Παρασκευή σήμερα κι η Σύνοδος Ήλιου-Ερμή, φέρνει ευχάριστα μηνύματα, επαφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, ιδίως για τους ευνοημένους Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες του 3ου δεκαημέρου!

Κριός
Η αυτογνωσία δεν αποκτιέται με αυστηρή αυτοτιμωρία, Κριέ μου, αλλά με αγάπη και κατανόηση. Όσο τιμωρείς τον εαυτό σου, τόσο τον μπλοκάρεις και δεν τον αφήνεις ν’ αναπνεύσει, για να έχει τη σωστή στάση που επιθυμείς. Άλλαξε, λοιπόν, συμπεριφορά. Προβλήματα του παρελθόντος αντιμετωπίζονται με ειλικρινή συζήτηση και προσεκτική συμπεριφορά. Γίνε σήμερα πιο τρυφερός απέναντι στο ταίρι σου.

Ταύρος
Απόφυγε σήμερα, Ταύρε, να έρθεις σε πολλές επαφές και προπαντός σε συγκρούσεις με άτομα του περιβάλλοντός σου. Τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια, με δεδομένη και την ψυχολογία σου, που αυτή την εποχή είναι πεσμένη. Οι τυπικές επαφές είναι πιο ανώδυνες και πιο συμφέρουσες. Μίλησε με το σύντροφό σου και ξεκαθάρισε τη θέση σου – τι είναι αυτό το οποίο ζητάς στη σχέση σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην ανησυχείς, αφού η Αφροδίτη από το Σκορπιό σου ανοίγει το δρόμο, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Δίδυμος
Σταμάτα να ξεσπάς στους άλλους, Δίδυμέ μου, για τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Σκέψου πως δε σου φταίνε οι άλλοι και πως κι εκείνοι έχουν τα δικά τους θέματα να παλέψουν και να επιλύσουν. Μια συζήτηση «με σένα, για σένα» θα σε βοηθήσει καλύτερα. Έχεις κάποια παράπονα που πρέπει να εκφράσεις στο σύντροφο σου, για να βγεις από τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Έχεις όλες τις δυνατότητες να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

Καρκίνος
Όταν όλα βαίνουν καλώς, Καρκίνε μου, δεν ξεχνούμε αυτούς που μας στήριξαν στα δύσκολα. Έχεις πάρει πολλά και σήμερα είναι η μέρα ν’ αρχίσεις να δίνεις πίσω. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως η αχαριστία δεν είναι χαρακτηριστικό του δικού σου ζωδίου. Στα αισθηματικά σου οι ανατροπές και τα ξεκαθαρίσματα υποθέσεων ευνοούνται. Μην πεις όμως πράγματα που δεν πιστεύεις και πάνω από όλα δε θα μπορείς στο μέλλον να υποστηρίξεις.

Λέων
Η ελευθερία είναι ύψιστο αγαθό για σένα, Λέων, το οποίο δε θέλεις να αποχωριστείς με κανένα τρόπο. Αυτός είναι κι ο λόγος που δύσκολα αναλαμβάνεις κάποια μη αναγκαία υποχρέωση. Πρόσεξε όμως, επειδή μπορεί να χαρακτηριστείς ως άτομο ευθυνόφοβο, κάτι που δεν επιθυμείς. Ο έρωτας, αλλά κι οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στη μέρα σου. Καλό είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία σου και να ρίξεις περισσότερο βάρος στα αισθηματικά σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απορρίπτεις κάτι, αν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά.

Παρθένος
Θυμήσου ν’ αφήνεις και κάποια πράγματα στην άκρη, Παρθένε μου. Όσο σκέφτεσαι τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να βγάζεις νόημα, τόσο τρελαίνεσαι. Αναλογίσου, πως δεν ερμηνεύονται τα πάντα και ότι υπάρχουν και τακτικές που είναι άγνωστες σε σένα. Αποστασιοποιήσου! Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Δώσε περισσότερη σημασία στο σύντροφό σου κι απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το μέλλον. Η μέρα είναι κατάλληλη για ρομαντικές καταστάσεις και τρυφερότητα.

