Με μία γλυκιά Σελήνη στον Ταύρο αλλά και με την επιρροή του χθεσινού Τριγώνου Ήλιου-Χείρωνα, οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες απολαμβάνουν μία συναισθηματικά γεμάτη ημέρα, με ψυχική ικανοποίηση, απόλαυση, ανακούφιση και ηρεμία!

Κριός
Υπάρχουν μ’ ένα φιλικό σου πρόσωπο κάποια θέματα, Κριέ, τα οποία θέλεις να λύσεις. Κρατάς μέσα σου πράγματα, που χαλούν την ψυχολογία σου. Μίλα ανοιχτά με το πρόσωπο που σε απασχολεί κι είναι σίγουρο ότι θα σε καταλάβει και θα σου εξηγήσει τους λόγους της συμπεριφοράς του. Σε κάποια θέματα που θέλεις να τελειώσεις, σήμερα θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Σήμερα θα δώσεις παραπάνω σημασία στη σχέση σου και θα θέλεις να λύσεις προβλήματα που ίσως έχει το ταίρι σου.

Ταύρος
Σήμερα, Ταύρε, μπορείς ν’ ασχοληθείς με το χώρο σου, ν απολαύσεις κάποιες μικρές πολυτέλειες και να χαρείς την ηρεμία σου, ώστε να νιώσεις πιο ανάλαφρος. Θα διαπιστώσεις, ότι δε χρειάζεται να διοχετεύεις όλη την ενέργειά σου στους άλλους, αφού κι ο εαυτός σου χρειάζεται επίσης την προσοχή σου. Άλλωστε, ξέρεις πάρα πολύ καλά να περνάς όμορφα και μόνος σου. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που ίσως σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις.

Δίδυμος
Κάποια μικρά προβλήματα του παρελθόντος, Δίδυμέ μου, τα οποία υπήρχαν στο οικογενειακό σου περιβάλλον, θα έρθουν σήμερα στην επιφάνεια. Με πάρα πολύ μεγάλη διπλωματικότητα και με την εξυπνάδα που έχεις, θα δώσεις τις καλύτερες λύσεις. Οι συμβουλές σου θα αποδειχθούν πολύτιμες και θα δεις τα θέματα που σε απασχολούσαν να ολοκληρώνονται με τον καλύτερο τρόπο. Στο τέλος της ημέρας, θα νιώσεις δικαίωση, που όλοι αναγνωρίζουν την οξυδέρκεια και την ευφυΐα σου. Η σχέση σου θα πάει καλύτερα, αν δείχνεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος από τις άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

Καρκίνος
Η καθημερινότητά σου είναι αρκετά δύσκολη, Καρκίνε μου, επειδή καλείσαι να λύσεις θέματα, τα οποία αυτή την περίοδο παραμένουν στάσιμα. Μην ξεχνάς ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και φέρνει τέτοιες καταστάσεις. Φρόντισε, λοιπόν, να ηρεμήσεις, βλέποντας τα πράγματα με περισσότερη ψυχραιμία, ώστε αν προγραμματίσεις το χρόνο σου καλύτερα, στην πορεία όλα να πάρουν τη σειρά τους. Και σήμερα θα είσαι μέσα στις υποχρεώσεις και τις καθημερινές ευθύνες, που πιέζουν το ταίρι σου και σε κάνουν να μην αφιερώνεις στη σχέση σου όσο χρόνο θα έπρεπε.

Λέων
Σήμερα, Λέων, η γενναιοδωρία σου προς τους γύρω σου θα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Μερικές φορές όμως, νιώθεις απογοήτευση, επειδή βλέπεις ότι μερικά άτομα δεν εκτιμούν τη βοήθειά σου. Είναι καιρός να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα σου και ν’ αποφασίσεις ποια πρόσωπα θέλεις να κρατήσεις δίπλα σου. Αργότερα μέσα στη μέρα, θ’ αφιερώσεις αρκετό χρόνο στην οικογένειά σου. Η σχέση σου είναι σε καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν πια ισορροπήσει. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για τη μελλοντική πορεία της.

Παρθένος
Ανυπομονείς να τελειώσεις μία υπόθεση, Παρθένε, που από καιρό προσπαθείς να διαχειριστείς με κάθε πρόσφορο τρόπο. Ο Ερμής όμως είναι ανάδρομος, οπότε μπορεί η υπόθεση αυτή λίγο να καθυστερήσει. Ας συμβουλευτείς δικά σου άτομα, που θα σου δώσουν πολύτιμες οδηγίες για το τι θα χρειαστεί να κάνεις σε σχέση με την οργάνωση των ενεργειών σου και τα επόμενα βήματα. Στο τέλος, να ξέρεις, όλα θα πάνε πάρα πολύ καλά. Στη σχέση σου υπάρχουν μερικά πράγματα που δε σου αρέσουν. Μήπως, λοιπόν, πρέπει κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις μερικά θέματα στη σειρά τους.

