Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Μη δίνετε σημασία σε κακεντρεχείς ανθρώπους που θέλουν να σας βλέπουν ν’ αποτυχαίνετε. Κρατήστε δίπλα σας όσους πραγματικά σας νοιάζονται.

 

Kριός
Ακόμα κι αν θεωρείτε πως είστε συμπονετικό κι ευγενικό άτομο, είναι πιθανόν σήμερα να πατήσετε πάνω στους άλλους και να ανοίξετε επιθετικά τον δρόμο σας προς στους στόχους σας. Θα σηκώσετε το ανάστημά σας και θα αντιταχθείτε σε οποιονδήποτε σας έχει καταπιέσει, περιορίσει ή κατευθύνει στο παρελθόν. Δύσκολες αντιμετωπίσεις είναι πολύ πιθανές. Αν προσπαθήσετε να συγκρατήσετε τα αισθήματά σας, θα μεγαλώσει ο θυμός και να γίνετε πολύ ευέξαπτοι.

 

Ταύρος
Προσπαθήστε να κρατήσετε τη ζωή σας σε ισορροπία. Αυτή οπωσδήποτε είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκαθαρίσετε τους στόχους σας και να αναδιοργανώσετε τις προτεραιότητές σας, αλλά μην παθιάζεστε υπερβολικά και χάσετε τον έλεγχο όλων αυτών που προσπαθείτε να κατορθώσετε. Με ηρεμία, προσπάθεια και ψυχραιμία, θα καταλάβετε τι είναι πιο σημαντικό για εσάς και θα πράξετε αναλόγως, θέτοντάς το πρώτο στη λίστα σας.

Δίδυμοι
Αυτή είναι μια ημέρα συναισθηματικής και πνευματικής ανόδου, όπου αισθάνεστε πως δουλεύετε μαζί με τους άλλους για ένα ευγενικό σκοπό. Τα γεγονότα που συμβαίνουν δεν είναι μάλλον δραματικά και μπορεί εύκολα να παραβλέψετε τη σημασία τους, αλλά είναι πολύ σπουδαία. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη συνεργασία των άλλων και να μην πάρετε όλη τη δουλειά πάνω σας, να αναπτύξετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για ό,τι κάνετε ή να ανυψώσετε το ηθικό και τη συμπεριφορά σας.

Καρκίνος
Αυτή η ημέρα είναι εξαιρετική για οποιοδήποτε είδος μελέτης σε βάθος. Παρακινείστε κι ενδιαφέρεστε για την ανακάλυψη κάτω από την επιφάνεια και για να μάθετε τις κρυμμένες αιτίες πίσω από οποιοδήποτε συμβάν ή συμπεριφορά. Δεν εξαπατάστε εύκολα και βλέπετε την αλήθεια πίσω από καλά σχεδιασμένους διαλόγους και προγραμματισμένες συμπεριφορές.

Λέων
Σήμερα είστε περισσότερο συνειδητοποιημένοι σε θέματα κοινωνικού περιεχομένου. Μπορείτε να δείτε καλύτερα πως ταιριάζει η ζωή σας μέσα στην όλη κοινωνική τάξη και αυτό σας δίνει την δυνατότητα να προσεγγίσετε τις υποθέσεις σας μ’ ένα πιο ευρύ, κατανοητό τρόπο. Xρειάζεστε άμεσα χαλάρωση γιατί ο φόρτος εργασίας των τελευταίων ημερών σας έχει φέρει στα όριά σας. Προσπαθήστε να μην ασχοληθείτε καθόλου με δουλειές αυτές τις ημέρες και ξεκουραστείτε.

Παρθένος
Οι σχέσεις σας εμπλουτίζονται, με μια βαθιά αίσθηση εμπιστοσύνης και σεβασμού σήμερα. Μπορεί κάποιος, να σας ζητήσει να του κάνετε μια χάρη ή να τον βοηθήσετε σε κάποιο σοβαρό θέμα. Μπορεί επίσης, να σας ανατεθούν επιπρόσθετες ευθύνες στη δουλειά σας. Θέματα σοβαρής φύσης μοιράζονται με τους άλλους. Κοντινοί φίλοι αλλά και άτομα της εργασίας σας εμπιστεύονται τα προβλήματά τους γιατί εκτός απο καλοί ακροατές, είστε και υπεύθυνοι.

Ζυγός
Βαρετές αγγαρείες, αφιλόξενες συνθήκες εργασίας ή απλά η φροντίδα βαρειών αναπόφευκτων απαιτήσεων στο χώρο όπου εργάζεστε είναι πιθανό ότι θα προκύψουν αυτή την μέρα. Είναι μια ημέρα καθήκοντος και όχι διασκέδασης. Προσέξτε την υγεία σας σήμερα καθώς η υπερβολική εργασία, οι κακές συνήθειες ή το συσσωρευμένο στρες σας πιέζουν να οπισθοχωρήσετε και να δώσετε περισσότερη προσοχή στο σώμα σας.

Σκορπιός
Η συναισθηματική κατάθλιψη μπορεί να προκαλείται απ’ τη συνειδητοποίηση, πως πολλά απ’ τα αγαπημένα σας ιδανικά ή είδωλα βασίζονται σε παραισθήσεις και φαντασιώσεις. Κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να διώξετε αυτές τις παραισθήσεις και να αναπτύξετε ένα νέο όραμα για τον εαυτό σας. Αν δεν είστε δεσμευμένοι ή δεν έχετε κάποιον μόνιμο σύντροφο, αυτή την μέρα η πιθανότητα να βρεθείτε με κάποιον/α είναι πολύ μεγάλη.

 

Τοξότης
Αφού όλες οι στενές σας σχέσεις απαιτούν στοργή και φροντίδα προκειμένου να παραμείνουν υγιείς και δυνατές, είναι μια καλή ιδέα να αφιερώσετε μέρος της προσοχής σας και του χρόνου σας σ’αυτές-και σήμερα είναι η καταλληλότερη στιγμή να το κάνετε. Η αυξημένη ζεστασιά, εμπιστοσύνη και κατανόηση από τους αγαπημένους σας, είναι πολύ πιθανή σήμερα, ειδικά αν είστε πρόθυμοι να κάνετε κάποιες αναγκαίες αλλαγές. Οι σχέσεις σας με τους άλλους αν και καλές θα υποστούν μερικές δυσάρεστες διακυμάνσεις προσωρινού χαρακτήρα.

 

Αιγόκερως
Πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο για να επιτύχετε τους στόχους σας σήμερα και όπως αναφέρθηκε πιο πριν, η ζωή σας ίσως να μην αλλάξει σημαντικά. Αλλά η συμπεριφορά σας αλλάζει και σας οδηγεί σ’ ένα πιο γερό, καθαρότερο δρόμο προς τους στόχους σας. Οποιαδήποτε μορφή ψυχολογικών ή πνευματικών μεθόδων, είναι πιθανόν να γίνουν σήμερα μέρος της ζωής σας σήμερα, καθώς ξεκαθαρίζετε παλιές αρνητικές νοοτροπίες και τις αντικαθιστάτε με άλλες, καινούργιες.

Υδροχόος
Είστε αποφασιστικοί και ορμητικοί και το επίπεδο ενέργειάς σας είναι υψηλό. Εμφανίζεστε μάλλον δυναμικοί και πολλοί άνθρωποι θα βγουν απ’το δρόμο σας ή θα σας αφήσουν ν’αναλάβετε κάποια μορφή ηγεσίας. Δεν είστε πολύ υπομονετικοί, διαλλακτικοί και ίσως δεν αποφεύγετε μια σύγκρουση. Ίσως ακόμα προκαλέσετε τους άλλους με έναν δυναμικό και αλόγιστο τρόπο.

Ιχθείς
Συναισθηματική αναστάτωση, ταραχή και αλλαγή στις προσωπικές σχέσεις και παράλογα, τυραννικά συναισθήματα είναι τα θέματα κλειδιά κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας. Συναισθήματα που είχαν μείνει κρυμμένα ή ξεχασμένα απ’ την παιδική ηλικία, εμφανίζονται σήμερα. Μπορεί επίσης μερικές φορές να καταβάλλεστε από αισθήματα που ποτέ δε φανταζόσαστε πως θα ήσασταν ικανοί να νιώσετε. Τα αισθήματα ποικίλουν, αλλά οι περισσότεροι θα νιώσουν ζήλια, συναισθηματική ανασφάλεια, και θυμού, έλλειψης, βαθιάς εξάρτησης ή δεσίματος με κάποιο άλλο άτομο και δυνατά πατρικά ή μητρικά συναισθήματα.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.