Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Με τη δύσκολη όψη τετραγώνου ανάμεσα στον Ερμή απ’ τον Αιγόκερω και τον Ουρανό απ’ τον Κριό, η εβδομάδα ξεκινάει αναμφίβολα με εντάσεις. Καβγάδες απ’ το πουθενά και δυσάρεστες εκπλήξεις ή ειδήσεις, θα γίνουν η αιτία για σοβαρές ρήξεις σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί κι Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου!

 

Κριός

Αλλαγές σε κάθε πτυχή τη ζωή σας να περιμένετε αυτό το διάστημα, οι οποίες όμως θα αποδειχθούν σωτήριες στο μέλλον. Είστε σε φάση που θέλετε να ανακαλύψετε τι θέλουν οι άλλοι από εσάς, διατηρείστε την ψυχραιμία σας και δώστε χρόνο στα πράγματα για να ξεκαθαρίσουν με ηρεμία. Δώστε βαρύτητα στη σχέση σας για να αποφύγετε πιθανά προβλήματα.

 

Ταύρος

Διάφορες αλλαγές συμβαίνουν σήμερα γύρω σας κι η επαγγελματική σας σταθερότητα θα εξαρτηθεί απ’ τις φιλοδοξίες και τα κίνητρά σας. Μια σημαντική αύξηση της ενεργητικότητάς σας που θα πρέπει να την καθοδηγήσετε σωστά. Ο νους και το σώμα σας θα συνεργάζονται σωστά σήμερα, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές στις δραστηριότητές σας. Ένα ευχάριστο γεγονός το οποίο σχετίζεται με την οικογένεια ή τη δημιουργία κάποιας στέγης είναι πολύ πιθανό. Αισιοδοξία και σωματική ευφορία σήμερα θα σας βοηθήσουν στο να πραγματοποιήσετε κάποια σχέδιά σας.

 

Δίδυμοι

Αυτές τις ημέρες είστε πιο ευαίσθητοι στα ωραία πράγματα ή τους ελκυστικούς ανθρώπους καθώς επίσης στα αισθήματα και τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων. Είναι πιο εύκολο για σας να καθίσετε και να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων, να συμπάσχετε ή συμπαρασταθείτε στις δυσκολίες που περνάνε. Οι πνευματικές αξίες ίσως είναι πιο σημαντικές απ’ τις υλικές για εσάς αυτή τη χρονική ημέρα.

 

Καρκίνος

Νιώθετε έντονη την ανάγκη να ακολουθήσετε τους δικούς σας ρυθμούς, αλλά μαζί σας να υπάρχουν και κάποιοι άλλοι. Και φυσικά οι άλλοι δε συμφωνούν απόλυτα. Κάτι που μπορεί προσωρινά να σας βάλει σε περιπέτειες με δυσάρεστα αποτελέσματα στις σχέσεις σας. Ίσως είναι προτιμότερο αυτές τις ημέρες οτιδήποτε κάνετε να το περνάτε από διπλό έλεγχο και να καθυστερείτε όσο δυνατόν τις ολοκληρωτικές αποφάσεις. Μια ημέρα έντασης. Ξαφνικά κι απρόβλεπτα γεγονότα, όπως μια επέμβαση ή ένα ισχυρό σωματικό σοκ.

 

Λέων

Θα θέλετε να βρίσκεστε με κόσμο αυτό τον καιρό, να διασκεδάζετε τους άλλους ή να απολαμβάνετε εσείς οι ίδιοι την ψυχαγωγία. Ευνοούνται οι προσωπικές σχέσεις. Οι φιλίες κι όλες οι σχέσεις αναπτύσσονται κι αποδίδουν σήμερα. Οικονομική ή συναισθηματική υποστήριξη από φίλους κι από το άμεσο περιβάλλον θα σας βοηθήσει στο να εκπληρώσετε κάποιες επιθυμίες.

 

 

Παρθένος

Αυτήν την ημέρα πολύ πιθανό να ψάχνετε για ασφάλεια στην οικογένεια, τους φίλους ή κάποιους ανθρώπους που σας συνδέει συναισθηματική συμπάθεια ή υποστήριξη. Μια ημέρα όπου η νοσταλγία για πράγματα ή ανθρώπους απ’ το παρελθόν έρχεται στην επιφάνεια. Υποστήριξη απ’ το άμεσο περιβάλλον σε σχέση με μια πολύ προσωπική υπόθεση είναι πιθανή.

