Συζητήσεις, συγκρούσεις κι εξομολογήσεις στο προσκήνιο. Το φθινόπωρο βάζει τα καλά του κι εμείς ετοιμαζόμαστε για αλλαγές.

Κριός

Συναισθηματική ευημερία και ικανοποίηση χαρακτηρίζουν την ζωή σας αυτή τη χρονική ημέρα. Αισθάνεστε ήσυχοι και απαλλαγμένοι από φροντίδες και υπάρχουν πιθανότητες για να περάσετε πολύ τρυφερές στιγμές με το ταίρι σας. Η τεμπελιά ή επιείκεια στον εαυτό σας και η αναμονή χωρίς προσπάθεια από μέρους σας για τη λειτουργία των καθημερινών υποχρεώσεών σας είναι τα αρνητικά σημεία αυτής της χρονικής ημέρας.

Ταύρος

Κρυμμένα πάθη, φόβος, ζήλιες, πόθος και επιθυμίες ή ανάγκες εμφανίζονται σε σας σήμερα και μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα στις πολύ στενές σχέσεις σας. Έχετε την τάση να γίνεστε καταπιεστικοί ή απαιτητικοί σε μια στενή σχέση σας, φορτισμένοι συναισθηματικά και να πιέζετε τα πράγματα σε μια υπερφορτωμένη συναισθηματική ατμόσφαιρα. Θετικά, μια σχέση μπορεί να γίνει βαθύτερη ή να ξαναγεννηθεί σήμερα, δίνοντας καινούργια ζωή από την επιθυμία σας να φανερώσετε τον πραγματικό σας εαυτό σε όσους αγαπάτε.

Δίδυμοι

Τα ερωτικά σας αισθήματα και πάθη είναι έντονα και πιεστικά σήμερα και πιθανόν να έχετε την τάση να γίνεστε πολύ απαιτητικοί από τον σύντροφό σας. Η ένταση στις σχέσεις σας μπορεί να εμφανιστεί επειδή κάποιος από τους δυο αισθάνεται ότι δίνει περισσότερα χωρίς την ανάλογη ανταπόκριση από τον άλλον. Η έντονη επιθυμία αγάπης μπορεί εύκολα αυτές τις ημέρες να γίνει θυμός, εριστικότητα ή και πεδίο σύγκρουσης.

Καρκίνος

Περίεργες επιθυμίες, ωθήσεις και αισθήματα που δύσκολα περιγράφονται ή κατανοούνται από τους άλλους χαρακτηρίζουν τον τρόπο ζωής σας σήμερα. Οι καθημερινές σας υποχρεώσεις σας φαίνονται άδειες, χωρίς περιεχόμενο ή χωρίς αξία. Σας είναι λιγάκι δύσκολο ή έστω προσωρινά δύσκολο να εστιαστείτε επάνω στα ενδιαφέροντά σας ή στην δουλειά σας. Από την άλλη πλευρά σας είναι πιο εύκολο και ίσως πιο αποδοτικό το να σχεδιάζετε τις μελλοντικές σας δραστηριότητες έστω και αν αυτές χαρακτηρίζονται από άλλους μη εφαρμόσιμες. Τουλάχιστον προς το παρόν.

Λέων

Πολλά πράγματα ή συναισθηματικές εμπειρίες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν από την “σκόνη” που έχει μαζευτεί στην ζωή σας κατά τα τελευταία χρόνια. Καθόλου απίθανο να νιώθετε έντονη την επιθυμία να αποκαταστήσετε ή αντικαταστήσετε ένα τρόπο ζωής που έχετε βαρεθεί ή που δεν σας γεμίζει πάρα πολύ. Οι άλλοι και ειδικά οι άνθρωποι από το άμεσο περιβάλλον σας θα είναι αντίθετοι με τις αποφάσεις σας σήμερα.

Παρθένος

Η ανησυχία, η βιασύνη και η πίεση μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα αφού ενεργείτε παρορμητικά και ίσως απορυθμίζεστε σε σχέση με το περιβάλλον σας. Η ισχυρογνωμοσύνη, ο φανατισμός ή η τάση σας να μεγεθύνετε τις καταστάσεις δεν θα βοηθήσουν ιδιαίτερα σήμερα. Το “παιδί” που έχετε μέσα σας βγαίνει σήμερα στην επιφάνεια και ισχυροποιείται η αίσθηση του χιούμορ και της παιχνιδιάρικης διάθεσής σας αλλά πιθανό να παρεξηγείτε εύκολα από τους άλλους.

