Με την εκρηκτική  όψη ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Ουρανό ξεκινά η βδομάδα. Αναπάντεχες συγκρούσεις κι απογοητεύσεις επιφυλάσσει η ημέρα, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή. Εντάσεις και στα ερωτικά. Προσοχή στις κινήσεις σας!

Κριός

Αναστατώσεις και απρόσμενες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας θα αλλάξουν πολλά πράγματα στα σχέδιά σας. Παλιές συνήθειες ή καταστάσεις που δε σας εξυπηρετούν σε τίποτα πια αναγκάζεστε εκ των περιστάσεων να τις αποβάλετε οριστικά από τη ζωή σας. Για παράδειγμα: αλλαγή δουλειάς, τόπου διαμονής, ή το τέλος κάποιας μακρόχρονης σχέσης είναι μερικά πράγματα που μπορούν να σας συμβούν σήμερα. Ακόμα, μπορεί να ανακαλύψετε πως ορισμένες αλλαγές δεν εξαρτώνται και τόσο πολύ από τη θέλησή σας ή ότι η συμμετοχή η δική σας ήταν πάρα πολύ ασήμαντη.

 

Ταύρος

Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να ερευνήσετε και ν’ αποκτήσετε νέες ιδέες και εμπειρίες σε οποιονδήποτε απ’ αυτούς τους τομείς. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, για να ξεφύγετε από μερικούς απ’ τους συνηθισμένους τρόπους σκέψης σας και να ερευνήσετε νέες πιθανότητες και απόψεις που πιθανόν να σας κίνησαν το ενδιαφέρον. Να είστε προσεκτικοί ωστόσο, όταν παίρνετε αποφάσεις ή κάνετε αλλαγές στον τρόπο ζωής σας βασισμένες στις νέες αντιλήψεις και ιδέες (δικές σας ή των άλλων).

 

Δίδυμοι

Μια καλή χρονική ημέρα, όπου οι λεπτότερες δημιουργικές ιδέες σας μπορούν εύκολα να πραγματοποιηθούν και οι προσπάθειές σας να βρουν εύκολα ανταπόκριση από τους άλλους. Ακόμα ίσως να είναι πολύ καλή ημέρα για να αποδείξετε τις ικανότητές σας σε άτομα, τα οποία είχαν κάποιες αμφιβολίες για εσάς ή είναι πάρα πολύ συντηρητικοί για να καταλάβουν τον τρόπο που σκέπτεστε όταν πρέπει να κάνετε κάποιες χρήσιμες έως απαραίτητες αλλαγές. Οι δημιουργικές σας ικανότητες θα ενδυναμώσουν σήμερα και θα βρείτε πως οι συνθήκες σας βοηθούν στο να προχωρήσετε στην εκπλήρωση κάποιων στόχων που δεν τολμούσατε καν να σκεφθείτε πριν από καιρό.

 

Καρκίνος

Είναι πολύ καλή ημέρα για να σχεδιάσετε το τι πρέπει να κάνετε στο άμεσο μέλλον. Να σκεφτείτε με ποιο τρόπο θα εκμεταλλευτείτε τις ήδη υπάρχουσες συνθήκες στον τρόπο ζωής σας και πώς μπορείτε να τις προσαρμόσετε στις ανάγκες που θα παρουσιαστούν στο άμεσο μέλλον. Ιδέες και σχέδια που θα καταστρώσετε «σήμερα» έχουν μεγάλη πιθανότητα επιτυχίας «αύριο».

 

Λέων

Έντονη η σημερινή ημέρα για εσάς. Με λίγα λόγια, βρίσκεστε σε μια ανυποχώρητη διάθεση και είστε απρόθυμοι να παίξετε το παιχνίδι κάποιων άλλων για να πάτε μπροστά. Είστε έτοιμοι να τα πείτε απ’ την καλή σε όλους, ακόμα και στον εαυτό σας. Σήμερα στοχεύετε απευθείας στο κέντρο κάθε θέματος, γιατί απλά δεν έχετε το χρόνο να μιλάτε με υπονοούμενα. Η ανυπομονησία και ο ζήλος, μπορεί να είναι εκρηκτικά.

 

Παρθένος

Ένα αίσθημα ανυπομονησίας και θέλησης μπορεί να σας ωθήσει να κάνετε τολμηρές, επικίνδυνες αλλαγές, μπορεί να σας προκαλέσει να αλλάξετε την όλη πορεία της ζωής σας σήμερα. Περιοδικά, κατά τη διάρκεια αυτής της ημέρας νιώθετε την ανάγκη να φτιάξετε τα πράγματα και να εισάγετε καινοτομίες και νέα ερεθίσματα στη ζωή σας.

