Ο χθεσινός ερωτισμός του Εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, συνεχίζεται και σήμερα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου! Πέρα όμως από το πάθος και τον συναισθηματισμό, τους γεμίζει ταυτόχρονα και το πορτοφόλι! Χρήμα και Έρωτας, στα καλύτερα τους!

 

Κριός

Χρειάζεται να σκεφτείς πολύ και να κάνεις επανεκτίμηση των καταστάσεων ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιους κινδύνους που έρχονται. Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.

 

Ταύρος

Καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια δυσκολεύουν την εξέλιξη των καταστάσεων στη ζωή σου. Τα ζητήματα που εκκρεμούν μπορούν να τακτοποιηθούν μόνο με σοβαρό προγραμματισμό και δίχως παρορμητικές κινήσεις. Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.

 

Δίδυμος

Με την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη η δημιουργικότητα και η ευσυνειδησία σου οδηγούν σε καταξίωση, θα εισπράξεις μεγάλη υλική και ηθική δικαίωση. Μη βιαστείς να αποφασίσεις για το μέλλον. Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.

 

Καρκίνος

Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.

 

Λέων

Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου γιατί πρώτον θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και δεύτερον οι πλανήτες δεν σε ευνοούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.

 

Παρθένος

Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.

 

Ζυγός

Μεταβατικό διάστημα το επόμενο με πολλά ζητήματα σε εξέλιξη. Συναλλαγές και συμφωνίες δεν ευνοούνται ,γι αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων για λίγο καιρό ακόμα.  Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε ένα ταξίδι, θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.

 

Τοξότης

Άτομα που υπήρξαν παλιά κοντά σου επανέρχονται και θα χρειαστεί σοβαρή συζήτηση και ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών. Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αιγόκερως

Κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Η φωνή της λογικής σε βοηθά να πράξεις με θετικά αποτελέσματα. Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους . Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.

 

Υδροχόος

Μία νέα φιλία κρύβει πολλές παγίδες που η διαίσθησή σου σε βοηθά να αποφύγεις. Ακολούθησέ την και αδιαφόρησε για τις γνώμες τρίτων. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.

 

Ιχθύς

Απόφυγε να είσαι πιεστικός σε σχέση με το ταίρι σου. Μην λες πράγματα που μπορεί να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη θα δεις ότι αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου προκύψουν καταστάσεις που θα είναι πολύ καλές.

 

Πηγή