Από σήμερα τα Σκορπάκια έχουν γενέθλια! Ο Ήλιος περνά στον Σκορπιό και φωτίζει τη ζωή μας, ιδίως αν ανήκουμε σε Ζώδιο του Ταύρου, Καρκίνου, Παρθένου, Σκορπιού, Αιγόκερου και Ιχθύος!

Κριός
Ο θυμός δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλος, Κριέ μου, κι εσύ παρασύρεσαι πολύ εύκολα και συχνά από μια δυνατή και, πολλές φορές, αναίτια εκδοχή του. Με αυτή σου την αντίδραση μπλοκάρεις τη λογική σου και δεν μπορείς να δεις τα γεγονότα στη σωστή τους διάσταση. Ο έλεγχος του θυμού θα σου δώσει τη δυνατότητα να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που αξίζει. Εσύ που δεν έχεις ακόμη σχέση, να ξέρεις ότι μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα αυτά που σε προβληματίζουν.

Ταύρος
Οι παρεξηγήσεις κι οι διαφωνίες που υπάρχουν στο οικείο περιβάλλον σου, Ταύρε, σ’ έχουν κουράσει και σ’ έκαναν να αποζητάς την ηρεμία και τη μοναξιά σου. Για να μη χαλάς την ψυχική σου ισορροπία, πρέπει να πάρεις την απόφαση και ν’ απεγκλωβιστείς από το περιβάλλον αυτό. Απομακρύνσου κι οργάνωσε τη δική σου ζωή όπως εσύ επιθυμείς, επιλέγοντας φυσικά το σωστό τρόπο. Σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με το ταίρι σου. Απόφυγε μόνο να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Δίδυμος
Ο τρόπος, Δίδυμε, που διαχειρίζεσαι καταστάσεις και ανθρώπους, μπορεί κάποιος να πει ότι είναι μαγικός! Έχεις το χάρισμα να πείθεις τους άλλους, κάτι που σε συνδυασμό με την γλυκιά και ήρεμη παρουσία σου, κάνει τους γύρω σου να σε εμπιστεύονται και να σε προσεγγίζουν, αποζητώντας τη συζήτηση μαζί σου. Η σχέση σου σήμερα θα γίνει καλύτερη και θα έχεις ποιοτική επικοινωνία με το ταίρι σου. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι – χέρι με τη μοναξιά, μάθε πως ήρθε ο καιρός για να την αποχωριστείς, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν και θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Καρκίνος
Πρέπει αυτό τον καιρό να αντιμετωπίζεις τις περιστάσεις, Καρκίνε μου, και να μην κλείνεις τα αυτιά και τα μάτια στα δύσκολα. Όσο αρνείσαι ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματά σου, τόσο αυτά θα κερδίζουν έδαφος και θα γίνονται δυσβάσταχτα. Στηρίξου σταθερά στα πόδια σου και με σωστή κρίση και προσπάθεια, ρύθμισε την καθημερινότητά σου. Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα στη σχέση σου, αν μειώσεις το άγχος που έχεις από άλλες υποθέσεις της καθημερινότητας.

Λέων
Παραπονιέσαι συνεχώς, Λέων μου, ότι σε σένα συμβαίνουν όλες οι παράξενες καταστάσεις. Είσαι άνθρωπος που βρίσκεσαι συνέχεια σε αναζήτηση και η περιέργειά σου σε κάνει να ανακατεύεσαι σε θέματα, που δε σου ταιριάζουν και είναι ξένα προς τον δικό σου τρόπο ζωής. Ασχολήσου με πράγματα και ανθρώπους πιο κοντά στο χαρακτήρα σου, και μετά θα πάψουν να σου συμβαίνουν όλα τα παράξενα. Αν δεν έχεις ταίρι, αυτή την περίοδο, που ο ερωτισμός σου είναι πολύ έντονος σίγουρα θα βρεις αυτό που θέλεις.

Παρθένος
Όλοι οι άνθρωποι γύρω σου, Παρθένε μου, έχουν προβλήματα κι αντιμετωπίζουν καταστάσεις ίδιες και πολλές φορές δυσκολότερες από τις δικές σου. Δεν είσαι, λοιπόν, ο αδικημένος και κατατρεγμένος άνθρωπος όπως πιστεύεις, με αποτέλεσμα να οδηγείσαι σε μελαγχολία. Δες τη ζωή σου με θετικό μάτι κι αξιολόγησε τα προβλήματά σου. Μόνος σου θα καταλάβεις, ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις τα περισσότερα, αν ισορροπήσεις την ψυχολογία σου. Έχεις πολλές υποχρεώσεις που δε σ’ αφήνουν να δοθείς ολοκληρωτικά στη σχέση σου. Άλλαξε το πρόγραμμά σου, για να περάσεις πιο όμορφα.

