Μια πολύ θετική μέρα για να ζεστάνουμε τις σχέσεις μας, να εξομολογηθούμε συναισθήματα και πόθους, να διεκδικήσουμε στόχους και να μιλήσουμε για ιδέες.

Κριός

Κανένας δεν μπορεί εύκολα Κριέ μου να καταλάβει ότι πίσω απ’ αυτό το αυστηρό και σκληρό ενίοτε προσωπείο, κρύβεται μια ψυχή που διψά για έρωτα, ενδιαφέρον και συντροφικότητα.

Σήμερα επιλέγεις ν’ αποκαλυφθείς σε ορισμένους εκλεκτούς – και καλά θα κάνεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εξομολογήσεις.

 

Ταύρος

Πόσο όμορφη είναι η ζωή όταν έχεις στόχο και όταν τον βλέπεις και να πραγματοποιείται γνωρίζοντας ότι έχεις προσπαθήσει πολύ γι’ αυτόν.

Μην αφήσεις τα μάτια σου από πάνω του και μην επιτρέψεις σε κανένα να σε πτοήσει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Αυτοπεποίθηση.

 

Δίδυμοι

Διδυμάκι μου έχεις φτιάξει μια ευτυχία τις τελευταίες μέρες που σε κάνει να δείχνεις δημοφιλής κι ευχάριστος. Σε καλύπτει όμως όντως ή μήπως τσαλαπατάς στην επιφάνεια για ν’ αποφύγεις τα πιο βαθιά; Δεν ξέρεις ε; Κάτι μου λέει ότι ξέρεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ειλικρίνεια.

 

Καρκίνος

Μη μιλάς δεν είναι απαραίτητο Καρκίνε μου. Σήμερα σε θέλω μετρημένο και προσεκτικό στα πολλά λόγια και τις υποσχέσεις.

Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να παρασυρθείς απ’ τον ενθουσιασμό σου κι άντε μετά να τηρήσεις όσα έχεις τάξει.

Λέξη κλειδί της μέρας: Μέτρο.

 

Λέων

Τα μπερδέματα που επικρατούν στο κεφάλι σου πρέπει να βρεις έναν τρόπο – αν δε γίνεται να τα λύσεις – τουλάχιστον να μην τα μεταφέρεις στους άλλους Λιοντάρι μου, που προσπαθούν τζάμπα οι άνθρωποι να μεταφράσουν τις κινήσεις σου. Βήμα 1. Σκέψη, Βήμα 2. Απόφαση, Βήμα 3. Συζήτηση.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ρεαλισμός.

 

Παρθένος

Ο νους σου ταξιδεύει μαζί και η σχέση σου Παρθένε μου που τη βλέπεις αυτές τις μέρες να πιάνει ιστορικά υψηλά επίπεδα. Γίνεσαι αγαπησιάρης, τρυφερός, εξομολογητικός και ό,τι χτίζεις τώρα, να ξέρεις έχει γερά θεμέλια. Τόσο γερά που μέχρι και την κυκλοθυμία σου θ’ αντέξουν.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εύνοια.

 

Ζυγός

Για έναν Ζυγό η συντροφικότητα είναι πολύ σημαντική – εξίσου όμως είναι κι η ανεξαρτησία. Τι γίνεται όταν αυτά τα δύο παλεύουν μεταξύ τους με το Ζυγό στη μέση; Όπως πάντα σήμερα θα κερδίσει αυτό που τελικά αγαπάς περισσότερο στην προκειμένη περίοδο. Ή θα χάσει εκείνο που αγαπάς λιγότερο.

Λέξη κλειδί της μέρας: Δίλημμα.

 

Σκορπιός

Ο ερωτικός του ζωδιακού περνάει τις κλειστές του – αλλά δε θα κρατήσουν πολύ. Καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείς αυτή την προσωρινή εσωστρέφεια που αισθάνεσαι σήμερα, για ν’ ασχοληθείς λίγο περισσότερο με το πνεύμα κι όχι με το σώμα. Με την ουσία κι όχι την ύλη.

Λέξη κλειδί της μέρας: Εσύ.

 

Τοξότης

Ξύπνησες με διάθεση να πεις πράγματα που μέρες κρατάς φυλαγμένα και καλά θα κάνεις Τοξότη μου μπας κι ησυχάσεις γιατί η αλήθεια είναι πως μαζεύτηκαν πολλά. Σήμερα γίνεσαι αποφασιστικός, διπλωμάτης και ασυμβίβαστος, γεγονός που θα σου βγει σε καλό.

Λέξη κλειδί της μέρας: Διεκδίκηση.

 

Αιγόκερως

Όταν οι υπόλοιποι κατσουφιάζουν και γκρινιάζουν, ένας Αιγόκερως στέκεται ως τέρας ψυχραιμίας, όχι γιατί έχει τη λύση για όλα, αλλά γιατί ξέρει ότι μπορεί να τη βρει. Η μέρα σήμερα σε βρίσκει σε μια φάση ζεν όπου είναι στα πάνω τους πολύ και τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, γεγονός που σε κάνει κι ελκυστικότατο!

Λέξη κλειδί της μέρας: Φλέρτ.

 

Υδροχόος

Σήμερα σκέφτεσαι περισσότερο τους άλλους και βάζεις λίγο στην άκρη το εγώ σου που διεκδικεί χώρο και χρόνο. Έρχεσαι κοντά με πρόσωπα που έχεις παραμελήσει, σε πιάνουν οι τρυφεράδες σου, ανοίγεσαι κι ανοίγονται κι οι άλλοι. Καλή μέρα γι’ αποφάσεις.

Λέξη κλειδί της μέρας: Συντροφικότητα.

 

Ιχθείς

Πολλές απρόσμενες ευκαιρίες παρουσιάζονται αλλά Ιχθύ μου είναι στο χέρι σου να τις μετρήσεις και να δεις ποιες είναι πράγματι καλές και ποιες όχι. Δύσκολο το έργο που έχεις να επιτελέσεις, γι’ αυτό εκτός απ’ το γνωστό σου ένστικτο, σήμερα βάλε μπρος και λίγη λογική.

Λέξη κλειδί της μέρας: Ευκαιρίες.