Πανσέληνος σήμερα στο Ζώδιο του Ταύρου και ταυτόχρονη Αντίθεση Ήλιου-Ουρανού και τα Σταθερά Ζώδια του 1ου δεκαημέρου έχουν συναισθηματικά ξεσπάσματα, κόντρες, ξαφνικές εντάσεις αλλά κι ανατροπές! Ανακούφιση θα φέρει το Εξάγωνο Αφροδίτης-Κρόνου που θα σταθεροποιήσει ερωτικά κι οικονομικά ζητήματα σε Ζώδια της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου!

Κριός
Το ότι έχεις αυξημένη οξυδέρκεια πνεύματος Κριέ μου, δε σημαίνει ότι πρέπει οι άλλοι να αποδεχτούν το πείσμα και τις δικές σου απόψεις. Το θέμα είναι να μην καταλήξεις «μονολιθικός», διαφορετικά θα εισπράξεις ξαφνικά άρνηση από τους γύρω σου. Επειδή όμως είσαι ένα πανέξυπνο άτομο, σίγουρα θα το μαζέψεις, πριν όλη αυτή η στάση σού δημιουργήσει προβλήματα. Με τις τόσες ευθύνες που έχεις σου μένει λίγος χρόνος για τη σχέση σου. Προτείνω σήμερα να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο ταίρι σου, ώστε να νιώσεις καλύτερα κι εσύ.

Ταύρος
Σε πιάνει μία ακατανόητη μανία, Ταύρε μου, να κρίνεις τους γύρω σου και μάλιστα με αρνητικό τρόπο και με λόγια που μόνο σε μπελάδες μπορούν να σε βάλουν. Σήμερα, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, προσπάθησε να μείνεις μακριά από κάθε ίντριγκα που σε περιβάλλει, καθώς μόνο με την αποχή μπορείς να αποφύγεις μπλεξίματα με τρίτα άτομα. Πρόσεξε σήμερα ό,τι κάνεις στη σχέση σου καθώς μερικά πράγματα θα προκαλέσουν εκνευρισμό στο ταίρι σου.

Δίδυμος
Η μέρα σου, Δίδυμε, θα σε οδηγήσει στο να μεταφέρεις δυσάρεστες ειδήσεις, ευτυχώς διακριτικά. Αυτό βέβαια προκύπτει από τη καλοσύνη σου, αφού δε θέλεις να στενοχωρήσεις τους γύρω σου. Αντί, λοιπόν, να ρίξεις λάδι στη φωτιά, θα ηρεμήσεις τις καταστάσεις κι οι άλλοι θα αναγνωρίσουν αυτό σου το προτέρημα, με αποτέλεσμα να γίνεις ακόμη πιο αγαπητός. Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε ακόμη πιο όμορφα μαζί.

Καρκίνος
Είναι από τις μέρες, Καρκίνε μου, που δεν έχεις ανεβασμένη ψυχολογία και σου βγαίνουν παράπονα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον, αφού αισθάνεσαι ότι θέλεις να σου δείξουν περισσότερη φροντίδα, εντονότερα συναισθήματα ή αποδοχή. Δε χρειάζεται όμως… γκρίνια, αφού ξέρεις πολύ καλά ότι οι δικοί σου άνθρωποι σ’ αγαπούν και το δείχνουν. Απόφυγε σήμερα στη σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα, πριν μιλήσεις με το ταίρι σου. Αν δε δείξεις ψυχραιμία, το μόνο που θα καταφέρεις, είναι να στενοχωρηθείς.

Λέων
Σήμερα που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο, Λέων, θ’ αντισταθείς σε ένα άτομο κύρους, επειδή αισθάνεσαι ότι πρέπει επιτέλους τα κακώς κείμενα να ξεκαθαρίσουν. Ευτυχώς για σένα ο λόγος σου θα είναι πειστικός και δυναμικός, ξεπερνώντας τα άτομα που στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου. Τα αισθηματικά σου σήμερα θα πάρουν άλλη τροπή, προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση.

Παρθένος
Αποφεύγεις σήμερα τον κίνδυνο την τελευταία στιγμή, Παρθένε, απομακρύνεσαι και βάζεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Η ανασυγκρότηση, η ηρεμία και η πραότητα είναι τα ατού σου, για να βγεις από τη δύσκολη θέση. Η αναποδιά που έχει προκύψει σήμερα, τελικά ξεπερνιέται κι εσύ αφήνεις πίσω ακόμη μία δύσκολη μέρα, που μπορεί να κατέληγε σε διαμάχες με τους γύρω σου. Στη σχέση σου σήμερα θ’ αρχίσεις να ισορροπείς σε πολλές καταστάσεις, που μέχρι σήμερα σε έβαζαν σε σκέψεις.

Ζυγός
Το ότι σε πιέζει ο χρόνος, Ζυγέ, για ν’ αλλάξεις κάποιες καταστάσεις, δε σημαίνει ότι χρειάζεται να δώσεις σήμερα τις λύσεις. Πιάσε ένα – ένα τα προβλήματα, αφού όλα μαζί δε γίνεται, και μην ξεχνάς, ότι έχεις ήδη ανοίξει πολλά μέτωπα. Τελικά θα πάρεις τη σωστή απόφαση και θα βάλεις προτεραιότητες, πράγμα που θα σου δώσει το χρόνο για να βρεις τις κατάλληλες λύσεις. Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις, θα σε κάνει πιο ερωτικό και θ’ αρχίσεις να διώχνεις τυχόν αμφιβολίες που έχεις για το ταίρι σου.

Σκορπιός
Σήμερα, Σκορπιέ, που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο, ο χρόνος μπορεί να είναι ο καλύτερος σύμμαχός σου. Μη βιάζεσαι όμως να αποκομίσεις τα οφέλη, αφού δεν έχει έρθει η κατάλληλη ώρα. Αυτή η καθυστέρηση σε βγάζει λίγο έξω από τα νερά σου, με αποτέλεσμα να φορτίζεσαι με δικά σου άτομα. Κάνε λίγη υπομονή και θα δεις, ότι τα πράγματα θα πάρουν το σωστό τους δρόμο. Σήμερα απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις μικροπαρεξηγήσεις που έχεις με το ταίρι σου.

Τοξότης
Το ότι θέλεις σήμερα να πέσεις σε χειμερία νάρκη, Τοξότη μου, δε θα σου κάνει καλό. Ευτυχώς, έχεις καλούς φίλους και οσμίζονται την κατάστασή σου. Έτσι, λοιπόν, όσο κι αν επιμένεις, δεν πρόκειται να περάσει το δικό σου, ενώ παράλληλα θα προγραμματίσεις και κάποια εκκρεμότητα που είχες αφήσει λίγο πίσω. Τελικά, η μέρα σου από την απραξία θα περάσει στη δημιουργικότητα. Μπορείς σήμερα να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που έχεις στη σχέση σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μην κλείνεσαι στον εαυτό σου, αφού αυτή την περίοδο θα πετύχεις αυτό που θέλεις.

Αιγόκερως
Θα έλεγα, Αιγόκερε, σήμερα να μην επιχειρήσεις προσωπικές αλλαγές, ενώ γενικά το διάστημα αυτό δεν προσφέρεται για ανατροπές. Άσε λίγο το χρόνο να περάσει. Σκέψου όλες τις παραμέτρους και μετά πάρε τις αποφάσεις σου, για το πώς θα αλλάξεις ό,τι σε πιέζει και τον καλύτερο τρόπο για να το πετύχεις. Συζήτησε με κάποιο άτομο που εμπιστεύεσαι και θα δεις, ότι όταν μοιραστείς το πρόβλημα, το βάρος του θα είναι μικρότερο. Στη σχέση σου σήμερα να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και γεγονότα, που θα σε κάνουν να χαρείς πολύ.

Υδροχόος
Σήμερα, Υδροχόε, που γίνεται η Πανσέληνος στον Ταύρο, οι γύρω σου δε θα έχουν κέφι, ενώ εσύ θα είσαι η χαρά της ζωής προσωποποιημένη. Όσο κι αν δέχεσαι τη κατήφεια των άλλων, θα προσπαθήσεις να τους βγάλεις από την κακοκεφιά τους. Η καλή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να λύσεις παράλληλα κι ένα πρόβλημα, που καιρό τώρα σε ταλαιπωρούσε. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά αρκεί, να δείξεις τα συναισθήματα που έχεις στο ταίρι σου και να μην κινείσαι εγωκεντρικά.

Ιχθύς
Προγραμματισμένα σχέδια που είχες, Ιχθύ, θ’ αναβληθούν σήμερα, όχι βέβαια επ’ αόριστον. Θέλεις να ξεφύγεις από την πραγματικότητα, αφού αυτή σου δημιουργεί αστάθεια. Άφησε την ημέρα να περάσει, καθώς δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις αποφάσεις. Στη σχέση σου προσπάθησε σήμερα να δείχνεις διαλλακτικότητα σε συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, για ν’ αποφύγεις αντιπαραθέσεις.

Πηγή