paul400

Η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα εντείνει τη διορατικότητά μας αλλά και τη γοητεία μας! Πολλοί θα περάσουν την Κυριακή αυτήν με το ταίρι τους στην κρεβατοκάμαρα, ενώ άλλοι θα ασχοληθούν με τα οικονομικά τους!

Κριός
Φίλε Κριέ, πες «ναι» στην ενδοσκόπηση σήμερα, αφού έτσι θα έχεις τη δυνατότητα να ανακαλύψεις υποσυνείδητες πτυχές της ψυχικής και συναισθηματικής σου υπόστασης! Σήμερα, αν είσαι δεσμευμένος, επιβεβαιώνεσαι για την αφοσίωση του συντρόφου σου, ακόμα κι αν το επιδιώξεις με πλάγιους τρόπους και στρατηγική! Επίσης, η ημέρα είναι κατάλληλη για να απολαύσεις μαζί του καυτές ερωτικές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου την ανεπτυγμένη γοητεία σου και τον ερωτισμό σου, ώστε να σαγηνεύσεις το άτομο που θες και να εξοικειωθείς περισσότερο μαζί του!

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, είναι η ιδανική ημέρα να στρέψεις το ενδιαφέρον σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις κι επαφές και γενικά σε ό,τι με σχετίζεται με αυτές και την βελτίωσή τους. Αν είσαι αδέσμευτος, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία νέα γοητευτική γνωριμία ή για μία προσέγγιση στο άτομο που σε ενδιαφέρει, το οποίο επιτέλους είναι έτοιμο να σου εξομολογηθεί τα ειλικρινή συναισθήματά του για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις τη σχέση με τον σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά με πολλούς τρόπους, απολαμβάνοντας συντροφικότητα και ρομαντισμό!

Δίδυμος
Φίλε Δίδυμε, ήρθε η στιγμή που η καθημερινότητά σου θα αποκτήσει διαφορετικούς ρυθμούς κι αυτό εξαιτίας των αυξημένων υποχρεώσεων που θα παρουσιαστούν τώρα. Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα να καταλάβεις τι επακριβώς πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις τη σχέση σου και να ευχαριστήσεις ή και να κακομάθεις τον σύντροφό σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ένα πρόσωπο στον εργασιακό χώρο! Φρόντισε μόνο πριν προχωρήσεις να είσαι σίγουρος πως τα αισθήματα είναι αμοιβαία!

Καρκίνος
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα, φίλε Καρκίνε, να αναπτύξεις και να προβάλλεις τις δημιουργικές πτυχές του χαρακτήρα σου και να αποκτήσεις μια πιο εύθυμη και χαρούμενη διάθεση. Στον ερωτικό τομέα, θα υπάρχει μόνο εύνοια και επιτυχία σήμερα! Απολαμβάνεις θετικές εξελίξεις με ενθουσιασμό και χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις, γνωρίζεις κόσμο και μπορείς εύκολα να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος αλλά κι εκπλήξεις ευχάριστες από τον σύντροφο! Η ερωτική τύχη είναι απόλυτα στο πλευρό σου!

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, ήρθε η στιγμή για να πραγματοποιήσεις έναν μικρό απολογισμό, να ετοιμάσεις τις επόμενες μελλοντικές κινήσεις σου, αλλά και να ετοιμαστείς και εσύ ο ίδιος ώστε να αντιμετωπίσεις τις εξελίξεις στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Αν είσαι ελεύθερος, μην πεις «όχι» σε μία ακόμα προσπάθεια για επανασύνδεση! Ένας παλιός έρωτας επιστρέφει και θα πρέπει να κινηθείς διακριτικά, αν θες την επανένωσή σας! Αν είσαι δεσμευμένος, φτάνεις μάλλον στα όριά του τον σύντροφο με την κυκλοθυμία σου! Από τη μία είσαι τρυφερός, προστατευτικός και αγαπησιάρης και από την άλλη νευρικός, απότομος και γκρινιάρης!

