Η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και οι μέρες του φθινοπώρου αποκτούν πάθος, υπερβολή και ερωτισμό! Τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί,Ιχθύες) και τα ζώδια της Γης (Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι) επρόκειτο να ανανεώσουν πολύ τον τομέα των οικονομικών αλλά και των ερωτικών τους! 

 

Κριός

Έλα πιο κοντά στο ταίρι σου μίλησε του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλές καταστάσεις να καλυτερεύουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό σε ευνοεί για να μπορέσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Ταύρος

Εξήγησε αναλυτικά σε στενά σου άτομα την κατάσταση που βιώνεις και μην περιμένεις από τους άλλους να σε κατανοήσουν από μόνοι τους. Η επικοινωνία με τον σύντροφο σου θα είναι καλή θα κάνεις εποικοδομητικές συζητήσεις για να βάλεις καινούργιες βάσεις για την σχέση σου.

 

Δίδυμος

Οι πλανήτες σε στηρίζουν καθοριστικά αρκεί να δείξεις συνέπεια και δυναμισμό. Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς θα σε απομακρύνουν λίγο από το ταίρι σου. Φρόντισε να διορθώσεις μερικές καταστάσεις.

 

Καρκίνος

Η φαντασία που έχεις είναι πολύ μεγάλη. Βάλε την σε εφαρμογή και φρόντισε να κάνεις ευχάριστες εκπλήξεις στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η Αφροδίτη από τον Ζυγό σου δίνει όλα τα φόντα για να βρεις το ταίρι που ψάχνεις εδώ και καιρό.

 

Λέων

Η καλή οργάνωση και η συνέπεια στον προγραμματισμό θα καθορίσουν το βαθμό της επιτυχίας. Η σχέση σου αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλά και αφήνει πίσω τις όλες τις προβληματικές καταστάσεις.

 

Παρθένος

Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να βάλεις καινούργιες βάσεις στην σχέση σου ξεχνώντας προβληματικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πάρε τα πάνω σου γιατί με το παρούσες πλανητικές όψεις ευνοείσαι να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Ζυγός

Ο δυναμισμός και η μαχητικότητα που έχεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα που μπορεί να έχεις στην σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιο σου άφησε τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια και θα κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Σκορπιός

Τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαίνονται αρκεί να έχεις πάντα θετική διάθεση και σκέψη για ότι και αν προκύπτει. Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις και να μιλάς περισσότερο με το ταίρι σου. Έλα πιο κοντά του και εξωτερίκευσε τα αισθήματα σου.

 

Τοξότης

Δέχεσαι αρκετή βοήθεια που δεν σου προσφέρθηκε στο παρελθόν και μάλιστα από άτομα που σε έχουν αδικήσει. Φρόντισε να εκφράσεις ανοιχτά τα παράπονα που έχεις για το ταίρι σου γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να χαλάς την διάθεση σου.

 

Αιγόκερως

Ο δρόμος της επιτυχίας είναι δεδομένος αρκεί να μην χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Θα νιώσεις αρκετό προβληματισμό για την σχέση σου. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να ξεκαθαρίσεις οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να έχεις.

 

Υδροχόος

Το ερχόμενο διάστημα οι πλανήτες καθορίζουν κάθε δυνατότητά σου για εξέλιξη και ανοίγονται νέοι ορίζοντες που θα οδηγήσουν σε επιτυχία. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ καλή για να εκφράσεις τα αισθήματα σου στο ταίρι σου για να νιώσεις πολύ καλά εσύ αλλά και εκείνο.

 

Ιχθύς

Νέες προοπτικές ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου και χρειάζεσαι ώριμη σκέψη για να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Άκουσε την φωνή της καρδιάς σου και εμπιστεύσου αυτά που σου λέει. Με αυτό τον τρόπο θα κάνεις κατά πολύ καλύτερη την σχέση σου.

 

Πηγή