Ζυγός
Έχεις φτιάξει στο μυαλό σου, Ζυγέ μου, έναν ιδεατό περιβάλλον και προσπαθείς να ζήσεις μέσα σ’ αυτό. Η αλήθεια είναι, ότι ο κόσμος γύρω σου δεν είναι ο καλύτερος, αλλά είναι ο πραγματικός. Πάψε να ζεις στη ψευδαίσθηση και να απομονώνεσαι, βγες στην κοινωνία και προσπάθησε, στο μέτρο του εφικτού, να τη βελτιώσεις, κάνοντας πράξη τα όσα οραματίζεσαι, προς όφελος δικό σου και τον συνανθρώπων σου. Στη σχέση σου θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτήματα για το ταίρι σου. Καλύτερα θα ήταν, να φροντίσεις να μιλήσεις σήμερα μαζί του.

Σκορπιός
Πιστεύεις, Σκορπιέ, ότι ο άνθρωπος πρέπει να ασχολείται με την ενδυνάμωση και την κορύφωση της πνευματικότητας του. Τα ενδιαφέροντά σου έχουν να κάνουν πολύ με τις πνευματικές αναζητήσεις. Αυτό επιδιώκεις, συμμετέχοντας σε ομάδες με τα ίδια ενδιαφέροντα, διαβάζοντας και ταξιδεύοντας σε μέρη του κόσμου, που η πνευματική πλευρά του ανθρώπου έχει βαρύνουσα σημασία. Να ξέρεις ότι μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στην σχέση σου, αν ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου.

Τοξότης
Έχοντας την τύχη με το μέρος σου, Τοξότη, μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα. Σε ό,τι κι αν κάνεις, το όφελος για σένα θα είναι ξεκάθαρο. Αυτό όμως είναι το καλό σενάριο, καθώς υπάρχει και το κακό: Έβαλες στη ζωή σου ανθρώπους, που δεν έχουν διαυγή σκέψη. Ξεκαθάρισε το περιβάλλον σου σύντομα, αφού οποιαδήποτε στιγμή μπορεί να μπλέξεις σε άσχημες καταστάσεις και γεγονότα. Φρόντισε σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσεις όμορφα, αφού με τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς, κατέληξε δύσκολη η καθημερινότητά σου.

Αιγόκερως
Έχεις κρυμμένα κάποια μυστικά, Αιγόκερε, που αφορούν καταστάσεις από το παρελθόν σου και τώρα οι συγκυρίες είναι τέτοιες, που φοβάσαι ότι θα αποκαλυφθούν. Όλα είναι θέμα ψυχραιμίας και λογικής σκέψης. Ουδείς έχει το δικαίωμα να κρίνει τη ζωή σου κι αυτό να το κάνεις σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις. Η ζωή σου είναι το σήμερα και αγωνίσου γι’ αυτό, αφήνοντας θαμμένες τις καταστάσεις του παρελθόντος.Αν δεν έχεις σχέση, φρόντισε να κινηθείς άμεσα, αφού οι πλανήτες σε ευνοούν για να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Υδροχόος
Η θετική πλευρά του εαυτού σου, Υδροχόε μου, όταν αποφασίζεις να προχωρήσεις σε κάτι νέο στη ζωή σου, συχνά σε προδίδει. Τότε, οι αμφιβολίες κι οι ανασφάλειες κερδίζουν χώρο και σε αποτρέπουν από κάθε προσπάθεια, βάζοντας φρένο στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Άφησε τη δύναμη που είναι εγκλωβισμένη μέσα σου να διαλύσει τους φόβους που σε βασανίζουν και θα εντυπωσιάσεις με τη δημιουργικότητά σου. Φρόντισε σήμερα να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σε κάνουν να έχεις αντιπαραθέσεις μαζί του.

Ιχθύς
Το «εγώ» σου, Ιχθύ μου, σ’ εμποδίζει να χαλαρώσεις και να δείξεις στους άλλους την ευαίσθητη πτυχή του χαρακτήρα σου. Θεωρείς αδυναμία αυτή σου την πλευρά και καταβάλεις κάθε προσπάθεια να την κρατήσεις κρυμμένη, προβάλλοντας έναν μάλλον σκληρό κι άκαμπτο χαρακτήρα. Ελευθέρωσε τον εαυτό σου κι άσε τις ευαισθησίες σου να λάμψουν, ώστε να δείξεις πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι. Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου. Και αν ακόμη δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι ο Ερμής από τον Σκορπιό σε ευνοεί και θα σου φέρει τα καλύτερα.

Πηγή