Ζυγός

Το πνεύμα σας, η διάθεσή σας είναι ανεβασμένα σήμερα και αισθάνεστε αισιόδοξοι, γενναιόδωροι και με αυξημένη αυτοπεποίθηση. Βλέπετε την ζωή μέσα από μια καινούργια προοπτική και σας είναι εύκολο σήμερα να ξεχάσετε το παρελθόν και τα λάθη του σκοπεύοντας να ακολουθήσετε ένα εντελώς καινούργιο τρόπο ζωής.

Σκορπιός

Είστε πιο ομιλητικοί, αισιόδοξοι και κατά κάποιο τρόπο φιλοσοφικοί αυτή την ημέρα. Βλέπετε τα πράγματα από μια καλύτερη προοπτική και έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους από τους οποίους μαθαίνετε πολλά ή έχετε να κάνετε κάποιες επωφελείς συναλλαγές. Είναι μια καλή ημέρα για να ταξιδέψετε, να επεκτείνετε τις γνώσεις σας ή να ποντάρετε σε φρέσκιες ερωτικές γνωριμίες.

Τοξότης

Μια μέρα που όλα δείχνουν να ξεκαθαρίζουν σε κάθε επίπεδο. Ιστορίες μισοτελειωμένες, συνεργασίες που δε σας ικανοποιούν, όλα παίρνουν το δρόμο τους κι ευτυχώς αυτός είναι ο δρόμος που επιλέγετε εσείς. Δεν αποκλείεται στην προσπάθειά σας να θέσετε τα όριά σας να γίνετε απότομοι και προσβλητικοί με ορισμένους, αλλά τουλάχιστον θα αισθάνεστε μέσα σας πως μπαίνουν τα πράγματα σε μια σειρά.

Αιγόκερως

Ανήσυχοι και απελευθερωμένοι, θα αισθάνεστε σήμερα πως πρέπει να “σπάσετε” τους κανόνες και τους περιορισμούς στη ζωή σας αυτή την ημέρα. Θα αναζητάτε την ελευθερία και δεν θα έχετε πολύ υπομονή να ανεχτείτε τις κουραστικές καταστάσεις. Φυσιολογικά μπορείτε να ανεχτείτε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις αλλά όχι σήμερα. Δεν φαίνεται πως είστε διατεθειμένοι να αντιδράσετε με ένταση, απλά θέλετε να κάνετε κάτι πιο ευχάριστο, κάτι που σας τραβάει περισσότερο έστω και αν βρίσκεται σε αντίθεση από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και υπευθυνότητες.

Υδροχόος

Θα αποδειχτεί ότι αυτές τις ημέρες θα ανοίξουν καινούργιοι δρόμοι για σας και για τις φιλοδοξίες σας. Η αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση σας θα είναι πολύ ανεβασμένες και ίσως να κάνετε το λάθος να ρισκάρετε περισσότερο απ’ ότι πρέπει ή να προσπαθήσετε να φέρετε πολύ σύντομα αποτελέσματα στην απόκτηση των υλικών αγαθών. Κάτι που θα πρέπει να το αποφύγετε και να προσπαθήσετε να βαδίζετε επάνω σε πράγματα που τα γνωρίζετε πολύ καλά ή έχουν πολύ μικρές πιθανότητες ρισκαρίσματος. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για προσωπικές ή επαγγελματικές υποθέσεις.

Ιχθείς

Η ερωτική σας ζωή και η αίσθησή σας για ασφάλεια πολύ πιθανό να περάσουν μια κρίση σήμερα. Ζητάτε επιτακτικά αυτά που θέλετε και είστε απόλυτα έτοιμοι να τα διεκδικήσετε. Πριν απαιτήσετε, σκεφτείτε και τη θέση στην οποία βρίσκεται ο/η απέναντι που δείχνει να μη συμμερίζεται απόλυτα τις δικές σας διαθέσεις. Είναι μια καλή μέρα για ανοιχτές, βαθιές και ουσιαστικές κουβέντες.

 
Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.