Article of the day: Η Χρυσούλα Τ. αναλύει γιατί όταν δενόμαστε θέλουμε να κρατάμε ανοιχτά ενδεχόμενα. Δες εδώ.

polinaki123

Η σημερινή Σύνοδος Ήλιου-Ποσειδώνα, θα μας δώσει την ευκαιρία να απολαύσουμε ρομαντισμό και συναίσθημα σε κάθε μας δραστηριότητα, προσέχοντας πάντα την ουτοπική μας τάση! Ζώδια της Γης και του Νερού είναι τα πιο τυχερά σε θέματα συναισθηματικά!

 

Κριός

Η κρίση κάποιων ίσως να σε αδικεί, αλλά η εξυπνάδα σου δεν σου επιτρέπει να ασχοληθείς με αυτό. Συνέχισε τον δρόμο σου και όλα θα πάνε όπως έχουν ξεκινήσει ήδη. Οικογένεια και φίλοι σε στηρίζουν. Στα αισθηματικά σου, πολλές καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν, τώρα θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις καταστάσεις.

 

Ταύρος

Φρόντισε να μην προκαλείς με τη συμπεριφορά σου και προσπάθησε να αποκτήσεις συμμάχους για το μέλλον. Οι τελευταίοι είναι πολύ πιθανό να σου χρειαστούν, καθώς προβλέπονται δυσκολίες για το ζώδιό σου, οι οποίες πρόκειται να εμφανιστούν αναπάντεχα. Τα αισθηματικά σου θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Δίδυμος

Ένας επαναπροσδιορισμός σε όλα τα επίπεδα θα σε οδηγήσει σε αλλαγές που πιθανόν να δυσαρεστήσουν αρκετούς, αλλά θα βελτιώσουν τη δική σου διάθεση και ζωή σε σημαντικό βαθμό. Κάποια θέματα στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν αρκετά. Μίλα με το ταίρι σου και απόφυγε να παίρνεις όλες τις καταστάσεις πάνω σου.

 

Καρκίνος

Η γοητεία, η σοβαρότητα και ο κλειστός χαρακτήρας του ζωδίου σου δεν σε βοηθούν, σε ό,τι αφορά τις κοινωνικές συναναστροφές, γεγονός που αφήνει περιθώρια στους ανταγωνιστές σου να διαστρεβλώνουν αρκετά την εικόνα σου. Πολύ καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο, καθώς ο ερωτισμός αλλά και η καλή σου διάθεση θα φτιάξουν πάρα πολύ ωραίο κλίμα.

 

Λέων

Μην πτοείσαι – μια νέα φιλία δεν θα αργήσει να δημιουργηθεί και αυτή τη φορά θα αξίζει τον κόπο. Μην σκηνοθετείς το μέλλον το οποίο δεν γνωρίζεις ακόμα. Τα αισθηματικά σου έχουν αρχίσει να πηγαίνουν καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας.

 

Παρθένος

Τώρα, νέες ευκαιρίες προβλέπονται για το ζώδιό σου, που θα σε κάνουν να ξεχάσεις όσα πέρασες και να προχωρήσεις. Μην φοβηθείς να διεκδικήσεις όσα σου αξίζουν και εξέτασε τις προϋποθέσεις που σου προσφέρονται. Στα αισθηματικά σου όλα θα πάνε αρκετά καλά. Προσπάθησε να μην σε ρίχνουν ψυχολογικά κάποια θέματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία.

 

Ζυγός

Οι αντιξοότητες δεν σε έχουν καταβάλει και η αυτοπεποίθησή σου σε βοηθά να διακρίνεσαι. Θα δεχτείς σημαντική βοήθεια από άτομα κύρους που σε εκτιμούν πολύ και θα προχωρήσεις με επιτυχία. Στα αισθηματικά σου, πρόσεξε σήμερα τη συμπεριφορά σου, γιατί θα έχεις πολλά νεύρα και μπορεί να στενοχωρήσεις το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Οι επιλογές που έκανες, αγαπητέ Σκορπιέ, άλλαξαν οριστικά τον τρόπο ζωής σου. Μην σκέφτεσαι τις χιλιάδες εκδοχές που αφορούν το παρελθόν, αλλά υποστήριξε την απόφασή σου και μην κοιτάζεις πίσω σου. Τα αισθηματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο λίγο τον περίγυρό σου, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα χωρίς λόγο.

 

Τοξότης

Η τάση σου, αγαπητέ Τοξότη, να αναμοχλεύεις το παρελθόν πλάθοντας εξωπραγματικά σενάρια, κουράζει και εσένα αλλά και όσους αγαπάς. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να κάνεις αρκετά πράγματα για τη σχέση σου και να κινήσεις έτσι τις καταστάσεις, ώστε να είσαι καλά και εσύ αλλά και το ταίρι σου.

 

Αιγόκερως

Η πρόσφατη επιτυχία σου και η αναγνώριση που βιώνεις σου προσφέρουν, αγαπητέ Αιγόκερε, ικανοποίηση, αλλά παράλληλα είναι και μία θαυμάσια ευκαιρία να διαπιστώσεις τις προθέσεις των ανθρώπων που σε περιβάλλουν. Αισθηματικά, φρόντισε σήμερα να κάνεις κάποια βήματα για να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Θα νιώσετε κι οι δύο καλύτερα.

 

Υδροχόος

Η τάση σου, αγαπητέ Υδροχόε, για εξωπραγματικές σκέψεις και συνεχή ονειροπόληση, σε απομακρύνει από κάθε δημιουργική και ρεαλιστική σκέψη. Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Η διάθεσή σου σήμερα θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να το κάνεις να νιώσει καλύτερα.

 

Ιχθύς

Νέα δεδομένα έρχονται να αλλάξουν την πορεία σου. Εξέτασε προσεκτικά τις πληροφορίες που θα δεχτείς και μην αφήσεις περιθώρια σε κακές σκέψεις να μπλοκάρουν τον δρόμο σου. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Απόφυγε όμως να εκνευριστείς.

 

Πηγή