Η σημερινή μέρα φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα αισθηματικά και μας καλεί να πάρουμε άμεσες και ίσως επώδυνες αποφάσεις.

Κριός

Η πρόοδος στη δουλειά και την καριέρα σας θα είναι πολύ σταθερή σήμερα. Η αυξημένη δραστηριότητα και αισιοδοξία, σας βοηθούν να αναλάβετε εργασίες με ενθουσιασμό. Αυτή είναι καλή ημέρα για να συγκεντρωθείτε σε πολύπλοκη, δύσκολη δουλειά. Στο τέλος της μέρας, προς το απόγευμα, τα άστρα σας ευνοούν και σας δίνουν την ευκαιρία να περάσετε πολύ κι ευχάριστο χρόνο με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν οι συζητήσεις και η παρέα μαζί του.

Ταύρος

Αυτή είναι μια θετική ημέρα, για την καριέρα σας. Οπωσδήποτε θα γίνουν αλλαγές: μπορεί ν’αλλάξετε δουλειά, να πάρετε περισσότερη μόρφωση ή εκπαίδευση, που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους σας, ή ν’αναπτύξετε μια νέα προσέγγιση στη δουλειά σας. Έχετε μια έντονη επιθυμία για φλερτ και θέλετε όσο τίποτα να ξεφύγετα απ’ τα παλιά που τίποτα δεν έχουν πια να σας προσφέρουν. Η ημέρα ευνοεί τις νέες γνωριμίες κι εσείς καλά θα κάνετε να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις.

Δίδυμοι

Μπορεί να δουλεύετε σχεδόν μέχρι του σημείου της σωματικής εξάντλησης. Ξεχνάτε διασκεδάσεις και απολαύσεις επίσης, αν χρειάζεται. Αν αποτύχετε να δοθείτε σ’αυτό που κάνετε με απόλυτη αφοσίωση, πράγμα απίθανο βέβαια, αλλά και πιθανό, λόγω εσωτερικών παρεμβολών ή της ανικανότητας να αποφασίσετε τι να κάνετε, τότε θα υπάρξει προσωπική κρίση κατά την διάρκεια αυτής της ημέρας. Με λίγα λόγια να επιδιώξετε τους εσωτερικούς σας στόχους και να δώσετε βάση στο ένστικτό σας.

Καρκίνος

Προσπαθήστε να μη δεχτείτε συμβιβασμούς στην ερωτική σας σχέση, γιατί αργότερα θα χρειαστεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με την αδυναμία να λύσετε τους δεσμούς που φτιάξατε, πράγμα που πιθανόν να είναι δυσκολότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε σήμερα. Αν είστε σε σχέση με κάποιον, τότε η σχέση σας θα υποστεί μερικές αλλαγές. Μπορεί να υπάρξουν πολλές αλλαγές, αλλά τυπικά, μια απ’ τις επόμενες συμβαίνει σε κάποιον ή και στους δυο σας.

Λέων

Μια μέρα που ίσως φέρει τα πάνω κάτω στις σταθερές σας.
Δεν αποκλείεται ένα πολύ κοντίνο σας άτομο να προδώσει την εμπιστοσύνη σας και να κληθείτε προς αποφάσεις άμεσης λύσης.
Έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε ό,τι σας απασχολεί ή ακόμη και να τα καταγράψετε για να τα σκεφτείτε καλύτερα και θα δείτε πως προς το τέλος της ημέρας θα τα αντιμετωπίσετε όλα πιο ψύχραιμα.

Παρθένος

Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί και να επικοινωνείτε ανοιχτά, μια και έχετε την τάση να ερευνάτε και να κάνετε ξαφνική «αλλαγή πολιτικής» χωρίς καμία εξήγηση. Κι οι άλλοι μπορεί να επαναστατήσουν εναντίον σας επίσης. Αυτή είναι η ημέρα, όπου υπάρχει μια διάχυτη ανυπομονησία για μεγαλύτερη ελευθερία στις σχέσεις, ανεξάρτητα από την πηγή ή την φύση των περιορισμών.
Σκέψεις που για καιρό έχουν μείνει στη σφαίρα της φαντασίας σας, θα γίνουν λόγια.

