Article of the day: Η Χρυσούλα Τ. αναλύει γιατί όταν δενόμαστε θέλουμε να κρατάμε ανοιχτά ενδεχόμενα. Δες εδώ.

paneraki809

Η ονειρική, ρομαντική και τρυφερή φύση του χθεσινού Εξαγώνου Ερμή-Ποσειδώνα συνεχίζει και σήμερα. Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Ιχθύες, ζουν το μαγικό παραμύθι σου!

 

Κριός

Το πλανητικό σκηνικό διαρκώς βελτιώνεται για το ζώδιό σου φέρνοντας ευκαιρίες για δράση σε όλα τα επίπεδα. Τα αισθηματικά σου θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Μπορείς αυτή την περίοδο να πεις αυτά που θέλεις στο ταίρι σου, για να περνάτε ακόμη καλύτερα.

 

Ταύρος

Κάποια άτομα, αγαπητέ Ταύρε, που στο παρελθόν έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σου κλείσουν τον δρόμο, τώρα έρχονται και σου κάνουν τον φίλο. Μην επενδύσεις τίποτα πάνω τους. Στον αισθηματικό τομέα, φρόντισε σήμερα με χαμηλούς τόνους και χωρίς εντάσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου για κάποια προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σας.

 

Δίδυμος

Η ψυχολογία σου θα βελτιωθεί πολύ εύκολα, όταν αποφασίσεις να συμπεριλάβεις στην καθημερινότητά σου δραστηριότητες που σε ευχαριστούν, σε ψυχαγωγούν και σε ξεκουράζουν. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, σήμερα μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου. Θα τις δεχτεί και θα περάσετε πολύ καλά.

 

Καρκίνος

Τώρα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να ξεκουραστείς και να απολαύσεις όσα σου προσφέρονται, χωρίς τύψεις. Φρόντισε να διαφυλάξεις τα αισθηματικά σου από τρίτα άτομα που θέλουν να διαστρεβλώσουν μερικά πράγματα και να δημιουργήσουν πρόβλημα.

 

Λέων

Η ζωή σου ανήκει ολοκληρωτικά και εσύ θα επωμιστείς τις συνέπειες κάθε απόφασης. Οι αποφάσεις δεν μπορούν λοιπόν παρά να είναι μόνο δικές σου. Μίλα σήμερα με το ταίρι σου για ό,τι μπορεί να σε απασχολεί και να σε προβληματίζει αυτή την περίοδο στον αισθηματικό τομέα. Θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

 

Παρθένος

Σήμερα απόφυγε να εκνευριστείς στη σχέση σου, γιατί θα χάσεις τον έλεγχο και θα πεις λόγια που θα οδηγήσουν σε έντονες αντιπαραθέσεις. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι η Αφροδίτη και ο Άρης που είναι στους Ιχθείς σε ευνοούν, αισθηματικά, και μια καινούργια γνωριμία θα σε κάνει να ξεχαστείς από όλα τα παλιά που σε προβλημάτιζαν.

 

Ζυγός

Ένα ξαφνικό μήνυμα που θα δεχτείς, αγαπητέ Ζυγέ, από άτομο του παρελθόντος, πρόκειται να σε αναστατώσει. Σκέψου πολύ σοβαρά τη στάση που θα κρατήσεις, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Αισθηματικά, σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα, αν δεις με περισσότερη θετικότητα κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου.

 

Σκορπιός

Μην ξεχνάς πως ο καθένας έχει τη διαδρομή του σε αυτόν τον κόσμο και κανείς δεν πρέπει να κρίνει τις επιλογές και την πορεία των άλλων. Αισθηματικά, σήμερα θα περάσεις αρκετά καλά με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να τον παροτρύνεις να πει κάποια πράγματα που ακόμη δεν σου έχει πει.

 

Τοξότης

Σήμερα θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα περάσεις ρομαντικά και ερωτικά, ενώ με την Αφροδίτη στους Ιχθείς, μπορείς να επανορθώσεις πολλά λάθη που ίσως είχαν γίνει στα αισθηματικά σου. Αν δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι αυτή η περίοδος που σε ευνοεί πλανητικά, θα φέρει το πρόσωπο που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ ευχάριστα.

 

Αιγόκερως

Η διάκριση θα είναι αποτέλεσμα της μεγάλης υποστήριξης από σημαντικά πρόσωπα τα οποία είναι ικανοποιημένα από σένα. Στα αισθηματικά σου σε προβληματίζουν κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου, αλλά δεν μιλάς. Είναι καιρός να ξεκαθαρίσεις μερικές καταστάσεις.

 

Υδροχόος

Το μυστικό που θα σου αποκαλυφθεί σχεδόν τυχαία θα είναι και η αφορμή να αλλάξεις ριζικά στάση ως προς κάποιο σημαντικό ζήτημα που σε απασχολεί. Μην φοβηθείς να τολμήσεις – όλα θα πάνε καλά. Αισθηματικά, θα τα πας πολύ καλά. Μπορείς να διώξεις λίγο το άγχος που έχεις με άλλες υποθέσεις και να περάσεις χαλαρά με το ταίρι σου.

 

Ιχθύς

Σίγουρα θα τα καταφέρεις, αρκεί να τηρήσεις πιστά το πρόγραμμά σου και να μην παρασυρθείς από επιπολαιότητες. Η θετική σκέψη και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν αρκετά. Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στα αισθηματικά σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις υπέροχα.

 

Πηγή