Ημέρα έντονων συναισθηματικών καταστάσεων η σημερινή, όμως εσείς έχετε ήδη περάσει πολλά και το μόνο που χρειάζεστε είναι ηρεμία και ασφάλεια. Αποφύγετε τις εντάσεις και διατηρήστε την ψυχική σας ηρεμία.

 

Κριός
Ενθουσιασμός για να αναζητήσετε καινούργιους στόχους ή σκοπούς στην ζωή σας θα είναι το κλειδί αυτής της ημέρας. Θα ανακαλύψετε πως οι άλλοι που συνήθως αντιστέκονταν στις υποδείξεις σας σήμερα είναι με το μέρος σας και έχουν γίνει πιο διαλλακτικοί. Πόρτες που τις θεωρούσατε κλεισμένες για σας θα τις δείτε να ανοίγουν διάπλατα σήμερα. Ίσως σήμερα να είναι η ημέρα που περιμένατε για να αλλάξετε ορισμένα πράγματα από τις συνθήκες της ζωής σας.

Ταύρος
Ενώ η έλλειψη προσοχής και μνήμης κάνουν αυτή την ημέρα δύσκολη για πρακτικές υποθέσεις, μπορείτε να διευρύνετε τη συναίσθηση του ενστίκτου σας. Η αισιοδοξία σας για ορισμένες σχέσεις σας θα αποδειχτεί πραγματική αλλά θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε σωστά σήμερα. Οι ευκαιρίες και ειδικά με τέτοιες συνθήκες δεν παρουσιάζονται κάθε μέρα στη ζωή κάποιου. Ακόμα, η υποστήριξη από μέλη της οικογενείας σας ίσως να αποδειχτεί πολύ πολύτιμη για σας σήμερα.

 

Δίδυμοι
Οι εμπνεύσεις και οι αυθεντικές ιδέες σας παίρνουν κάποιο σχήμα σήμερα και βλέπετε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα πραγματοποίησής τους. Αυτή είναι μια πολύ καλή ημέρα της ζωής σας, όπου η ευκαιρία για να πραγματοποιήσετε πράγματα που αγαπάτε εμφανίζεται από μόνη της. Οι υπευθυνότητες στη δουλειά σας είναι πιθανό να αλλάξουν σήμερα και να σας επιτρέψουν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και πρωτοβουλίας σε τομείς που εσείς πιστεύετε θα αποδώσουν πολύ καλύτερα.

 

Καρκίνος
Οι ιδέες, σκέψεις και γενικά η επικοινωνία σας θα υποστεί μία ξαφνική ένταση και πιθανή αναστάτωση σήμερα. Θέματα ή και σχέδια τα οποία είναι άμεσα συνδεδεμένα με το σπίτι ή τηναίσθησή σας για ασφάλεια θα αποτελέσουν τη βασική αιτία για οποιαδήποτε σύγκρουση ή για αντικείμενο σοβαρής και έντονης συζήτησης. Ακόμα, υπάρχει πιθανότητα ξαφνικής αναστάτωσης από ένα γράμμα ή τηλέφωνο μέσα στο χώρο της ενασχόλησής σας. Είναι μια ημέρα όπου οι σχέσεις σας με τους άλλους θα περάσουν μία ιδιαίτερη ένταση. 

 

Λέων
Τα θέματα κλειδιά γι’αυτήν την ημέρα είναι η ανυπομονησία και ο υπερβολικός φανατισμός. Νιώθετε την ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας μέσα σε μια νύχτα. Είστε σε θέση να δείτε όλες σας τις κακές συνήθειες, τις ανειλικρίνειες και τις επιπολαιότητες δικές σας ή των άλλων και είστε αποφασισμένοι να απαλλαγείτε απ’αυτές τουλάχιστον όσες αγγίζουν εσάς άμεσα. Είστε έτοιμοι να φέρετε στην επιφάνεια τον καινούργιο σας εαυτό.

 

Παρθένος
Αυτή είναι η ημέρα που απελευθερώνεστε από βαθιά ριζωμένες συνήθειες. Οι καταστάσεις θα σας διευκολύνουν στο να εφαρμόσετε τα σχέδιά σας σε θέματα οικονομικά. Μια ευνοϊκή ημέρα για θέματα καριέρας ή ενασχόλησης, αλλά όχι τόσο καλή σε θέματα αλλαγών κατοικίας, χώρου ενασχόλησης ή και σχέσεων σήμερα. Προσπαθήστε να θέσετε κάτω από προσωρινό έλεγχο τα συναισθήματά σας και αποφεύγετε τις οποιεσδήποτε συναλλαγές με τους άλλους.

