Κριός

Σήμερα έχετε μια εύνοια ερωτική ή οικονομική αλλά κάτω από ιδιόρρυθμες και μυστικές συνθήκες. Πολλά πράγματα ακόμα και βοήθεια από τους φίλους θα συμβάλλουν στο να αποκτήσετε μια πολύ καλή αισθηματική κατάσταση σήμερα. Αξιοποιήστε τον ελεύθερο χρόνο σας αν υπάρχει με το να ασχολείστε με τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και τους είχατε παραμελήσει προσωρινά.

Ταύρος

Μια υπερευαισθησία η οποία θα συνοδεύεται από ευχάριστες ψυχικές εμπειρίες σήμερα ίσως να αποτελέσει την βασική αιτία ώστε να προχωρήσετε σε ορισμένες αλλαγές για την καλυτέρευση των σχέσεών σας με τους άλλους. Αποφεύγετε όμως να δείχνετε ανοιχτά τα πραγματικά σας αισθήματα, ο κίνδυνος να εκμεταλλευτούν αυτή την προσωρινή σας αδυναμία είναι μεγάλος.

Δίδυμοι

Αυτή την μέρα η βαθιά, εσωτερική και μονομερής κατανόηση των κινήτρων και των παρορμήσεών σας σάς παρακινεί να αλλάξετε την κατεύθυνση και την πορεία που θα ακολουθήσετε από εδώ και πέρα. Ίσως υπάρξει επίσης κάποιο στοιχείο “μοιραίου” ή κάποιες έξω από τον έλεγχό σας καταστάσεις που σας ωθούν να ακολουθήσετε κάποιον εντελώς διαφορετικό δρόμο από αυτόν που συνειδητά είχατε επιλέξει.

Καρκίνος

Καινούργιες γνωριμίες, καλές σχέσεις με το άμεσο περιβάλλον και ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ενασχόλησή σας θα σας δημιουργήσουν μια καλή ψυχολογική κατάσταση σήμερα. Οι υπάρχουσες διαφορές ή αντιθέσεις στη ζωή σας θα ρυθμιστούν με τον καλύτερο τρόπο προς όφελός σας. Εκεί που θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή σήμερα είναι στο θέμα της διατροφής σας. Η πιθανότητα αύξησης βάρους είναι μεγάλη.

Λέων

Πηγές στις οποίες δεν ελπίζατε θα αποδειχτούν πολύτιμες σήμερα. Παλιά σχέδια θα τα δείτε να πραγματοποιούνται κάτω από πολύ περίεργες συνθήκες. Η ανάγκη και η επιθυμία να βρεθείτε μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον θα είναι πολύ μεγάλη και θα επιλέξετε να στηριχτείτε αποκλειστικά στα πόδια σας και στους πολύ δικούς σας ανθρώπους.
Το βράδυ είναι ιδανικό για ενδιαφέρουσες βαθιές συζητήσεις.

Παρθένος

Μια ημέρα που οι ιδέες και σκέψεις σας θα χαρακτηρίζονται από μία ιδιαίτερη εφευρετικότητα και θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ενασχόλησή σας. Βοήθεια από φίλους ίσως αποδειχτεί πολύτιμη σήμερα σε σχέση με την πραγματοποίηση κάποιου στόχου. Προσοχή σε έντασεις, μικροπαρεξηγήσεις και λόγια του αέρα.

Ζυγός

Πολλές και ξαφνικές αλλαγές στα οικονομικά σας ή ακόμα και στα υλικά σας αγαθά θα σας βρουν κατά κάποιο τρόπο απροετοίμαστους σήμερα. Βασική αιτία ίσως να είναι οι εξωτερικοί παράγοντες αλλά και οι δικές σας λανθασμένες πρωτοβουλίες έχουν παίξει σημαντικό ρόλο. Ίσως να είναι η καλύτερη ημέρα όμως για να αλλάξετε οριστικά στάση απέναντι στις μόνιμες ξαφνικές σας τάσεις για αλλαγή σκοπών ή στόχων. 

Σκορπιός

Πολλές υποψίες σας για ανθρώπους ή ακόμα και καταστάσεις που καλύπτουν πιο μεγάλους χώρους θα αποδειχτούν πραγματικές. Η διαίσθησή σας φαίνεται πως σας βοηθά ιδιαίτερα σήμερα στο να συνειδητοποιήσετε ότι υπάρχει και κάποια άλλη πραγματικότητα εκτός από αυτή που φαίνεται. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία για μια συνειδητή συμμετοχή σας στις αλλαγές που γίνονται σήμερα.

Τοξότης

Η νέα ημέρα που ανατέλλει σήμερα σας βρίσκει σε κάποια ιδιαίτερη πνευματική ωριμότητα. Πολλά πράγματα τα οποία σας περιβάλλουν, θα νιώθετε μια έντονη επιθυμία να τα αλλάξετε ή να γίνετε ένα με αυτά. Η ικανότητα προσαρμογής σας ίσως να είναι σε πολύ καλό επίπεδο σήμερα αλλά η βοήθεια των άλλων ίσως αποδειχτεί πολύ πιο πολύτιμη σήμερα για σας. Εκμεταλλευτείτε την.

Αιγόκερως

Προσοχή σε παρασκήνιο που διαδραματίζεται και ίσως σας επηρεάζει έντονα τόσο σε εργασιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Προσπαθήστε να ακούτε περισσότερο και να μιλάτε λιγότερο μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Τα κίνητρα των γύρω σας ίσως δεν είναι τόσο αγνά, άρα να εξετάζετε κάθε πιθανότητα δύο και τρεις φορές.
Το ένστικτό σας είναι στα φόρτε του.

Υδροχόος

Συχνές συναισθηματικές διαταραχές που θα έχουν πολύ πιθανή αιτία την ζήλια θα σας δημιουργήσουν μια έντονη εσωτερική δυσαρέσκεια με τους άλλους. Ο τομέας ο οποίος θα αντιμετωπίσει τα περισσότερα προβλήματα εξαιτίας αυτής της κατάστασης πολύ πιθανόν να είναι ο επαγγελματικός με κάποιες σημαντικές οικονομικές απώλειες. Αποφύγετε την συναισθηματική ένταση σήμερα και προσέξτε ιδιαίτερα τους φίλους σας.

Ιχθείς

Μια ιδανική μέρα για λόγη ξεγνοιασιά μακριά από την ένταση της καθημερινότητας. Αφιερώστε την στον εαυτό σας και στο να πλησιάσετε φίλους και γνωστούς με τους οποίους έχετε να βρεθείτε καιρό.
Η πνευματική σας διαύγεια σήμερα πρωταγωνιστεί γεγονός που σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με καλλιτεχνικές και δημιουργικές δραστηριότητες και να πετύχετε ενδιαφέροντες στόχους που επιθυμούσατε πολύ καιρό.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.