Ζυγός

Αν έχετε ενεργήσει με ακεραιότητα και είχατε στηριχτεί σε γερά θεμέλια, πιθανόν οι προσπάθειές σας θα σας αποφέρουν καρπούς, αν όχι όμως, αυτή θα είναι μια σκληρή ημέρα τιμωρίας και ήττας. Πρέπει πια να αποφασίσετε αν θα κάνετε ένα βήμα παραπέρα ή αν θέλετε να ψάξετε για κάτι νέο που θα σας εξάψει τη φαντασία και την περιέργεια. Ωραίες κι ενδιαφέρουσες οι νέες γνωριμίες, αλλά ο παλιός είναι αλλιώς, όπως και να το κάνουμε.

Σκορπιός

Αν και αυτά τα ενδιαφέροντα φαίνονται ασήμαντα, ωστόσο στην πραγματικότητα είναι πολύ σημαντικά για την εσωτερική σας ανάπτυξη και θα πρέπει να επιμείνετε στην διαίσθησή σας. Αυτή η αστρολογική επίδραση, είναι θετική και το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι, ότι απλά ίσως διώξετε τις ζωηρές και δυνατές σας διαισθήσεις και εμπνεύσεις, επειδή τις θεωρείτε ανόητες και ασήμαντες.

Τοξότης

Η διανοητική σας περιέργεια και η πνευματική σας ανησυχία βρίσκονται σε υψηλά επίπεδα και ίσως τρέχετε από τη μια δραστηριότητα στην άλλη και περνάτε πολύ καιρό συζητώντας και κάνοντας κοινωνικές επαφές. Αυτή η αυξημένη κοινωνικότητα που σας διακατέχει τις τελευταίες ημέρες σας κάνει πιο γοητευτικούς στα μάτια τρίτων, γι’ αυτό και λαμβάνετε περισσότερα σχόλια και βλέμματα θαυμασμού. Εκμεταλλευτείτε το.

Αιγόκερως

Αν μπορείτε να αποφύγετε να μπερδεύετε ή να επηρεάζεστε απ’ τους άλλους, τότε αυτή μπορεί να είναι η ημέρα, όπου θα βρείτε τρόπους να εκφράσετε περισσότερα απ’ τα ιδανικά σας στην καθημερινή σας ζωή και να γίνετε πιο ανεκτικοί και βοηθητικοί προς τους άλλους. Προσέξτε ωστόσο, όταν παίρνετε πρακτικές αποφάσεις. Εχετε την τάση να προβάλλετε τα ιδανικά και τις φαντασιώσεις και να μη μπορείτε να διακρίνετε μερικά από τα ελαττώματα και τα προβλήματα.

 

Υδροχόος

Οι διαμάχες σχετικά με οικονομικά ζητήματα και οικονομικές πηγές που εκμεταλλεύεστε από κοινού με κάποιο άλλο άτομο βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την ημέρα και εσείς τείνετε να αντιδράτε παρορμητικά και απρόσεχτα όσον αφορά τέτοιου είδους ζητήματα.
Οι επιθυμίες και τα πάθη σας βρίσκονται σε έξαρση και αυτή είναι ίσως μια ημέρα σεξουαλικής και συναισθηματικής ανανέωσης για μια στενή σας σχέση.

Ιχθείς

Μπορεί να γίνετε πολύ εριστικοί με κάποιον, για κάποιο σχετικά ασήμαντο θέμα ή μπορεί να φανατιστείτε υπερβολικά με κάποιο θέμα ή ιδέα που στην πραγματικότητα είναι σχετικά ασήμαντο. Αυτές οι υπερβολικές αντιδράσεις προκαλούνται απ’ τις προσωπικές σας συναισθηματικές εμπειρίες και προβλήματα τα οποία δεν είστε πρόθυμοι να τα αντιμετωπίσετε, έτσι τα προβάλλετε σε άλλους ανθρώπους ή γεγονότα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.