Ζυγός
Οι στόχοι σου, Ζυγέ, είναι εφικτοί και η προσπάθειά σου επαρκής, ενώ τα εμπόδια που βλέπεις κι αγχώνεσαι, μόνο μια καθυστέρηση μπορεί να επιφέρουν, όχι όμως κι ανατροπή. Ηρέμησε επομένως και περίμενε, αφού ο χρόνος είναι με το μέρος σου και η επίτευξη των στόχων σου δεδομένη. Οφείλεις σήμερα να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις με το σύντροφό σου. Κάποια στιγμή πρέπει η σχέση σας να γίνει πιο ισορροπημένη.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, μια συζήτηση θα δώσει επιβεβαίωση στις ανησυχίες και τις υποψίες που έχεις τον τελευταίο καιρό για κάποια άτομα. Σκέψου όμως την πηγή των πληροφοριών σου και ποιο συμφέρον είχαν αυτοί που σου τις έδωσαν. Οι μετρημένες κινήσεις θα βοηθήσουν καλύτερα. Έχεις μπει σε περίοδο κατά την οποία πολλά θέματα που σε απασχολούσαν στη σχέση σου, θα βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις. Πέρνα τη μέρα ευχάριστα με το ταίρι σου, χωρίς να έχεις κριτική διάθεση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι, αφού η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

Τοξότης
Το πάθος σου για την επίτευξη ενός συγκεκριμένου στόχου, Τοξότη μου, έχει καταντήσει εμμονή. Οι εμμονές όχι μόνο δε βοηθούν, αλλά τελματώνουν τον άνθρωπο και τον οδηγούν σε παράλογες συμπεριφορές. Προσοχή, λοιπόν! Άσε τα πράγματα να κυλήσουν και λίγο μόνα τους. Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή σου διάθεση θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά του και να βάλετε δυνατότερα θεμέλια στη σχέση σας.

Αιγόκερως
Κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου, Αιγόκερέ μου, σ’ εκμεταλλεύονται χωρίς αιδώ. Δεν χρειάζεται να βάζεις το κεφάλι κάτω και να υπομένεις, ούτε να επαναστατήσεις με υπερβολές, όσο δίκιο κι αν έχεις, αφού μπορεί να εκτεθείς. Απλά μάθε λες όχι. Η σχέση σου σήμερα θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και θα νιώσεις μεγάλη ικανοποίηση από αυτά που θα σου προσφέρει το ταίρι σου. Απόφυγε πάντως να κάνεις πολλές συζητήσεις, αλλά καλύτερα προσπάθησε να περάσεις ερωτικά και ρομαντικά.

Υδροχόος
Βρίσκεσαι σε αποσυντονισμό, Υδροχόε μου, και δεν ξέρεις πώς να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου που εκκρεμούν εδώ και καιρό. Με μερικές μεθοδικές και οργανωμένες κινήσεις θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους. Η διακριτικότητα και η σύνεση είναι πάντα καλοί σύμβουλοι. Πρέπει σήμερα να δείξεις αρκετή προσοχή, διαφορετικά θα πεις δυσάρεστα για το ταίρι σου λόγια. Μην προσπαθήσεις να λύσεις κάποια παρεξήγηση. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ζεις με προσδοκίες και πολύ έντονα όνειρα. Σε βεβαιώνω ότι θα τα εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

Ιχθύς
Η ευτυχία, Ιχθύ μου, δεν είναι η ωραιοποιημένη κατάσταση που έχεις φτιάξει με τη φαντασία σου, αλλά απλές καθημερινές στιγμές με φίλους και ανθρώπους που σε δέχονται και αγαπούν. Φρόντισε, λοιπόν, να χαρείς και να απολαύσεις αυτές τις στιγμές. Μη συνεχίζεις να παραμελείς το ταίρι σου λόγω επαγγελματικών ευθυνών. Αν δεν προσέξεις, τα μικρά προβλήματα του σήμερα, αύριο θα γιγαντωθούν Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην πιέσεις καταστάσεις και πρόσωπα αυτή την περίοδο. Στην πορεία τα πράγματα θα δείξουν από μόνα τους.

Πηγή