Πάθος και Συναίσθημα, σημειώσατε Χ! Αφροδίτη Εξάγωνο με Πλούτωνα και έρχονται καυτές  ερωτικές στιγμές, μεγάλοι έρωτες, ζήλια που κολακεύει, κτητικότητα και εξομολογήσεις πάθους και συναισθήματος. Αυτήν την ερωτική ημέρα, κυρίως απολαμβάνουν, τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Η αφορμή για κάποια αλλαγή δεν θα πρέπει να σε αναστατώσει τώρα, περίμενε και μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Να είσαι σε ετοιμότητα για ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Στον αισθηματικό τομέα προσπάθησε να δώσεις πολύ αγάπη στον σύντροφό σου και προσπάθησε να ξεχάσεις προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στο παρελθόν.

 

Ταύρος

Μπορείς να κάνεις κάποιες αλλαγές που θέλεις στα αισθηματικά σου, αλλά πρέπει να έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν, τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην επαναπαύεσαι καθόλου αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό γιατί μπορείς να κάνεις τα όνειρα σου πραγματικότητα.

 

Δίδυμος

Τα συμφέροντα είναι απολύτως αντικρουόμενα και μυστικά που μαθαίνεις μπλοκάρουν ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Θα κρίνεις πολλές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου με το συναίσθημά σου και όχι με την λογική. Καλό θα είναι να μιλήσεις με τον σύντροφό σου, για να καταλάβεις ποιες είναι οι πραγματικές του προθέσεις.

 

Καρκίνος

Εμπιστεύσου τον εαυτό σου και όχι λόγια τρίτων και προχώρησε. Θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις. Πρέπει να προσέξεις σήμερα την επικοινωνία σου σε σχέση με τον σύντροφό σου. Θα υπάρχουν διαμάχες και προβλήματα από το πουθενά.

 

Λέων

Πρόσεξε τους τρόπους και τη συμπεριφορά σου, κυρίως όταν τα πράγματα δεν έρχονται όπως τα θέλεις. Στα αισθηματικά θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος και συζητήσεις που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Καλό είναι με χαμηλούς τόνους να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα.

 

Παρθένος

Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Θα μπορέσεις να συνεννοηθείς με τον σύντροφο σου και θα μπορέσεις να λύσεις προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και πάρα πολύ καιρό. Καλό θα είναι να του δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου για να περάσεις πολύ καλά.

 

Ζυγός

Με τον Άρη που είναι στο ζώδιο σου, τα δεδομένα αλλάζουν απότομα και φέρνουν κύμα υποχρεώσεων που απαιτούν άμεσα τη φροντίδα σου. Μην απελπίζεσαι, σύντομα δέχεσαι βοήθεια και καταφέρνεις χωρίς μεγάλο κόπο να τα φέρεις εις πέρας. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις.

 

Σκορπιός

Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ξεκινάει μια θετική περίοδος για εσένα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία η οποία θα σε χαροποιήσει και θα σε ανεβάσει ψυχολογικά.

 

Τοξότης

Δώσε τόπο στην οργή προκειμένου να αποφύγεις σοβαρές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα. Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

 

Αιγόκερως

Μην ενθουσιάζεσαι με την ευκολία των ημερών, αργότερα θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια για να διατηρηθούν τα κεκτημένα. Ασχολήσου με ξεκαθαρίσματα εκκρεμοτήτων. Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Κάποια εμπόδια που μπορεί να έρθουν θα είναι προσωρινά και ο δρόμος ανοίγεται σύντομα για όσα επιθυμείς. Φρόντισε – σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου – να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες.

 

Ιχθύς

Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και σημαντικές και δυστυχώς έχουν προτεραιότητα. Οι λύσεις θα βρεθούν και η επιτυχία σου θα είναι μεγάλη. Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, άλλαξε λίγο τις συνήθειες σου και με την Αφροδίτη στον Σκορπιό που σε ευνοεί θα βγει κάτι πολύ καλό.