 

Ζυγός

Η φαντασία σας είναι σήμερα φορτισμένη. Οποιαδήποτε καλλιτεχνική τάση, εμπλουτίζεται μ’ ένα νέο πνεύμα πρωτοτυπίας και έμπνευσης. Ο τρόπος σκέψης σας είναι λιγότερο συντηρητικός και προσεκτικός σήμερα. Η ικανότητά σας να βελτιώνεστε είναι ιδιαίτερα ισχυρή. Μην περιορίζετε τον εαυτό σας. Επίσης σας συναρπάζουν οι επιστημονικές μελέτες και τα τελευταία τεχνολογικά επιτεύγματα. Μπορεί επίσης να αναπτύξετε κάποιο ενδιαφέρον, για ασυνήθιστες επιστήμες όπως η αστρολογία και η αριθμολογία.

 

Σκορπιός

Τα αισθήματά σας σήμερα ευαισθητοποιούνται. Η ενστικτώδης, αισθαντική σας φύση είναι πολύ δυνατή. Θα δείτε τον εαυτό σας να διακατέχεται από αισθήματα νοσταλγίας και συμπόνιας. Αναμνήσεις, αισθήματα και καταστάσεις που έχουν ξεχαστεί από παλιά, έρχονται στην επιφάνεια. Μπορεί να δείτε τον εαυτό σας, να γράφει ποίηση και να κλαίει στον κινηματογράφο, ακόμα κι αν συνήθως δεν το κάνετε αυτό. Είστε πολύ περισσότερο συναισθηματικά ευαίσθητοι, ενστικτώδεις και τρυφεροί σήμερα.

 

Τοξότης

Σήμερα οι φιλοδοξίες σας γίνονται πιο ιδεαλιστικές. Μπορεί να απομακρυνθείτε πολύ απ’ τη δουλειά σας και να μην μπορείτε να καταλάβετε γιατί χάσατε τον ενθουσιασμό σας. Η κρυφή αιτία είναι, ότι υποσυνείδητα αρχίζετε να νιώθετε την ανάγκη να κινητοποιηθείτε από πιο αλτρουιστικά, λιγότερο προσωπικά, συγκεντρωμένες αξίες.

 

Αιγόκερως

Σχέσεις με συνεργάτες ή ακόμα και το σύντροφο της ζωής σας θα περάσουν από κάποιες σοβαρές δοκιμασίες ανθεκτικότητας και υπομονής. Η αναδιοργάνωση ή αλλαγή των ευθυνών σας στον τόπο της δουλειά σας πολύ πιθανό να μην αποδώσει άμεσα, αλλά μακροχρόνια θα αποδειχτεί πολύ σωστή. Αν είχατε κάποια σχέδια για να αναζητήσετε κάποιες πηγές εισοδήματος, οι οποίες δεν απαιτούν υπερβολική προσπάθεια από μέρους σας, καλύτερα είναι να τις εγκαταλείψετε. Τουλάχιστον για σήμερα. Αυτή την ημέρα ίσως χρειαστεί η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια από την πλευρά σας για να διατηρήσετε κάποια ισορροπία στη δουλειά σας ή ενασχόλησή σας.

 

Υδροχόος

Είναι μια καλή ημέρα για να ταξιδέψετε ή να κάνετε ξεκούραστες διακοπές. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή, να ξεφύγετε απ’ τη συνηθισμένη σας ρουτίνα, να ανοίξετε τα φτερά σας και να εξερευνήσετε πιο φανταστικές και δημιουργικές καταστάσεις. Επιδίωξη ιδεαλιστικών ενδιαφερόντων. Τάσεις κερδοσκοπίας. Κέρδη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Διπλωματία στις σχέσεις. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας.

 

Ιχθείς

Αυτές τις ημέρες αυτό που χρειάζεστε και φαίνεται πως θα σας βοηθήσει είναι η απομόνωση. Η μοναξιά και ησυχία θα σας βοηθήσουν  να μπορέσετε να αξιολογήσετε, να σκεφθείτε και να προετοιμαστείτε κατάλληλα για να αποφύγετε κάποιες εσφαλμένες ενέργειες στο μέλλον. Πολλά πράγματα που έχουν αλλάξει στη ζωή σας το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως έχουν αφήσει ορισμένα δυσάρεστα κατάλοιπα. Όπως και να έχουν, όμως, τα πράγματα αφήστε το παρελθόν και ασχοληθείτε με τα πράγματα, τα οποία έχουν άμεση προτεραιότητα και σχετίζονται με το μέλλον σας. Στηρίξτε τις ελπίδες σας επάνω σε καινούργια σχέδια και καινούργιες σχέσεις.

 

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.