Σελήνη Τετράγωνο με Ουρανό σήμερα και πιθανόν κάποιοι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού του 3ου δεκαημέρου, να κλονιστούν ψυχικά! Έρχονται ξαφνικά γεγονότα και απρόσμενες αλλαγές που μας αναστατώνουν και μας αποσυντονίζουν! 

 

Κριός

Φρόντισε να προετοιμαστείς για εκπλήξεις και προκλήσεις που σου επιφυλάσσει το άμεσο μέλλον. Απόφυγε να είσαι κριτικός σήμερα σε σχέση με τον σύντροφό σου. Μπορείς να βγάλεις τον ρομαντισμό σου και τον ερωτισμό – που έχεις πάρα πολύ – γιατί αν όχι θα έχεις αντιθέσεις και παρεξηγήσεις.

 

Ταύρος

Το σκηνικό αλλάζει θετικά με δυναμισμό αισιοδοξία αλλά και πολλές ευκαιρίες. Μην ενθουσιάζεσαι υπερβολικά, αντίθετα διατήρησε την ψυχραιμία σου και μην λαμβάνεις τοις μετρητοίς όλα όσα μαθαίνεις.  Ο δυναμισμός σου στον αισθηματικό τομέα θα είναι μεγάλος. Καινούργιες γνωριμίες έρχονται που θα έχουν πολύ καλές βάσεις.

 

Δίδυμος

Φρόντισε τη φυσική σου κατάσταση αλλά και τη διατροφή και την ξεκούραση που έχεις υπερβολικά παραμελήσει προς χάριν ανώφελων καταστάσεων.  Τα συναισθήματά σου είναι ξεκάθαρα αρκεί να το δώσεις να το καταλάβει και ο σύντροφός σου. Απόφυγε να προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα που υπήρχαν στο παρελθόν. Καλό θα είναι να τα ξεχάσεις.

 

Καρκίνος

Είναι πια καιρός να εκτιμήσεις τα πραγματικά δεδομένα της ζωής σου και να βελτιώσεις τις υπάρχουσες συνθήκες με τρόπο ουσιαστικό και με βλέψεις για σταθερότητα.  Μπορείς να κάνεις καινούργιες γνωριμίες αλλά και να λύσεις προβλήματα στις υπάρχουσες σχέσεις. Μπορείς να εμπιστευτείς τον σύντροφό σου, που έχει πάρα πολλά να σου δώσει. Μην βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα.

 

Λέων

Σήμερα μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αρκεί να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και να μην διστάζεις να ζητάς αυτό που θέλεις και σε ευχαριστεί. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι είσαι σε ευνοϊκή περίοδο(σε ευνοεί η Αφροδίτη από τον Σκορπιό) που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

 

Παρθένος

Καλείσαι να πάρεις σημαντικές αποφάσεις κάτω από ακατάλληλες και πιεστικές συνθήκες που δεν θα πρέπει να επιτρέψεις να σε πτοήσουν. Πρόσεξε σήμερα γιατί με τις δραστηριότητες τις υπόλοιπες θα αμελήσεις κάποια βασικά πράγματα στην σχέση σου. Για να αποφύγεις λογομαχίες με τον σύντροφό σου, δώσε του να καταλάβει και να κατανοήσει μερικά πράγματα.

 

Ζυγός

Μην επιτρέπεις ξένες παρεμβάσεις να αναστατώσουν το ήδη διαταραγμένο κλίμα. Τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά. Πρέπει να διώξεις αμφιβολίες και κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Με την αγάπη σου μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

 

Σκορπιός

Διατήρησε τις ισορροπίες σου με όποιο τρόπο μπορέσεις και μην αφήσεις την έλλειψη χρόνου να σε απομακρύνει από αγαπημένα πρόσωπα. Μέρα που θα πρέπει να προσέξεις γενικότερα τι θα πεις στον σύντροφό σου. Είσαι σε ένα συνεχή εκνευρισμό και έχεις και μια άσχημη κριτική σε σχέση με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να δεις την θετική πλευρά των πραγμάτων.

 

Τοξότης

Να είσαι σε ετοιμότητα για πιθανή ανάληψη ευθυνών, που όμως είναι για καλό και θα βοηθήσουν σε ουσιαστική άνοδο. Οι ευκαιρίες είναι πολλές και σημαντικές, προετοιμάσου να τις δεχτείς. Μην κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου που αφορούν το παρελθόν. Θα σε κουράσουν ψυχικά και δεν θα βγάλεις και τίποτε. Μπορείς να πας ένα ταξίδι με τον σύντροφό σου, το έχεις ανάγκη.

 

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις αν θέλεις να προχωρήσεις στο δρόμο που έχεις ακολουθήσει μέχρι σήμερα ή να αλλάξεις οριστικά πορεία. Το αποτέλεσμα θα είναι αμετάκλητο και δεν σηκώνει αναβολές. Σήμερα θα δώσεις και θα πάρεις από την σχέση σου. Προτίμησε ότι θέλεις να το πεις στον σύντροφό σου, αφού αυτό το διάστημα θα έχεις την πλήρη κατανόησή του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ο Άρης από τον Ζυγό συνεχίζει να σε ευνοεί για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις.

 

Υδροχόος

Φρόντισε τον εαυτό σου και μην περιμένεις από άλλους να το κάνουν αυτό. Μία μικρή απομάκρυνση θα βοηθήσει σε καλύτερη εκτίμηση της κατάστασης. Θα σου δημιουργηθούν κάποια ερωτηματικά σε σχέση με την συμπεριφορά του συντρόφου σου. Απόφυγε τις αντιθέσεις και τους καβγάδες και με χαμηλούς τόνους προσπάθησε μέσα από την συζήτηση να λύσεις τυχόν παρεξηγήσεις.

 

Ιχθύς

Στα αισθηματικά σας μερικοί από εσάς θέλετε να ξεκαθαρίσετε κάποια πράγματα και άλλοι να σταματήσετε σχέσεις που σας κουράζουν αλλά και δεν σας προσφέρουν τίποτα. Πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά τι θέλεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να κινηθείς άμεσα τώρα που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό ώστε να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή