Ήλιος Αντίθεση με Χείρωνα κι Ερμής Τετράγωνο Κρόνο σήμερα. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου, οφείλουν να επιστρατεύσουν κουράγιο, υπομονή, λογική και ψυχραιμία σε όλες τις διαπροσωπικές τους σχέσεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής τους!

Κριός
Έχεις τελευταία την τάση, Κριέ μου, να βλέπεις τα πράγματα μόνο από τη δική σου οπτική και να επιμένεις στις θέσεις σου, χωρίς να αναγνωρίζεις την ύπαρξη άλλων. Καλά θα ήταν, να κάνεις τον κόπο να δεις τις οπτικές γωνίες των άλλων και μετά, ίσως οι απόψεις σου να γίνουν πιο σφαιρικές. Απόφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιπαραθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και το ρομαντισμό σου, για να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου.

Ταύρος
Ο αυτοέλεγχος κι η αυτοπειθαρχία, Ταύρε μου, είναι εκείνα που χρειάζεσαι αυτή τη εποχή. Έχεις φορτωθεί πολλές υποχρεώσεις, τις οποίες αντιμετωπίζεις με τη σιγουριά ότι θα τις φέρεις όλες σε πέρας. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος όμως να τις εγκαταλείψεις, χωρίς να ολοκληρώσεις κάποια. Εσύ που δεν είσαι σε σχέση, ετοιμάσου, επειδή η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της, ώστε να συναντήσεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

Δίδυμος
Ο σεβασμός και η εκτίμηση που αναζητάς από τους άλλους, Δίδυμε, δεν επιβάλλονται, αλλά κερδίζονται με ανάλογες ενέργειες και συγκεκριμένες συμπεριφορές. Φρόντισε, λοιπόν, ν’ αλλάξεις τους τρόπους προσέγγισης των άλλων και θα δεις, πως έτσι έχεις να κερδίσεις περισσότερα. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα είναι στάσιμα. Όμορφες στιγμές όμως θα έρθουν, αν εξωτερικευτείς στο σύντροφό σου.

Καρκίνος
Είσαι πολύ ανεξάρτητο άτομο, Καρκίνε, και απεχθάνεσαι να σε περιορίζουν με οποιονδήποτε τρόπο. Σου αρέσει το παράξενο, το ασυνήθιστο και το αντισυμβατικό. Καλά θα κάνεις, λοιπόν, να βρίσκεις συνεχώς νέα ενδιαφέροντα, για να μη βαριέσαι και μετά γκρινιάζεις. Στα αισθηματικά σου θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που ίσως τον πιέσεις.

Λέων
Δε σου είναι ιδιαίτερα εύκολο, Λέων, ν’ αποκαλύψεις τα συναισθήματά σου στους άλλους. Έχεις πληγωθεί στο παρελθόν και δε σου αρέσει ο συναισθηματικός πόνος. Έτσι, χρειάζεσαι αρκετό χρόνο για να ανοιχτείς στους ανθρώπους. Βρες όμως τρόπο να το κάνεις πιο συχνά, αφού είναι απελευθερωτικό. Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου λέγοντας πράγματα που τον οδηγούν σε άγχος και προβληματισμό.

Παρθένος
Δεν μπορείς να παραμείνεις κολλημένος, Παρθένε, σε κάτι για αρκετό καιρό. Αποζητάς την υπερδιέγερση, την αλλαγή και την ανακάλυψη νέων ασχολιών. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ενδιαφέρον, όμως σου αποκλείει τη δυνατότητα να ολοκληρώσεις κάτι απ’ όλα αυτά που έχεις επιλέξει. Στον αισθηματικό τομέα, σήμερα θα υπάρξουν μερικά προβλήματα για το σύντροφό σου, λόγω δικών σου απροσεξιών. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε ανούσια θέματα.

Ζυγός
Προγραμματισμός είναι η λύση στα προβλήματά σου! Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να οργανωθείς και να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη και σειρά. Φτιάξε ένα χαλαρό πρόγραμμα και ακολούθησέ το. Σε λίγο καιρό, θα σου περισσεύει τόσος χρόνος, που δε θα ξέρεις τι να τον κάνεις. Στα αισθηματικά σου, Ζυγέ, σήμερα θα έχεις πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σου και, αν δεν προσέξεις, ίσως έρθουν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι και η μοναξιά σε ταλαιπωρεί, έχεις τη διαβεβαίωσή μου ότι έφτασε ο καιρός, που με την εύνοια του Άρη στο ζώδιό σου, θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

Σκορπιός
Οι τάσεις φυγής που έχεις τελευταία, Σκορπιέ μου, δε θα σε βοηθήσουν να αποδράσεις από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί. Το μόνο που μπορείς να κερδίσεις, είναι λίγος χρόνος. Άλλωστε, όπου και να πας, τα προβλήματα θα σε ακολουθούν. Μάλλον, χρειάζεσαι μια κατά μέτωπο επίθεση. Φρόντισε σήμερα για οποιοδήποτε ζήτημα να μιλάς στο σύντροφό σου με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους, ώστε ν’ αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις ότι ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Τοξότης
Η μέρα έχει τις πιέσεις και τις ευθύνες της, Τοξότη, όμως θα καταφέρεις κατά τη διάρκειά της, να βάλεις σε μία σειρά εκκρεμότητες που σε πίεζαν μέχρι σήμερα. Μία δυσάρεστη συζήτηση με πρόσωπο του κοινωνικού σου περιβάλλοντος θα φορτίσει λίγο την ατμόσφαιρα, μάλλον κατά τις απογευματινές ώρες. Μην αφήνεις να διαιωνίζονται καταστάσεις στη σχέση σου, που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου, τη στιγμή που διαθέτεις κάθε τι που χρειάζεται για να τις αντιμετωπίσεις.

Αιγόκερως
Έχεις αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους, Αιγόκερε, με την ελπίδα να… πιάσεις πάτο και από εκεί, πατώντας γερά, να καταφέρεις την ανοδική πορεία που τόσο επιθυμείς. Καλά θα κάνεις όμως, να ενεργοποιήσεις τις αντιστάσεις σου και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο σύντομα. Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με την ερωτική αύρα σου και την ευγενική συμπεριφορά σου. Προσοχή όμως σε συζητήσεις, που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

Υδροχόος
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζεις, Υδροχόε μου, σου δημιουργούν εκνευρισμό, με αποτέλεσμα να ξεσπάς σε λάθος άτομα. Φρόντισε να συμμαζέψεις τα νεύρα σου. Είναι ξένο στο χαρακτήρα σου να ταλαιπωρείς άσχετους ανθρώπους, για τα δικά σου προβλήματα. Μη σκέφτεσαι σήμερα καταστάσεις που σ’ είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στη σχέση σου, κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

Ιχθύς
Τώρα ξανοίγονται πολλοί δρόμοι μπροστά σου, Ιχθύ, κι έχεις το δίλημμα ποιον ν’ ακολουθήσεις, που θα πρέπει να δείξεις εμπιστοσύνη και τι να προσέξεις. Κλείσε τα μάτια, άδειασε το μυαλό σου από σκέψεις κι αφουγκράσου την καρδιά σου. Είναι ο καλύτερος καθοδηγητής. Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα, αν εξηγήσεις στο ταίρι σου το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να θυμάσαι ότι το πιθανότερο είναι τώρα, που η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό και σ’ ευνοεί, να κάνεις μια καινούργια γνωριμία.

Πηγή