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ μου, θα έχεις εκνευρισμό για καταστάσεις, οι οποίες καθυστερούν. Τα νεύρα σου επιδεινώνονται κι από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις τελευταία. Μην ξεχνάς, ότι ο Ερμής είναι ανάδρομος και δε φέρνει μερικά πράγματα έτσι όπως τα θέλουμε. Μίλησε με δικά σου άτομα, πες τους για τις ανησυχίες σου και είναι σίγουρο, ότι θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις για όλες τις ανησυχίες που έχεις στην καθημερινότητά σου. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις πως η Αφροδίτη από το ζώδιό σου θα σου στείλει όλα τα καλά της στοιχεία, για να κάνεις την πιο ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Σκορπιός
Από σήμερα, Σκορπιέ, θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι για καινούργιες δραστηριότητες, που θέλεις να κάνεις. Θα καταλάβεις, ότι έχεις χάσει πολύτιμο χρόνο και πως θα μπορούσες να διοχετεύσεις την ενέργειά σου σε κάτι διαφορετικό. Σταδιακά, το μυαλό σου θα ξεφύγει σε όμορφες στιγμές, οι οποίες θα σε χαλαρώσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα. Μπορείς να μιλήσεις με κάποιο φιλικό σου άτομο, για τις ιδέες που θέλεις να υλοποιήσεις. Η σχέση σου θα παραμείνει σε πολύ καλή κατάσταση, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, μια και σήμερα η ψυχολογία σου δε θα είναι κι η πιο ευχάριστη.

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, αυτό που θέλεις είναι να τελειώνεις τις υποθέσεις, που το τελευταίο διάστημα σε πιέζουν. Μην βιάζεσαι και μην αγχώνεσαι όμως, αφού ο Ερμής είναι ανάδρομος και μερικές εξελίξεις μπορεί να καθυστερήσουν. Το βασικότερο είναι να ξέρεις, ότι θα πετύχεις αυτά που θέλεις, αφού οι βάσεις που έχεις θεμελιώσει, είναι πολύ γερές. Φρόντισε τώρα να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που φαίνεται να υπάρχουν στη σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να θυμάσαι πως οι πλανήτες θα σου δώσουν τόσο ερωτισμό, που δε θα μπορεί κάτι να αντισταθεί στο πέρασμα σου.

Αιγόκερως
Οι προσδοκίες που έχεις, Αιγόκερέ μου, είναι πάρα πολύ μεγάλες, αλλά αυτή την περίοδο το να τις υλοποιήσεις, αποδεικνύεται λίγο δύσκολο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην έχεις την καλύτερη διάθεση. Ο οικογενειακός σου περίγυρος είναι αυτός που θα σε βγάλει από αυτή την κατάσταση, καθώς θα σε παρασύρει σε καταστάσεις πιο ευχάριστες, αφήνοντας για λίγο πίσω ό,τι σε προβληματίζει. Μπορείς σήμερα στη σχέση σου να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου, αφού η Αφροδίτη από το Ζυγό σού δίνει τις καλύτερες επιρροές για να βρεις το ταίρι που ήθελες.

Υδροχόος
Δεν ζητάς σήμερα υλικές απολαύσεις, Υδροχόε, αλλά επικεντρώνεσαι σε πιο πνευματικές αναζητήσεις. Θα επιδιώξεις την αυτογνωσία και θα τελικά δεις, ότι από τις διαρκείς σκοτούρες ο μόνος χαμένος είναι ο εαυτός σου. Φρόντισε να κάνεις ένα καινούργιο ξεκίνημα σε όλες τις υποθέσεις που σε απασχολούν, για να έχεις μια καλύτερη καθημερινότητα. Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η γοητεία σου, θα είναι στα ύψη τους.

Ιχθύς
Σήμερα, Ιχθύ, θα σε διακατέχει θετική διάθεση, για να τελειώσεις υποθέσεις, που το τελευταίο διάστημα σε προβληματίζουν. Έχεις δίπλα σου άτομα, τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν σε ό,τι τους ζητήσεις κι αυτό τελικά θα γίνει. Φρόντισε να μην εμπλακείς σε καινούργιες δράσεις, αν πρώτα δεν τελειώσεις με θέματα, τα οποία ακόμη δεν έχουν βρει τις λύσεις τους. Φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Κι αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης στο δικό σου ζώδιο έχει φτιάξει τη διάθεσή σου και θα κάνει το ρομαντισμό σου να ξεχειλίζει. Μετά, θα έρθει κι η γνωριμία που περιμένεις.

Πηγή