, μπορεί να εισβάλλουν στη ζωή σου καινούργιοι έρωτες που θα έχουν διάρκεια στον χρόνο.

 

Αιγόκερως

Φρόντισε να εστιάσεις σε αυτό που θέλεις εσύ και μην ξεφύγεις καθόλου από τους στόχους σου. Ότι και να ακούσεις σήμερα μην δώσεις σημασία γιατί εσένα δεν πρόκειται να σε βλάψει στο παραμικρό. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις σε καταστάσεις που σε κουράζουν και σε καταπιέζουν καλύτερα θα είναι να τις τελειώσεις θα νιώσεις καλύτερα.

 

Υδροχόος

Μείνε ακλόνητος στους στόχους σου και σε βεβαιώνω ότι όλοι στο τέλος θα πάρουν το μάθημα που τους αξίζει. Έλα πιο κοντά στον σύντροφο σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Ιχθύς

Οι βάσεις είναι πολύ καλές και θα έχεις πολύ γρήγορα την επιτυχία που θέλεις. Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα από ότι είναι αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο.

 

Πηγή