Η Πανσέληνος στον Καρκίνο, σήμερα, θα μας κάνει σίγουρα υπερευαίσθητους, με συναισθηματικές μεταπτώσεις και ανασφάλειες. Πολλοί από εμάς, θα παρασυρθούμε και σε συναισθηματικά ξεσπάσματα ή νοσταλγία, ιδίως αν είμαστε Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Σήμερα, Κριέ, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αποδοκιμάζεις τις απόψεις τρίτων και τη στάση τους απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα, πάντα βέβαια με ηρεμία και με ευγένεια. Παρά τις αντιρρήσεις από τους συνομιλητές σου και όσο κι αν προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη, τα επιχειρήματά σου είναι τόσο ισχυρά και λογικά, που πάλι εσύ θα βγεις σωστός. Η πραότητά σου δεν θα εκπλήξει όσους γνωρίζουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα. Η αισιοδοξία σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και μαζί της, ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη.

 

Ταύρος
Με μια πολύ καλή διάθεση, Ταύρε, κι ανεβασμένη την ψυχολογία σου θα περάσει η μέρα, με σένα να απολαμβάνεις κάθε λεπτό της. Η σκέψη σου μόνο σε θετικά πράγματα θα οδηγείται κι αυτό θα δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον και για τους γύρω σου. Η χαρά σου ενδέχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, όταν μάθεις ένα ευχάριστο γεγονός από κάποιο φιλικό σου άτομο. Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία, Ταύρε μου, στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμος
Η μέρα, Δίδυμε, θα είναι πάρα πολύ καλή για σένα, καθώς ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έρθει σήμερα να σου υπενθυμίσει το πόσο καλά του έχεις φερθεί και πόσο το έχεις στηρίξει στις δύσκολες στιγμές του. Είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν την απόλυτη δικαιοσύνη γύρω τους και οι άλλοι να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι προσπαθείς πάντα να προσφέρεις και να κάνεις πράγματα θετικά για τους ανθρώπους που αγαπάς. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε μετά να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

 

Καρκίνος
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Καρκίνε, θα σου φέρει πάρα πολλές ευκαιρίες, που δεν περιμένεις. Μπορεί να έχεις κάποιο μικρό εκνευρισμό για καταστάσεις που καθυστερούν, αλλά να ξέρεις, ότι οι αναποδιές είναι προσωρινές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αφού είναι πολύ χρήσιμες για το μέλλον. Θ’ ακούσεις ευχάριστα πράγματα κι από το οικογενειακό σου περιβάλλον. Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

 

Λέων
Οι σκέψεις μέσα στο μυαλό σου, Λέων, είναι πάρα πολλές και κινούνται γύρω από θέματα που αφορούν το μέλλον. Φρόντισε όμως να χαλαρώσεις και να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς, αφού η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη και σου προκαλεί κούραση. Είσαι ένα άτομο πάρα πολύ δυναμικό, αλλά χρειάζεται κάπου – κάπου λίγο να ηρεμείς, με πρόσωπα και σε καταστάσεις που σ’ ευχαριστούν. Στα αισθηματικά σου, Λέων, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

 

Παρθένος
Σήμερα, Παρθένε, θα περάσεις μοναδικές στιγμές με ένα άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, που έχει πολλά να σου διδάξει. Οι εμπειρίες του, αλλά και οι γνώσεις του, θα σου συνεπάρουν το μυαλό. Γοητευμένος από την παρουσία του, θα θελήσεις να συνεχιστεί αυτή η γνωριμία κι αυτό θα επιδιώξεις με κάθε τρόπο. Θα καταφέρεις να μπεις στο δικό του κόσμο και μόνο όφελος θα έχεις απ’ αυτό. Πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός σ’ αυτά που λες, Παρθένε μου, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μεταξύ σας, φρόντισε να μη φτάσουν στα άκρα οι καταστάσεις.

 

Ζυγός
Σήμερα, Ζυγέ, θα ασχοληθείς με το συναισθηματικό κόσμο των ατόμων του φιλικού σου περίγυρου και θα εστιάσεις στα θέματα που τα προβληματίζουν. Αυτό προκαλεί η Πανσέληνος, η οποία γίνεται σήμερα στον Καρκίνο, αναδεικνύοντας ιδιαίτερα συναισθήματα, που έχεις κρυμμένα μέσα σου. Τα ερεθίσματα από τους γύρω σου κι η ευαισθησία σου θα σε κινητοποιήσουν, ώστε να κάνεις πράγματα ουσιαστικά για τους άλλους. Θα νιώσεις σήμερα προβληματισμό από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

 

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα δείχνεις υποχωρητικότητα σε καταστάσεις που θέλουν ν’ αλλάξουν οι δικοί σου άνθρωποι και μάλιστα, φαίνεσαι να το χαίρεσαι ιδιαίτερα. Άλλωστε, πάντα μέσα στο μυαλό σου επικρατεί το ρητό ότι «δε χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος» για να γίνουν κάποια πράγματα και να φαίνονται ωραία. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα και θα νιώθεις ιδιαίτερη ικανοποίηση. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Σκορπιέ, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

 

Τοξότης
Σήμερα, Τοξότη, θ’ αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία από τους κόπους και την κούραση, που για μεγάλο διάστημα έχεις καταβάλλει. Τα αγαπημένα σου άτομα θα μείνουν αρκετά ευχαριστημένα από τις εξελίξεις και χαίρονται μαζί σου για την πορεία που έχεις τελευταία. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σου πει θετικά πράγματα, τα οποία θα σε κάνουν να αισθανθείς σιγουριά για τη σχέση σας. Η μέρα, Τοξότη μου, είναι πιθανό να φέρει ανανέωση της σχέσης σου ή έναν καινούργιο έρωτα.

 

Αιγόκερως
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε οδηγήσει στο να κάνεις ευχάριστα πράγματα παρέα με αγαπημένα σου άτομα, νιώθοντας απαλλαγμένος από το άγχος και τα προβλήματα που περνάς στην καθημερινότητα. Ο προγραμματισμός σου για υποθέσεις που καθυστερούν, θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και θα σε οδηγήσει στις λύσεις τους. Μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Αιγόκερε, πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν.

 

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, θα επιλέξεις να μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις των γύρω σου. Θεωρείς ότι η ωμή αλήθεια θα τους ταρακουνήσει και θα δουν, πως οι κινήσεις τους γίνονται σε λάθος μονοπάτια και οδηγούν σε αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. Η άποψη κι η ειλικρίνειά σου αρχικά θα εκτιμηθούν, αλλά έχεις να κάνεις με υπεροπτικά άτομα, που δε δέχονται ότι έχουν κάνει λάθος. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αφού σε βάθος χρόνου θα καταλάβουν, ότι σωστές ήταν οι δικές σου απόψεις. Έλα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλά πράγματα να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

 

Ιχθύς
Στο προσκήνιο εμφανίζονται σήμερα, Ιχθύ, αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν σε δρομολογημένες καταστάσεις. Αυτό φέρνει μία ημέρα έντονης δραστηριότητας, αφού πρέπει να προλάβεις να τακτοποιήσεις πολλές επιμέρους πτυχές. Θα σου δημιουργηθεί εκνευρισμός, επειδή θα γίνουν από τρίτα άτομα λάθη, που δυστυχώς πρέπει εσύ να διορθώσεις. Το καλό είναι, ότι στο τέλος θα ολοκληρώσεις όλα αυτά που θέλεις και με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, θα δεις να σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες.

 

Πηγή