 

Ζυγός
Έμπνευση, εκκεντρικότητα και φαντασία είναι τα θέματα κλειδιά, γι’αυτή τη χρονική ημέρα. Πιθανότατα να νιώσετε την ανάγκη να κάνετε κάτι εντελώς έξω απ’τα συνηθισμένα. Μην πολεμάτε αυτή σας την ανάγκη. Αφήστε τον εαυτό σας να γίνει λίγο τρελούτσικος. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή να αποδεσμευτείτε από τους συνηθισμένους τρόπους, που ενεργείτε και να γίνετε πιο εκκεντρικοί και αστείοι. To να εδραιώσετε σήμερα καινούργιους τρόπους και τεχνικές στην ενασχόλησή σας θα αποδειχτεί μια πολύ έξυπνη κίνηση.

Σκορπιός
Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα, για να έχετε μια συζήτηση εμπιστευτική μ’ανθρώπους που δεν αισθάνεστε άνετα μαζί τους. Αυτή επίσης είναι η ημέρα, όπου μπορείτε να δεχτείτε βοήθεια από κάποιον δικηγόρο ή σύμβουλο, για θέματα προσωπικού περιεχομένου ή θέματα που αφορούν μια προσωπική σχέση. Αυτή είναι κατάλληλη ημέρα για διακοπές ή για ένα διάλειμμα απ’την καθημερινή ρουτίνα. Θ’ ανακαλύψετε πως ένα διάλειμμα απ’τις συνηθισμένες σας υποχρεώσεις, θα σας δώσει εσωτερική, πνευματική ανανέωση και έμπνευση.

Τοξότης
Στην πραγματικότητα, αυτή είναι καλή ημέρα, για να κερδίσετε νέες προοπτικές, για το πώς θα πετύχετε τους στόχους σας. Τείνετε να ρισκάρετε, να παραβλέπετε λεπτομέρειες και να έχετε μια όχι ρεαλιστική άποψη, για το τι μπορεί να επιτευχθεί. Είστε ευάλωτοι, στο να πειστείτε σε σενάρια του πώς μπορείτε, να γίνετε γρήγορα πλούσιοι και να κόψετε δρόμο για την επιτυχία κι αυτά δεν αποδίδουν.

Αιγόκερως
Η συγκινησιακή πίεση που πιθανό να ασκείται από το περιβάλλον σας, θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον εαυτό σας και πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στη δουλειά σας. Η πειθαρχία εδώ ίσως αποτελέσει το σημαντικότερο όπλο σας σήμερα. Αποφύγετε συστηματικά να ανακατέψετε τα αισθηματικά σας με τη δουλειά σας ή τους φίλους σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις, οι οποίες δεν θα επηρεάζουν τρίτους.

 

Υδροχόος
Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας, βρίσκεστε σε μια ανεκτική και γενναιόδωρη διάθεση. Συγχωρείτε εύκολα τους άλλους για τα λάθη τους και είστε διατεθειμένοι να παραβλέψετε ατέλειες στις προσωπικότητες των άλλων. Η ανεκτική, δεκτική σας συμπεριφορά, κάνει τις σχέσεις σας με τους άλλους ευχάριστες και θετικές. Μπορεί ωστόσο, να δίνετε πολύ ελεύθερα και χωρίς να κάνετε διακρίσεις, γι’αυτό να είστε προσεκτικοί να μη χάνετε το χρόνο σας ή τα χρήματά σας σε ανθρώπους, που δεν είναι πρόθυμοι ή δεν ενδιαφέρονται να βοηθήσουν ή που μπορεί να μη χρησιμοποιήσουν σωστά τις εισφορές σας.

Ιχθείς
Μια ώριμη απόφαση στο να διαχωρίσετε την θέση σας από κάποια δυσκολία, παλιά συνήθεια, ή ακόμα και να απελευθερωθείτε οριστικά από αυτήν, είναι το θέμα αυτής της ημέρας. Σε ορισμένες περιπτώσεις αυτές οι καταστάσεις φαίνεται πως έχουν φτάσει στο απροχώρητο και εκ των πραγμάτων είστε υποχρεωμένοι να κάνετε τις αλλαγές. Σε μεμονωμένες περιπτώσεις οι αλλαγές γίνονται χωρίς την ουσιαστική σας συμμετοχή. 

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.