kalp675

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Είναι άμεση ανάγκη να εγκλιματιστούμε ξανά στις συνθήκες εργασίας και στην πιεστική καθημερινότητα. Η Πανσέληνος του Φεβρουαρίου στο ζώδιο της Παρθένου δημιουργεί υπερένταση και στρες.

 

Κριός
Τα προβλήματα στις σχέσεις σας με τους άλλους επιτέλους βρίσκουν λύση. Έχετε διάθεση για ξεκάθαρες κουβέντες κι έχετε βαρεθεί τις σιωπές, όσο νόημα κι αν κρύβουν. Προσοχή στα νέα ξεκινήματα και τις νέες ιδέες. Καλό είναι να είστε ρεαλιστές και να μην πιστεύετε σε σχέδια που πρακτικά είναι αδύνατο να υλοποιηθούν.

 

Ταύρος
Αυτές τις ημέρες επιμένετε να βρίσκετε περισσότερο χρόνο για να απολαμβάνετε τη συντροφιά φίλων και της οικογένειας. Είστε χαρούμενοι, εξωτερικεύετε εύκολα και με ζεστασιά όσα νιώθετε, περνάτε θαυμάσια μοιραζόμενοι ενδιαφέροντα και αισθήματα με άλλους. Είναι μια ημέρα που μπορεί να σπάσετε ένα φράγμα επικοινωνίας ή απόστασης με ένα άτομο που αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να το πλησιάσετε.

Δίδυμοι
Οι ερωτικές σας επιθυμίες και οι ρομαντικές σας ανάγκες είναι πολύ δυνατές σήμερα. Σ’ όλες τις σχέσεις σας, αισθηματικές ή όχι, αισθάνεστε θερμοί και στοργικοί, είστε λιγότερο ανταγωνιστικοί, ενδιαφέρεστε περισσότερο για την ικανοποίηση των άλλων και τη δημιουργία κάποιου αρμονικού κλίματος. Νιώθετε επίσης την παρόρμηση να κάνετε κάτι δημιουργικό, κάτι για να εκφράσετε την επιθυμία σας για την ομορφιά και το ωραίο.

Καρκίνος
Αισθάνεστε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, θερμόαιμοι και ανυπόμονοι και αυτό σας οδηγεί σε προστριβές ή έντονες συναισθηματικές συγκρούσεις με τους άλλους και καθόλου απίθανο με τον εαυτό σας. Οι άνθρωποι που βρίσκονται πάρα πολύ κοντά σας, φαίνεται πως σας προκαλούν με την στάση τους και εσείς δε διστάζετε να ανταποδώσετε. Ακόμα, άλυτα θέματα και συναισθήματα που έχουν τις ρίζες τους στο άμεσο παρελθόν είναι πιθανό να βγουν στην επιφάνεια και να πυροδοτήσουν συναισθηματικά ξεσπάσματα και βίαιες πράξεις σήμερα.

Λέων
Αυτήν την ημέρα οι προσπάθειές σας, η προώθηση και βελτίωση των προσωπικών σας ενδιαφερόντων αντιμετωπίζονται με αντίδραση και πιθανά εχθρότητα. Νιώθετε ευέξαπτοι, πιεστικοί, αδιάφοροι για τους άλλους και πολύ συγκεντρωμένοι στους δικούς σας στόχους. Με αυτό τον τρόπο ίσως απομακρύνετε τους ανθρώπους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν. Προσπαθήστε να ενεργείτε από μόνοι σας χωρίς να πιέζετε τους άλλους να σας βοηθήσουν ή να συμφωνήσουν με σας.

Παρθένος
Ο ενθουσιασμός τόσο ο δικός σας, όσο και των άλλων για κάποιο σχέδιο είναι έντονος σήμερα. Είναι η σωστή ημέρα να ενώσετε τις προσπάθειές σας με των άλλων και πραγματικά να ξεκινήσετε κάτι. Οι φίλοι και το άμεσο περιβάλλον σας φαίνεται πως θα υποστηρίξουν τα σχέδιά σας.

 

Ζυγός
Συζητήσεις και λόγια σας φέρνουν σε δύσκολη θέση, αφού όσα είπατε μάλλον παρερμηνεύθηκαν. Αν και πιθανότατα θα θέλετε να λύσετε την όποια παρεξήγηση, καλό είναι να το αφήσετε για αργότερα και να μην μπείτε σήμερα σε διαδικασία κουβέντας του ζητήματος. Δώστε στους άλλους τον απαραίτητο χρόνο και την απόσταση που χρειάζονται και μιλήστε αργότερα με πιο ψύχραιμη ματιά.

Σκορπιός
Η υπερευαισθησία ίσως σας βοηθήσει στο να μπορέσετε να δείτε πτυχές των ανθρώπων που σας περιβάλλουν μέσα από μια διαφορετική σκοπιά. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να αναπτύξετε μια ιδιαίτερη σχέση με κάποιο άτομο του αντιθέτου φύλου από το δικό σας. Η ερωτική σας διάθεση βρίσκεται στα ύψη κι έχετε την ανάγκη να φλερτάρετε.

 

Τοξότης
Σκεφτείτε καλά τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και μη βιαστείτε να προσχωρήσετε σε νέα σχέδια αν δεν είστε απολύτως σίγουροι γι΄αυτά ή αν τουλάχιστον δεν το έχετε σκεφτεί διεξοδικά. Καβγάδες και εντάσεις με τον άνθρωπό σας είναι πολύ πιθανό να συμβούν αυτήν την ημέρα. Κουβεντιάστε μαζί του και μην αφήσετε τη συναισθηματική φόρτιση της στιγμής να σας κυριεύσει.

Αιγόκερως
Κάθε δραστηριότητα που αφορά τη μετάδοση πληροφοριών σε άλλους είναι ευνοϊκή σήμερα. Έχετε μεγάλη δυνατότητα για επικοινωνία και ξεκαθαρίζετε τις απόψεις σας σήμερα. Συζητήσεις μέσα στο άμεσο περιβάλλον σας για πολλά θέματα θα βρεθούν στην επικαιρότητα.

 

Υδροχόος
Ωραίο το αίσθημα του να δίνεις χωρίς αντάλλαγμα, δε διαφωνούμε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει και κάτι να πάρεις. Ίσως όχι το ίδιο μ’ αυτό που έδωσες, αλλά κάτι. Καλό είναι να θέσετε τα όριά σας γιατί τον τελευταίο καιρό τείνουν να τα ξεπερνούν οι άνθρωποι γύρω σας και κυρίως το ταίρι σας. Ξεκαθαρίστε τη θέση σας και δε θα χάσετε.

Ιχθείς
Ο ρομαντισμός και η φαντασία σας είναι σε πολύ υψηλά επίπεδα σήμερα. Όνειρα για την ιδανική ή πραγματική αγάπη, αισθήματα συμπάθειας ή κατανόησης για τα προβλήματα των άλλων γίνονται πιο έντονα σήμερα. Η αντίληψη, η άποψή σας για τους ανθρώπους θα είναι κάπως ασαφής ή θα έχετε την τάση να βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια ομιχλώδη ή εξωπραγματική σκοπιά. Είναι πολύ καλύτερα να μην κάνετε σοβαρές δεσμεύσεις σήμερα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.