Ο Ήλιος αρχίζει,  από σήμερα, την πιο λαμπερή του πορεία! Ήλιος στο Λιοντάρι κι είμαστε όντως στην καρδιά του καλοκαιριού, με θέρμη, φλόγα, πάθος, έρωτα, διασκέδαση και λάμψη! Χρόνια πολλά στα Λιονταράκια!

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να πετύχεις υψηλούς στόχους, χωρίς μάλιστα να κοπιάσεις ιδιαίτερα. Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο, χρωματίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρούμενες στιγμές, ειλικρίνεια και ρομαντισμό! Προσοχή μόνο, στις υπερβολικές ερωτικές σου απαιτήσεις, οι οποίες δεν υπολογίζουν το ταίρι σου και τα «θέλω» του! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις στον έρωτα ενθουσιασμό, κατακτήσεις, θαυμαστές και τύχη, που θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεις τον μεγάλο έρωτα!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, θα είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος κι ευαίσθητος! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι, χωρίς κάποιον ουσιαστικό λόγο, σε εντάσεις, παράπονα και γκρίνια! Πλησίασε με ηρεμία τον σύντροφό σου και κάντε μία ωφέλιμη κι εποικοδομητική συζήτηση για τη σχέση σας και για να λύσετε τις διαφορές σας! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις κι η νοσταλγία σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα επαναπροσέγγισης, γιατί μπορεί να απογοητευτείς!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, ετοιμάσου για μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος,  είναι η κατάλληλη ημέρα για να επιδιώξεις τη συζήτηση που εδώ και καιρό θες να κάνεις, με τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από έντονη κοινωνική δραστηριότητα, θα απολαύσεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και πολλούς θαυμαστές! Σε όποια προσωπική κατάσταση κι αν είσαι, μπορείς να αναμένεις ένα πολύ καλό ερωτικό νέο!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, οι καταστάσεις κι οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον και τη δράση σου, στην προσωπική σιγουριά κι ασφάλεια! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει διακριτικά και συνεσταλμένα, δείγματα ερωτικού ενδιαφέροντος προς εσένα! Αν σε ενδιαφέρει κι εσένα, κάνε εσύ το πρώτο βήμα! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως ο σύντροφός σου, προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία στη σχέση σας! Άρα δεν υπάρχει λόγος για γκρίνιες!

Λέων
Σήμερα, αγαπητέ Λέοντα, με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιό σου, θα είσαι στα καλύτερά σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφός σου εκτιμά την καθαρότητα του λόγου σου και την ειλικρίνειά σου, ωστόσο θα πρέπει να περιορίσεις την τάση σου για παρορμητικά λόγια, που μπορεί να τον εκνευρίσουν, να τον προσβάλλουν ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ή ακόμα και με νέες συναρπαστικές γνωριμίες!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, είναι μία ημέρα που θα επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου! Αν είσαι δεσμευμένος, στη σχέση σου με τον σύντροφο, και ιδιαίτερα όσον αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν πιθανόν αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου, η δοτικότητά σου και η μονόπλευρη φροντίδα σου, από τη μία βελτίωσε κάποια πράγματα μεταξύ σας, αλλά από την άλλη πιθανόν να ένιωσες πως εκείνος καταχράστηκε τη συναισθηματική γενναιοδωρία σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες σήμερα!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, είναι η ημέρα της έκπληξης και της αλλαγής! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να τα αλλάξεις όλα και να ρισκάρεις ερωτικά! Μπορεί να είχες συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο μέχρι τώρα και σήμερα, ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου στρέφεται σε ένα νέο άτομο! Αν είσαι δεσμευμένος, συγκράτησε νεύρα και ξεσπάσματα απέναντι στον σύντροφό σου, για να μη χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της σχέσης σου!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να πετύχεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη! Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις την ευκαιρία τώρα να δείξεις την υπευθυνότητα και την εντιμότητά σου! Εκφράζεις συναίσθημα, χωρίς υπερβολές και λόγια μεγάλα, αλλά με πράξεις και με τυπικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, αναμένεται μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα! Το άτομο αυτό, είτε θα είναι μεγαλύτερο από σένα, είτε θα έρθει μέσα από τον χώρο της εργασίας σου!

Τοξότης
Σήμερα, φίλε Τοξότη, με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, καταφέρνεις και μετατρέπεις αισθήματα και βαθιές ανάγκες, σε δράση και πράξη! Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια, ανεμελιά κι ερωτική ανανέωση θα σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές και φλερτ και θα φέρει στον δρόμο σου άπειρες νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις νεύρα, κόντρα κι ανεπιθύμητους καβγάδες! Αντιθέτως, προσπάθησε να ανανεώσεις τη σχέση σου με τον σύντροφο, με ψυχαγωγικές δραστηριότητες κι εξόδους!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, αποφασίζεις να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εμβάθυνση κι αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ισχυρή γοητεία σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά κι η έντονη σεξουαλική σου ενέργεια είναι αυτές που θα σου φέρουν αξιόλογες κι ουσιαστικές κατακτήσεις, που σίγουρα θα τις σαγηνεύσεις και θα τις μαγέψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου τη σεξουαλική εύνοια, αλλά μην προκαλείς και καβγάδες για λόγους ζήλιας, απαιτητικότητας και κτητικότητας!

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, ευγένεια, διακριτικότητα και δικαιοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα κι ενδυναμώνεις τη σχέση σου ενώ έρχεσαι πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφό σου! Όλα αυτά, μόνο αν αποφύγεις την τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές απέναντί του! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις γνωριμίες, αλλά κι αρκετές ερωτικές επαφές, που θα σου δώσουν ελπίδα για το άμεσο μέλλον!

Ιχθύς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα με τον Ήλιο να περνάει στο Ζώδιο του Λέοντα, καταφέρνεις να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να τις διεκπεραιώσεις και να κλείσεις εκκρεμότητες! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, θα έχει εξελίξεις και θα σου δώσει χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο για τα λάθη του, επειδή απλά κολλάς σε λεπτομέρειες, διότι του χαλάς τη διάθεση και τον φέρνεις στα όριά του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!

Πηγή