Προσοχή στη συμπεριφορά μας σε έρωτα και χρήμα, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα! Οι Παρορμητικοί του 3ου δεκαημέρου γίνονται απότομοι, προσπαθούν να ασκήσουν εξουσία και μπλέκουν σε λάθος ερωτικές ιστορίες πάθους! Προσοχή και στα αλόγιστα έξοδα!

Κριός
Φίλε Κριέ, η Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε επηρεάζει άμεσα και μπορεί να προκαλέσει αρκετά προβλήματα, αν δεν αποφασίσεις να παραμείνεις έντιμος, ψύχραιμος και λογικός, κυρίως στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να δείξεις πολλή προσοχή και κυρίως αυτοσυγκράτηση, σε ένα παρελθοντικό έρωτα, αφού το αποτέλεσμα μάλλον θα σε απογοητεύσει! Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να αναμένεις εντάσεις, κόντρες ή συγκρούσεις στη σχέση σου με το ταίρι σου, αν δε συγκρατήσεις νεύρα κι οξυθυμία!

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα χρειάζεται αρκετή προσοχή από μέρους! Αν είσαι ελεύθερος, η θα φέρει σίγουρα νέες γνωριμίες κι ερωτικά χαρμόσυνα μηνύματα! Μη βιαστείς όμως να απαντήσεις, αφού είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος επικοινωνίες! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα επηρεαστεί αρκετά η επικοινωνία σου με το ταίρι σου, η οποία πιθανόν να γίνει περισσότερο αιχμηρή κι

απότομη!

Δίδυμος
Αγαπητέ Δίδυμε, με τη σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, επικεντρώνεσαι στην προστασία των κεκτημένων σου αλλά και στη διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού με ποικίλους τρόπους θα τα δεις να απειλούνται! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τις απαιτήσεις, τη ζήλια και την κτητικότητά σου απέναντι στον σύντροφό σου, που ενδεχομένως να προκαλέσουν ρήξεις! Αν είσαι ελεύθερος, μην αναλώνεσαι σε ανούσιο φλερτ, σε επιφανειακούς θαυμαστές κι αμφίβολες νέες γνωριμίες! Δεν έχεις πια χρόνο για σχέσεις με σύντομη ημερομηνία λήξης!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, λόγω της Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να έχεις μεγαλύτερη αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία απέναντι στο ταίρι σου! Απόφυγε εμμονές, καχυποψία και θυμό, διότι τώρα βγαίνουν πιο εύκολα στην επιφάνεια και πιθανότατα με τη μορφή ρήξης! Αν είσαι ελεύθερος, προσπάθησε να μην παρασυρθείς σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο επειδή σε ωθεί το πάθος σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, σήμερα, πριν ακολουθήσεις τη διαίσθησή σου, επιστράτευσε οπωσδήποτε και τη λογική σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι υπερβολικός κι απότομος απέναντι στον σύντροφό σου! Επιπλέον, απόφυγε, οπωσδήποτε, έναν παρασκηνιακό έρωτα, διότι υπάρχει περίπτωση να αποκαλυφθείς και να εκτεθείς απέναντι στο ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέφεις σε έναν έρωτα του παρελθόντος, γιατί το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς και να πληγωθείς, για άλλη μια φορά!

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή όψη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα επηρεάζει άμεσα τον φιλικό τομέα, για τον οποίο θα αναγκαστείς να αναθεωρήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας πρόσωπο μέσα από φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει, τώρα ανταποκρίνεται! Αν είσαι δεσμευμένος κι όντως θες να πετύχεις τους στόχους που αφορούν τη σχέση σου, περιόρισε κριτική κι υπερβολικές απαιτήσεις απέναντι στον σύντροφό σου! Δραστηριοποιήσου με γνώμονα την εντιμότητα και την ωριμότητα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η σημερινή όψη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε επηρεάζει απόλυτα και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Αν είσαι ελεύθερος, μην μπερδεύεις τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, ιδίως αν σε φλερτάρει ένας συνάδελφος ή συνεργάτης, διότι πολύ πιθανόν θα εκτεθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, μη μεταφέρεις στη σχέση σου τα προβλήματα που κουβαλάς από τη δουλειά, δημιουργώντας από το πουθενά εντάσεις και καβγάδες, χωρίς λόγο!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, επηρεάζεται ο τομέας της ζωής σου, που σχετίζεται με τις επαφές, τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν είσαι ελεύθερος, μη βασίζεσαι αυθόρμητα σε νέες γνωριμίες, όσο κι αν είναι φαινομενικά γοητευτικές και συναρπαστικές! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις, με τον σύντροφό σου, καυτές αλλά κι ευχάριστες διασκεδαστικές στιγμές! Ωστόσο, οφείλεις να μην το παρακάνεις σε νεύρα, οξυθυμία και ξεσπάσματα, χωρίς ουσιαστικό λόγο, διότι θα χαλάσεις τη θετική ατμόσφαιρα!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, με την Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σήμερα, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις αρκετή ψυχική δύναμη για να αντιμετωπίσεις κάποια προβλήματα που θα προκύψουν! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προετοιμασμένος για μία προσωρινή κρίση της σχέσης σου με το ταίρι σου! Με ήρεμη συζήτηση, ζήτα του να σεβαστεί και να κατανοήσει τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, επιμένεις στα λάθος πάθη σου και παρασύρεσαι, για άλλη μια φορά, στο άτομο που ενδεχομένως και πάλι να σε πληγώσει!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα σε αφορά άμεσα! Αν είσαι δεσμευμένος, μην εθελοτυφλείς απέναντι σε προβλήματα της σχέσης σου κι υποκρίνεσαι πως δεν υπάρχουν! Αργά ή γρήγορα, τα προβλήματα θα δείξουν το μέγεθός τους και θα χρειαστούν άμεση και ψύχραιμη αντιμετώπιση κι από τους δυο σας! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι και πάλι σε λάθος αχαλίνωτα πάθη και πληγώνεσαι για άλλη μία φορά!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, με τη σημερινή Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα διαπιστώσεις ότι η ημέρα έχει μπόλικο τρέξιμο κι υποχρεώσεις που χρειάζονται άμεσα διευθέτηση! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις τον σύντροφό σου για ανούσιες λεπτομέρειες, γιατί τα λόγια σου τώρα πληγώνουν και θυμώνουν! Αν είσαι ελεύθερος, απόφυγε έρωτες εντός του εργασιακού χώρου, διότι θα εκτεθείς!

Ιχθύς
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή όψη Αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα, θα προκαλέσει ορισμένα προβλήματα, σε θέματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σου επιδιώξεις. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σου! Ωστόσο, απόφυγε παράλογες απαιτήσεις, εγωισμό κι ανούσιες κόντρες! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να νιώσεις ιδιαίτερα επιθυμητός και σέξι, λόγω των αυξημένων σου κατακτήσεων και θαυμαστών! Πρέπει, όμως, να προσέξεις την τάση σου για λάθος πάθη και λάθος ερωτικές επιλογές, ώστε να μην πληγωθείς!

Πηγή