Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.

 

Κριός

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται να σας επηρεάζει και να σας προβληματίζει. Οι σκέψεις κι οι κινήσεις  σας θα είναι κάπως μπερδεμένες κι αυθόρμητες. Κι ίσως οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις. Στα αισθηματικά σας αποφύγετε να κάνετε συζητήσεις που μπορεί να φέρουν εντάσεις καθώς η μέρα δε βοηθά από άποψη επικοινωνίας. Οι αδέσμευτοι είστε πολύ κοντά σε μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Ταύρος

Υπάρχει μια ενεργοποίηση των υποσυνειδήτων ενεργειών σήμερα, που μπορεί να αποφέρει έναν αριθμό πιθανών συνεπειών. Οπωσδήποτε θα συναντήσετε πολλά συμβάντα και καταστάσεις που θα φέρουν στην επιφάνεια παλιές, ξεχασμένες μνήμες. Πολλή νοσταλγία, αγάπη κι ίσως θυμός ή ζήλια, δραστηριοποιούνται σήμερα. Μερικές φορές καταβάλλεστε από αισθήματα, χωρίς να έχετε μια λογική εξήγηση για το από πού έρχονται αυτά. Αυτά τα αισθήματα, στην πραγματικότητα βγαίνουν στην επιφάνεια από βαθιά θαμμένες εμπειρίες του παρελθόντος.

 

Δίδυμοι

Αυτή είναι μια ημέρα, που μπορείτε να ανακαλύψετε πιο δημιουργικές, ευφάνταστες λύσεις για διάφορα προβλήματα. Η διαίσθησή σας είναι σήμερα εξαιρετική κι οι ευφάνταστες αλλαγές που παρουσιάζονται είναι πιθανόν να αποδώσουν πολύ. Μια τάση αφοσίωσης σε περίεργες ενασχολήσεις ή ενέργειες. Συχνή υποκρισία από το περιβάλλον σας. Νιώθετε μια ανάγκη να σταθείτε στους φίλους που σας χρειάζονται. Αποφάσεις που στηρίζονται στην διαίσθηση δε θα σας διαψεύσουν, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

 

Καρκίνος

Η φύση των ανησυχιών σας, εξαρτάται απ’ τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα, αλλά όποιο τομέα κι αν ακολουθήσετε, τον ακολουθείτε με επιμονή. Απορροφάστε εντελώς απ’ τις πνευματικές σας αναζητήσεις. Η συγκέντρωσή σας είναι δυνατή και μπορεί να απορροφηθείτε τόσο απ’ αυτό που κάνετε, που δεν μπορείτε να σταματήσετε μέχρι να βρείτε μια απάντηση σ’ αυτό που αναζητάτε. Με την ίδια επιμονή κυνηγάτε αμφιβολίες γύρω απ’ τη σχέση σας. Όχι κι η καλύτερη μέρα για σοβαρές συζητήσεις.

 

Λέων

Αυτή η χρονική ημέρα είναι θετική για να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να επεκταθείτε. Η επέκταση αυτή μπορεί να πάρει πολλές μορφές.. Επίσης είστε πιο ριψοκίνδυνοι, πιο ανήσυχοι και λιγότερο στενόμυαλοι. Είστε πολύ λιγότερο προσεκτικοί και αυτοελεγχόμενοι απ’ ό,τι συνήθως. Ξοδεύετε χρήματα ελεύθερα, επισκέπτεστε μέρη που δεν είχατε ξαναπάει και εκτίθεστε σε πολλές νέες ιδέες και νέες γνωριμίες.

 

Παρθένος

Αυτή είναι μια ημέρα ωρίμανσης κι εμβάθυνσης της προσωπικότητάς σας και των σχέσεών σας με τους άλλους. Έχετε την ικανότητα να επικοινωνείτε μαζί τους, με μεγαλύτερη ειλικρίνεια και βάθος απ’ ό.τι συνήθως. Αυτή είναι μια θαυμάσια ημέρα, για μια συζήτηση εκ βάθους καρδιάς με οποιονδήποτε, όπου μοιράζεστε βαθύτερα αισθήματα κι ιδέες που συνήθως κρατάτε κρυμμένα. Μία μέρα που θα ορίσει νέα αρχή στις σχέσεις σας. Εκμεταλλευτείτε τη σωστά.

