Αλλαγές, νέες καταστάσεις και νέες σκέψεις είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής μέρας. Χαλαρώστε, αφεθείτε κι αφήστε τους άλλους να σας πλησιάσουν και να σας γνωρίσουν.

 

Κριός
Αν ακούσετε για κάποιες ευκαιρίες ή προτάσεις που σας γίνουν μην μείνετε αδρανείς περιμένοντας να έλθουν αυτές προς την κατεύθυνσή σας. Κινηθείτε εσείς προς αυτές με θάρρος και αποφασιστικότητα. Μην αφήσετε οποιουσδήποτε ενδοιασμούς να σας δημιουργήσουν μια κατάσταση αναμονής ή χάσετε χρόνο ασχολούμενοι με τις λεπτομέρειες. Η τύχη είναι με το μέρος σας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε την.

Ταύρος
Μπορεί να μπείτε στον πειρασμό να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, αλλά είναι καλύτερα σήμερα να επανελέγξετε προσεκτικά όλα τα σημαντικά ζητήματα. Είστε λίγο ευκολόπιστοι και μπορείτε εύκολα να κατευθυνθείτε ή να εξαπατηθείτε, γι’αυτό να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Να αποφεύγετε οποιαδήποτε συμφωνία ή συναλλαγή με ανθρώπους, που φαίνονται κάπως ανειλικρινείς ή ανέντιμοι, γιατί πιθανώς και να είναι.

Δίδυμοι
Πολλά πράγματα θα σας φαίνονται δύσκολα σήμερα, καθώς τα εξωτερικά γεγονότα αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα ώστε σας είναι δύσκολο να τα παρακολουθήσετε. Βαθιές αλλαγές σας έχουν δημιουργήσει μια κατάσταση αδικαιολόγητου φόβου για τα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Καθόλου απίθανο να αναστατώνεστε περισσότερο εύκολα σήμερα μεταφέροντας τις ανησυχίες σας στο άμεσο περιβάλλον σας.

 

Καρκίνος
Πολλά πράγματα ίσως να μην γίνονται όπως εσείς θα θέλατε ή ότι οι άλλοι δε λαμβάνουν υπόψιν τους τις οργανωτικές σας ικανότητες όπως εσείς θα θέλατε. Η εφαρμογή νέων τεχνικών ή εξοπλισμού στη δουλειά σας είναι πολύ πιθανή σήμερα. Στις πολύ προσωπικές σας σχέσεις ίσως υπάρξει κάποια ένταση σε επίπεδο συζητήσεων. Αποφύγετε τις πολλές αλλαγές σήμερα και ασχοληθείτε με τα πράγματα που γνωρίσετε και έχετε συνηθίσει να ζείτε μαζί τους.

Λέων
Αυξημένη φαντασία και φυσική ευαισθησία, θα κάνουν αυτή τη χρονική ημέρα γεμάτη εμπνεύσεις, σχέδια και καινούργια ενδιαφέροντα. Είναι πιθανόν να συναντήσετε έργα τέχνης και μουσικής, τα οποία θα είναι ασυνήθιστα ενδιαφέροντα και ερεθιστικά. Αν ασχολείστε οι ίδιοι με κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα, θα βρείτε μια νέα, πρωτότυπη και ασυνήθιστη έμπνευση, η οποία θα προσθέσει νέα διάσταση στη δουλειά σας. 

Παρθένος
Οι αλλαγές που συμβαίνουν σήμερα στην οικογενειακή σας ζωή είναι συμπτωματικές καταστάσεις ενός επαναπροσανατολισμού της βαθύτερης νοοτροπίας σας και των αισθημάτων, ίσως περισσότερο σε υποσυνείδητο επίπεδο. Μεγαλώνετε, ωριμάζετε και αυτά που θέλετε και σκέφτεστε, αλλάζουν μαζί σας. Επωφεληθείτε απ’αυτήν την ημέρα για να δώσετε έμπνευση στα ιδανικά σας και για να αφυπνίσετε την φαντασία σας.  