 

Ζυγός

Οι καλές σχέσεις με συνεργάτες, εργοδότες ή ακόμη και με μεγαλύτερα από σας άτομα σε ηλικία μέσα απ’ το άμεσο περιβάλλον σας θα σας βοηθήσουν στο να φέρετε εις πέρας κάποιες φιλοδοξίες ή παλιά σας σχέδια. Πολλές απ’ τις δυσκολίες που περάσατε τον τελευταίο καιρό φαίνεται σήμερα πως θα γίνουν μια δυσάρεστη ανάμνηση για εσάς. Η αισιοδοξία, η υπευθυνότητα και μια καλή διάθεση θα σας βοηθήσουν στο να οργανώσετε καλύτερα την προσωπική σας ζωή και τις υποχρεώσεις σας σήμερα.

 

Σκορπιός

Η ικανότητά σας να επικοινωνείτε με έναν ζεστό, κατανοητό και φιλικό τρόπο θα είναι περισσότερο ισχυρή σήμερα. Έχετε τη δυνατότητα να κατανοείτε τα προβλήματα, τις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των άλλων, πράγμα που θα επιδράσει θετικά στις σχέσεις σας και συχνά θα σας ζητάνε τις συμβουλές σας.

 

 

Τοξότης

Αυτή την ημέρα έχετε μια θαυμάσια αίσθηση ισορροπίας κι αναλογίας του πώς να πετύχετε αποτελεσματικά τους στόχους και σκοπούς σας και θα έπρεπε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ευαισθησία για να βελτιωθείτε στις υπάρχουσες καταστάσεις. Αυτές οι ποιότητες είναι εμφανείς στην προσωπική σας ζωή επίσης. Είναι πιθανόν να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε, να διοργανώσετε και ν’ ανακαλύψετε τις καινούργιες ευκαιρίες για ανάπτυξη και εμπλουτισμό.

 

Αιγόκερως

Ειδύλλια κι ερωτοτροπίες ή και φλερτ είναι πιθανά σήμερα. Θα αισθάνεστε μια ζωντάνια κι ευφορία να σας κυριεύει συχνά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Οι σχέσεις και τα αισθήματα κυρίως με το αντίθετο φύλο θα βρεθούν σε πολύ καλή κατάσταση. Οι φιλίες σας επίσης θα γίνουν πιο ισχυρές κι η επιθυμία σας για να δημιουργήσετε κάτι ξεχωριστό θα είναι έντονη.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι πολύ καλή ημέρα για να περάσετε τις ιδέες σας και τα σχέδιά σας στην πράξη. Η θέλησή σας είναι πολύ ισχυρή και σε συνδυασμό με τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα μπορέσετε να ενισχύσετε τη θέση σας μέσα στην κοινωνία και να προωθήσετε τις ιδέες σας. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν κάποια απρόσμενη βελτίωση, πράγμα που θα σας βοηθήσει στο να αλλάξετε πολλά στον τρόπο ζωή σας.

 

Ιχθείς

Έχετε την τάση να βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, να μιλάτε ή να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας κάνουν να μετανιώσετε αργότερα. Μπορεί να αποφασίσετε εντελώς ξαφνικά να ενεργοποιηθείτε σε κάποια ιδέα ή σχέδιο που σκεφτόσασταν και που μπορεί να είναι καλό,  αρκεί όμως να μη βιαστείτε και να λάβετε υπόψιν την άποψη κάποιων που θα προσπαθήσουν να σας συμβουλέψουν. Αυτές τις ημέρες ίσως γίνετε περισσότερο ευαίσθητοι για μικροπράγματα, εριστικοί ή σαρκαστικοί με τους άλλους, πράγμα που θα σας φέρει σε ανοιχτή σύγκρουση μαζί τους. Ακόμα, θα πρέπει να γίνετε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο τι λέτε και κάνετε. Αποφύγετε τις συμφωνίες, τα συμβόλαια ή και τις συνεργασίες σήμερα.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλλάσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.