Παρθένος
Σήμερα, φίλε Παρθένε, η έντονη ανάγκη σου για επικοινωνία, θα γίνει πιο ουσιαστική και θα εκδηλωθεί με πολλούς αποτελεσματικούς τρόπους! Στην ερωτική σου ζωή, μπορεί να σχηματίσεις σήμερα κάποιες διαφορετικές κι αλλιώτικες απόψεις για τις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να γνωρίσεις ένα νέο άτομο, το οποίο θα αποτραβήξει το ενδιαφέρον σου από το άτομο που μέχρι τώρα ήθελες! Αν είσαι δεσμευμένος, θα υπάρξουν ίσως κάποιες μικρές διαφωνίες με τον σύντροφο, αλλά η πειθώ σου θα σε βοηθήσει να γίνει το δικό σου!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς με τα κεκτημένα σου και με ό,τι θεωρείς ότι έχει σημαντική αξία στη ζωή σου, είτε υλική είτε συναισθηματική. Αν είσαι δεσμευμένος ήδη, η σημερινή ημέρα σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για να καταφέρεις να έχεις εσύ το πάνω χέρι στη σχέση, αλλά και για να σιγουρευτείς για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου προς το πρόσωπό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου και έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Ο άνθρωπος που σε ενδιαφέρει σου δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για σένα!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με τη Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, θα έχεις σίγουρα τονισμένη αυτοπεποίθηση, ενέργεια και διάθεση για να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα! Στα ερωτικά σου, αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται αρκετή προσοχή στο πώς θα ισορροπήσεις τις δικές σου επιθυμίες με τις επιθυμίες του συντρόφου, αφού έχεις μάλλον την τάση να κοιτάς μόνο τη δική σου πλευρά, χωρίς να ακούς και να αντιλαμβάνεσαι τι έχει να σου πει και ο άλλος. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα έχεις αρκετές κατακτήσεις και θα νιώσεις πως έχεις την αποδοχή των γύρων σου! Επιβεβαιώνεσαι και ανακτάς την αυτοπεποίθησή σου!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς με πιο σοβαρά κι ουσιαστικά πράγματα! Αφήνεις πίσω ανούσιους προβληματισμούς και διορθώνεις δυσάρεστες για σένα καταστάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καλύτερα να αποφύγεις τις πολλές συζητήσεις μαζί με τον σύντροφο σήμερα, ώστε να καταφέρεις να παραμείνεις ανεπηρέαστος όσον αφορά τις απόψεις σου και τους στόχους σου! Παράλληλα, όμως, να είσαι έτοιμος να αναγνωρίσεις τα λάθη σου, αν αυτό πρέπει να κάνεις σε μία μεταξύ σας παρεξήγηση! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να υπάρχουν εξελίξεις σε μία ερωτική ιστορία παράνομη ή κρυφή!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ήρθε η ιδανική ημέρα να κοινωνικοποιηθείς, να αξιολογήσεις ορθά την κοινωνική θέση σου και να οριοθετήσεις ή και να εκπληρώσεις τα μακροπρόθεσμα σχέδια και όνειρά σου! Ένας φίλος σήμερα θα δείξει ουσιαστικό και έντονο ενδιαφέρον για τα ερωτικά σου και θα είναι σίγουρα ο καλύτερος σύμμαχός σου στις θετικές συναισθηματικές σου εξελίξεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα σου δώσει τη λύση που χρειαζόσουν όλον αυτόν τον καιρό, ώστε να ξεπεράσεις ένα σημαντικό πρόβλημα στη σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον θα υπάρξει μία ενδιαφέρουσα γοητευτική γνωριμία!

Υδροχόος
Το ενδιαφέρον σου σήμερα, φίλε Υδροχόε, θα στραφεί σίγουρα σε θέματα που αφορούν την κοινωνική σου θέση και την καλή σου φήμη! Σήμερα, ίσως αισθανθείς πως θα σου είναι δύσκολο να εκδηλωθείς συναισθηματικά και επιφανειακά, γι’αυτό θα προτιμήσεις να δείξεις με πράξεις την αγάπη σου και τον έρωτά σου, προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Ωστόσο, αυτή η στάση ίσως φέρει μία συναισθηματική απομάκρυνση ή ψυχρότητα από το ταίρι σου, αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να περάσεις διαφορετικά μηνύματα από αυτά που θες στο πρόσωπο που ποθείς!

Ιχθύς
Είσαι αποφασισμένος σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, να διαγράψεις μια και καλή τα τετριμμένα της καθημερινότητάς σου! Μη διστάσεις στιγμή σήμερα να γίνεις πιο εκδηλωτικός και γενναιόδωρος συναισθηματικά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, ιδίως μέσα από επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Τα αμοιβαία συναισθήματα είναι σχεδόν σίγουρα και τα μηνύματα που θα ανταλλάξεις μαζί του θα σου χαρίσουν χαμόγελα! Αν είσαι ελεύθερος, φλέρταρε και γνώρισε κόσμο, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε νέες εμπειρίες με τον σύντροφό σου!

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!