Η Σελήνη σήμερα στον Ιχθύ σε Τρίγωνο με τον Ερμή και σε Εξάγωνο με τον Πλούτωνα, εντείνει την ανάγκη μας για συναισθηματική έκφραση αλλά κι επιστράτευση διορατικότητας και διαίσθησης! Οι πιο ευνοημένοι είναι φυσικά τα Ζώδια της Γης και του Νερού του 2ου δεκαημέρου!

Κριός
Έχεις την τάση, Κριέ μου, να μη δίνεις πάντα σημασία σε ό,τι σου λένε τα άτομα του περιβάλλοντός σου. Αυτό όμως μπορεί να σε οδηγήσει σε παρεξηγήσεις και μπερδέματα. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Δε θα ήταν άσχημη ιδέα να κανόνιζες μια εκδρομή, για να περάσεις χαλαρά και όμορφα με το ταίρι σου.

Ταύρος
Όσο κι αν σου φαίνεται απίθανο, Ταύρε, θα καταφέρεις να υλοποιήσεις τις επιθυμίες σου, κόντρα σε αντίξοες συνθήκες. Μην ξεχνάς όμως, ότι ο θύμος είναι κακός σύμβουλος. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για πολύ καλές στιγμές με το ταίρι σου. Κοίτα το μέλλον με αισιοδοξία και μην πιέζεσαι από άλλες καταστάσεις.

Δίδυμος
Η μέρα αυτή, Δίδυμε, σου δημιουργεί μια παροδικά μελαγχολική διάθεση. Παρόλο που νιώθεις ότι τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις, η δημιουργική σου διάθεση θα σε οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Διώξε τις αρνητικές σκέψεις από το μυαλό σου. Η σχέση σου έχει αρχίσει να ισορροπεί. Φρόντισε σήμερα να περάσεις ρομαντικά και όμορφα.

Καρκίνος
Έχεις έντονη την ανάγκη, Καρκίνε, να ρυθμίσεις και να «τακτοποιήσεις» το περιβάλλον σου. Μπορείς σήμερα να το πετύχεις, αρκεί να αποφύγεις την ένταση. Στη σχέση σου προσπάθησε σήμερα να δώσεις πολλή αγάπη στο ταίρι σου και να ξεχάσεις προβλήματα που ίσως υπήρχαν στο παρελθόν.

Λέων
Μπορεί σήμερα, Λέων μου, ν’ ακούσεις από φιλικά σου πρόσωπα κάποια, όχι και τόσο ευχάριστα, πράγματα. Μην αντιδράσεις έντονα, αφού δεν έχουν όλοι την ίδια διάθεση με εσένα. Με τις πολύ καλές επιρροές του Άρη από τον Υδροχόο μπορείς να περάσεις την Κυριακή σου με πολύ ερωτισμό και να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη θα σε ευνοήσει για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Παρθένος
Η σημερινή μέρα, Παρθένε, είναι κατάλληλη για να χρησιμοποιήσεις το θάρρος και τη δύναμή σου, πλησιάζοντας ακόμη περισσότερο τους στόχους σου. Τα κοντινά σου άτομα θέλουν να σε βοηθήσουν, αρκεί να το επιτρέψεις. Πολλά θέματα που σε άγχωναν στη σχέση σου έχουν λυθεί με τον καλύτερο τρόπο. Σήμερα, φρόντισε να κάνεις το ταίρι σου να αισθανθεί άνετα μαζί σου.

Ζυγός
Καλό είναι, Ζυγέ, σήμερα να αποφύγεις τις όποιες εγωκεντρικές τάσεις, επειδή μπορεί να υπάρξουν διαφωνίες. Μην ξεχνάς ότι δεν είναι πάντα έτοιμοι όλοι για ν’ ακούσουν την αλήθεια. Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε πολύ καλά επίπεδα. Θα περάσεις μια Κυριακή, έτσι ακριβώς όπως τη θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, με την τόση ενεργητικότητα και δυναμικότητα που εκπέμπεις, θα κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Σκορπιός
Αυτή είναι μια μέρα, Σκορπιέ, που θα πρέπει να σταθμίσεις όσα ακούς από το φιλικό σου περιβάλλον. Ξέρεις καλύτερα απ’ όλους ότι δεν είναι απαραίτητα πραγματικοί σου φίλοι, όσοι σου παρουσιάζονται έτσι. Τη σημερινή, τελευταία μέρα της εβδομάδας διώξε το άγχος που έχεις από την καθημερινότητα και φρόντισε να χαλαρώσεις με το ταίρι σου.

Τοξότης
Έχεις μια τάση, Τοξότη, σήμερα να ζήσεις έντονες στιγμές και καινούργιες εμπειρίες με τα φιλικά σου πρόσωπα. Η αδρεναλίνη σου ανεβαίνει στα ύψη και θέλεις να κατακτήσεις τον κόσμο! Σήμερα μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με το ταίρι σου, αν ξεχαστείς λίγο από την πίεση της εβδομάδας που πέρασε.

Αιγόκερως
Το ένστικτό σου, Αιγόκερε, σε βοηθάει αυτή την ημέρα, να εξασφαλίσεις την καλή πορεία των σχεδίων σου. Η ανεβασμένη σου διάθεση σε ενισχύει στο να μην δειλιάσεις μπροστά σε τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν. Σήμερα που είναι Κυριακή μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο σύντροφό σου και να περάσεις την μέρα σου, έτσι όπως τη θέλεις.

Υδροχόος
Θέλεις, Υδροχόε μου, να εκφέρεις την άποψή σου για όλους και για όλα. Σήμερα όμως, καλό θα ήταν η όποια κριτική σου να εκφραστεί με πολύ μεγάλο τακτ. Σήμερα φρόντισε να χαλαρώσεις και, προπάντων, μην αναφερθείς σε θέματα που μπορεί να χαλάσουν το ωραίο κλίμα που θα έχεις με το ταίρι σου.

Ιχθύς
Νιώθεις λίγο μπερδεμένος, Ιχθύ: Από τη μια θέλεις να αποκτήσεις νέες εμπειρίες και να βιώσεις καινούργιες καταστάσεις, αλλά από την άλλη αισθάνεσαι ότι κάτι σε συγκρατεί, σε φρενάρει και δε σου επιτρέπει να απολαύσεις όλα αυτά που θέλεις. Θα τα πας πολύ καλά στη σχέση σου. Θα περάσεις την Κυριακή σου ερωτικά, νιώθοντας μεγάλη ευχαρίστηση. Και αν ακόμη νιώθεις μοναξιά, να ξέρεις ότι βρίσκεσαι σε ευνοϊκή περίοδο, που σε περιμένει μια καινούργια γνωριμία.

Πηγή