Ζυγός
Μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να ρισκάρετε ή να δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, για να νιώσετε μόνο πώς είναι. Μην το παρακάνετε ωστόσο και βρεθείτε μπλεγμένοι. Ίσως αντιμετωπίσετε κάποια πορσωπικά προβλήματα. Η βασική αιτία πολύ πιθανό να είναι ότι ασχολείστε πολύ περισσότερο με τους στόχους σας, με την καριέρα σας ή τις προσωπικές σας φιλοδοξίες παραμελώντας τις καθημερινές υποχρεώσεις απέναντι στους ανθρώπους σας.

Σκορπιός
Είστε πιο συμπονετικοί και διαισθητικοί σήμερα. Είστε πολύ πιο πρόθυμοι να ακούσετε τους άλλους και να συμπάσχετε μαζί τους. Ακόμα κι αν συνήθως είστε συμπονετικοί και έχετε κατανόηση, αυτή την ημέρα, θα ανακαλύψετε, πως υπάρχουν ακόμα κάποιοι άνθρωποι, τους οποίους δε συμπονάτε, ή άνθρωποι των οποίων τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα είχατε παραμελήσει. Σήμερα κερδίζετε μεγαλύτερη εκτίμηση και αρμονικές σχέσεις απ’αυτούς τους ανθρώπους.

Τοξότης
Η νοοτροπία σας απέναντι στη δουλειά σας, κάνει κάποια σκαμπανεβάσματα. Δυσαρεστείστε με μετριοπαθείς και μέτριες προόδους. Η φαντασία σας ανάβει και ονειρεύεστε μεγάλα επιτεύγματα. Η τρέχουσα κατάσταση των υποθέσεών σας, φαίνεται υπερβολικά μέτρια και περιορισμένη. Τείνετε να ταλαντεύεστε ανάμεσα σε αισθήματα πληθωρικότητας και αισιοδοξίας σχετικά με νέες ιδέες, για το πώς θα εκπληρώσετε τα όνειρά σας και τα αισθήματά σας της απελπισίας, όταν τα εμπόδια που σας παρουσιάζονται, φαίνονται αξεπέραστα.

Αιγόκερως
Η σκληρή δουλειά, η συγκεντρωμένη προσπάθεια σε κάποιον ξεχωριστό τομέα της ζωής σας θα αποτελέσουν ένα από τα κύρια ενδιαφέροντα αυτής της ημέρας. Ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε καταστάσεις αρκετά δύσκολες σε τομείς όπως η καριέρα σας, η υγεία σας ή ακόμα και στις σχέσεις σας με τους άλλους. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για συνεργάτες ή τον σύντροφο της ζωής σας. Μέσα από αυτές τις δυσκολίες θα σας δοθεί η ευκαιρία να δείτε το πόσο ανθεκτικοί είσαστε ή το πόσο μεγάλες είναι οι ικανότητες σας στο να αντιμετωπίζετε άσχημες καταστάσεις.

Υδροχόος
Προβληματισμοί κάθε φύσης για εσάς σήμερα. Κάνετε την αυτοκριτική σας και παράλληλα ήρθε η ώρα ν’ αποφασίσετε ποιους κρατάτε στη ζωή σας και ποιους όχι. Σοβαρό ξεσκαρτάρισμα λοιπόν, και μην ακούτε αυτούς που σας χαρακτηρίζουν αυστηρούς. Για κάθε επιλογή, έχετε τους λόγους σας.

 

Ιχθείς
Σε περίπτωση που εργάζεστε κάπου σαν υπάλληλος αυτή την ημέρα, η πιθανότητα να σας αναγνωρίσουν κάποια σημαντική προσφορά ή μακρόχρονη προσπάθεια είναι μεγάλη. Η έμφαση σε σχέση με την ενασχόλησή σας είναι σίγουρη σήμερα, αλλά θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν ή ζουν μαζί σας κάτω από την ίδια στέγη.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.