Ημέρα της Φθινοπωρινής Ισημερίας, με τον Ήλιο να περνά στο ζώδιο του Ζυγού σημαίνοντας την έναρξη της φθινοπωρινής περιόδου! Το διάστημα αυτό θα μας απασχολήσουν πιο έντονα οι σχέσεις και οι συνεργασίες μας, όπου και θα θελήσουμε να τις αναπτύξουμε και να τις εξελίξουμε ακόμα περισσότερο! 

 

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με ραγδαίους ρυθμούς γεγονός που απαιτεί την άμεση προσαρμογή σου στις νέες συνθήκες που προκύπτουν. Μερικές φορές έχεις την ανάγκη να πεις πάρα πολλά για αυτά που νιώθεις για το ταίρι σου. Κάντο γιατί αυτό θα ισορροπήσει την σχέση σου.

 

Ταύρος

Τα άστρα στηρίζουν τις επιδιώξεις σου και σε καθοδηγούν με καθοριστικό τρόπο στη νέα πραγματικότητα. Έχεις κάποια προβλήματα στην σχέση σου που σε φέρνουν σε αδιέξοδο. Έχεις πολύ εξυπνάδα που μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις θέματα που σε προβληματίζουν.

 

Δίδυμος

Τα πράγματα θα βελτιωθούν σε ουσιαστικό επίπεδο και μπορείς να προλάβεις αρκετές παγίδες. Η καλή συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου και η συμπαράσταση του θα σε βοηθήσουν πολύ αυτή την περίοδο που είσαι σε κατάσταση άγχους και έντασης.

 

Καρκίνος

Η επιτυχία χρειάζεται κόπο και θετική σκέψη. Φρόντισε να προσπαθήσεις όσο υπάρχει ακόμα περιθώριο για δράση.Μπορείς σήμερα να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και σου εγγυώμαι ότι θα περάσεις πολύ καλά.

 

Λέων

Ο δρόμος σου είναι προδιαγεγραμμένος περίφημα. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου ώστε να αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

 

Παρθένος

Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και το ταίρι σου. Φρόντισε να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι φρόντισε να ξέρεις ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστα γεγονότα.

 

Ζυγός

Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε τις προτεραιότητές σου που είναι δύσκολο να τακτοποιηθούν χωρίς ιδιαίτερη φροντίδα από μέρους σου. Η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Η Αφροδίτη στο ζώδιο σου θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο.

 

Σκορπιός

Ένα ευχάριστο ταξίδι γίνεται αφορμή για γνωριμίες που βελτιώνουν σημαντικά τη διάθεσή σου και υπόσχονται πολλά για το μέλλον. Και αν δεν έχεις ταίρι να ξέρεις ότι η παρούσα περίοδος σε ευνοεί να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

 

Τοξότης

Μην αφήνεις σε κανέναν περιθώρια να ανακατευτεί σε υποθέσεις που σε αφορούν προσωπικά γιατί υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείς με άτομα που δεν πρέπει. Σήμερα φρόντισε να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Οι πλανήτες σου προσφέρουν τη δυνατότητα να ασχοληθείς σοβαρά με την αξιοποίηση προτάσεων που μπορούν να οδηγήσουν τη ζωή σου σε ουσιαστική ανανέωση.Το ταίρι σου δεν ξέρει τι θέλεις και τι ζητάς. Φρόντισε να του δώσεις να καταλάβει και να εξωτερικευτείς περισσότερο.

 

Υδροχόος

Σύντομο ταξιδάκι σε ανανεώνει ευχάριστα. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις όλα αυτά τα θέματα που μπορεί να σε στεναχωρούν ακόμη.

 

Ιχθύς

Η διαίσθησή σου βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ακολούθησέ την προσεκτικά και δεν θα χάσεις. Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στην σχέση σου. Μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου.

 

Πηγή