Ο Ήλιος κάνει σήμερα το πέρασμά του στο ζώδιο του Αιγόκερω και ξεκινά η περίοδος γενεθλίων των «Κρόνιων» φίλων μας! Το διάστημα κρίνεται κατάλληλο για να βάλουμε στόχους για τη νέα χρονιά που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες από σήμερα, αυτή τη φορά δεν θα πρέπει να κάνουμε «εκπτώσεις» στα σχέδιά μας! 

 

Κριός

Η προσωπική σου ζωή αφορά αποκλειστικά εσένα και οι αποφάσεις για το μέλλον σού ανήκουν. Αισθηματικά, σήμερα θα δώσεις περισσότερη σημασία στη σχέση σου και θα προσπαθήσεις να λύσεις ενδεχόμενα προβλήματα που μπορεί να έχει το ταίρι σου.

 

Ταύρος

Απόφυγε σήμερα να συζητήσεις με το ταίρι σου για θέματα που μπορεί να σας φέρουν σε αντιθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου – δραστηριοποιήσου και θα δεις ότι σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα.

 

Δίδυμος

Μία ευχάριστη είδηση προβλέπεται για το ζώδιό σου η οποία θα σε απελευθερώσει από φόβους του παρελθόντος και θα ανακτήσεις την αισιοδοξία σου. Τα αισθηματικά σου θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερη διαλλακτικότητα και δεν έχεις τόσο άγχος με άλλες υποθέσεις που σε απασχολούν.

 

Καρκίνος

Μην αδικείς τον εαυτό σου, επαναλαμβάνοντας λάθη. Για άλλη μια φορά οι υποχρεώσεις και οι καθημερινές ευθύνες θα σε αποσπάσουν από τον αισθηματικό τομέα με αποτέλεσμα το ταίρι σου να αγχωθεί, καθώς δεν του αφιερώνεις όσο χρόνο θα έπρεπε.

 

Λέων

Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Μπορείς σήμερα να συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο σού δίνει όλες τις θετικές της επιρροές για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Παρθένος

Αν καταφέρεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη το συντομότερο, θα δεις τη ζωή σου να αλλάζει. Στον αισθηματικό τομέα, υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν σου αρέσουν. Καλό θα είναι κάποια στιγμή να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις σε τάξη μερικά θέματα.

 

Ζυγός

Δώσε τόπο στην οργή προκειμένου να αποφύγεις σοβαρές ρήξεις με αγαπημένα πρόσωπα. Στα αισθηματικά σου, φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για όλες τις ανησυχίες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητα. Θα νιώσεις καλύτερα ψυχικά.

 

Σκορπιός

Ασχολήσου με τη βελτίωση του εαυτού σου, του προσωπικού σου χώρου αλλά και με οτιδήποτε καλλιτεχνικό ή δημιουργικό. Τα αισθηματικά σου κινούνται σε πολύ καλά επίπεδα, αρκεί να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου, γιατί η ψυχολογία σου σήμερα δεν θα είναι και η καλύτερη.

 

Τοξότης

Είναι πιθανό να προκύψει πίεση στην καθημερινότητά σου από τις νέες αυτές ευθύνες, γι’ αυτό μην βιαστείς να δεχτείς ό,τι σου προτείνουν. Φρόντισε τώρα να ξεκαθαρίσεις κάποια προβλήματα που μπορεί να έχεις στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι πλανήτες θα σου δώσουν τόσο ερωτισμό, που κανείς δεν θα μπορεί να αντισταθεί στο πέρασμά σου.

 

Αιγόκερως

Η σημερινή αστρολογική πρόβλεψη για το ζώδιό σου αφορά σε κάποιο πολύ καλά κρυμμένο μυστικό το οποίο θα σου αποκαλυφθεί με δόλο. Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Απόφυγε να εκνευριστείς και να πεις λόγια που δεν πρέπει.

 

Υδροχόος

Σήμερα φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, ώστε να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη. Αν δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από το ζώδιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές, αισθηματικά, για να βρεις αυτό που ήθελες.

 

Ιχθύς

Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά για να πάνε ακόμη καλύτερα φρόντισε να εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, ο Άρης από το δικό σου ζώδιο σού φτιάχνει τη διάθεση και ο ρομαντισμός σου ξεχειλίζει. Θα έρθει και η γνωριμία που περιμένεις.

 

Πηγή