 

Ζυγός

Αυτή την ημέρα θα αρχίσετε να εξετάζετε ή θα αναγκαστείτε να προασπιστείτε την ποιότητα και τη φύση των σχέσεων και των ανθρώπων της ζωής σας. Είναι μερικές φορές μια ημέρα δοκιμασίας και αρκετού στρες στα ερωτικά σας ή σε άλλες στενές σας σχέσεις επειδή αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν. Μπορεί να παραπλανηθείτε από το σύντροφο ή τους φίλους σας και να διακόψετε τους δεσμούς που δεν είναι υγιείς και δε σας γεμίζουν. Κάθε αλλαγή για καλό.

 

Σκορπιός

Η φαντασία κι η διαίσθησή σας γίνονται πιο βαθιές, κατ’ αυτή την χρονική ημέρα. Αυτή είναι μια εξαιρετική ημέρα για οποιοδήποτε είδος ευφάνταστης δουλειάς ή  καλλιτεχνικής απασχόλησης καθώς η φαντασία κι η δημιουργικότητά σας φτάνουν στα ύψη. Αυτή επίσης είναι κατάλληλη ημέρα για περισυλλογή κι αναθεώρηση πράξεων κι επιλογών του παρελθόντος. Ημέρα αλλαγών με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των σχέσεών σας, φιλικών κι ερωτικών.

 

Τοξότης

Το ενδιαφέρον σας για τα χρήματα, τις από κοινού με κάποιον άλλο οικονομικές σας υποθέσεις, και την περιουσία σας ή τα προσωπικά σας αντικείμενα με τα οποία έχετε κάποιο συναισθηματικό δεσμό, προκύπτουν στη διάρκεια αυτής της ημέρας, ενώ τείνετε να αντιδράτε όπως κάνατε πάντα και στο παρελθόν, αντί να αντιμετωπίζετε αυτά τα θέματα με αντικειμενικότητα. Ακόμα, οι ερωτικές σας σχέσεις θα χρωματιστούν από υπερβολικό συναισθηματισμό ο οποίος δε θα εκδηλώνεται ανοιχτά. Συχνά θα υπάρχει ένα αυξημένο ενδιαφέρον για τα απόκρυφα θέματα.

 

Αιγόκερως

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που είναι διαθέσιμες και μπορούν να συμβάλλουν σε μεγάλες ποιοτικές αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Αυτή είναι η ημέρα για συναισθηματική και πνευματική ανανέωση, αλλά από ‘σας εξαρτάται να τη διαχειριστείτε σωστά. Μια περίοδος προοδευτικής πνευματικής εξέλιξης ξεκινάει. Η κύρια ενασχόληση, περίεργα χόμπι κι εμπνεύσεις μπαίνουν στο κέντρο εν διαφέροντός σας.

 

Υδροχόος

Σήμερα είναι ο καιρός να ενεργήσετε όσα αποφεύγετε καιρό, αλλά προσπαθήστε να μην είστε πολύ πιεστικοί και να μην πατάτε στον «κάλο» τους άλλους. Ακόμα, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δώσετε στον τρόπο που εκδηλώνετε  τια νέες σας αποφάσεις. Οι παρορμητικές, βιαστικές κινήσεις εγκυμονούν κινδύνους για τη σωματική σας ακεραιότητα με τη μορφή κάποιου ατυχήματος. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας που τελευταία παραμελείτε.

 

Ιχθείς

Έχετε την ικανότητα να γίνεστε πολύ εκδικητικοί κι αντιδραστικοί σήμερα. Αποφύγετε αυτό τον πειρασμό. Οδηγεί σε πολύ πολύπλοκες και δύσκολες συναισθηματικές αναστατώσεις στις σχέσεις σας, που μπορεί να καταστρέψει τα όμορφα αισθήματα και δεσμούς που θα μοιραζόσασταν σε άλλη περίπτωση. Σκεφτείτε διπλά και τριπλά την κάθε σας κίνηση κι αποφύγετε συζητήσεις που το πιθανότερο είναι πως θα οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις.

 

 

 Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.

 

Απόκτησε τώρα τον προσωπικό σου αστρολογικό χάρτη ή την ερωτική συναστρία για σένα και το ταίρι σου, για να μάθεις όσα επιφυλάσσει το μέλλον, δια χειρός Λέτας Μπεζεργιάννη. Κάνε κλικ εδώ.