Κριός

Συγκινησιακή πίεση που ασκείται από το περιβάλλον σας, θα σας φέρει σε σύγκρουση με τον εαυτό σας και πολύ πιθανόν να σας δημιουργήσει επιπρόσθετα προβλήματα στη δουλειά σας. Η πειθαρχία εδώ ίσως αποτελέσει το σημαντικότερο όπλο σας σήμερα. Αποφύγετε συστηματικά να ανακατέψετε τα αισθηματικά σας με τη δουλειά σας ή τους φίλους σας. Προσπαθήστε να βρείτε λύσεις οι οποίες δεν θα επηρεάζουν τρίτους. 

Ταύρος

Μια επιθυμία σας για να ξεφύγετε από την πραγματικότητα αγνοώντας κάποια τετελεσμένα γεγονότα δεν φαίνεται πως θα βοηθήσει και πολύ σήμερα την κατάστασή σας. Δεχτείτε τις οποιεσδήποτε δυσκολίες προσπαθώντας να τις κάνετε να δουλέψουν προς όφελός σας σαν εμπειρίες στο άμεσο μέλλον. Αποφύγετε τις σημαντικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Τρομερά μεγάλη επιτυχία ή παταγώδης αποτυχία στην καριέρα σας ή κάποιοι μακροπρόθεσμοι στόχοι που θα θέσετε στη ζωή σας είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αυτή την μέρα. Θέλετε να αφήσετε τα “σημάδια” σας στον κόσμο γενικά, προσέξτε όμως μην παρασυρθείτε και γίνετε ανελέητοι, ασυνείδητοι και υπερβολικά ηγεμονικοί προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας, καθώς κάτι τέτοιο ίσως σημαίνει και τον αφανισμό σας.

Καρκίνος

Πολλά πράγματα όπως φαίνεται έχουν αλλάξει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα κάτι που δεν σας έδωσε την ευκαιρία να προσαρμοστείτε. Από την μία ένα ευχάριστο γεγονός σε σχέση με τον σύντροφο ή συνεργάτη και από την άλλη τα σημαντικά προσωπικά προβλήματα σας έχουν δημιουργήσει μια όχι τόσο καλή ψυχολογική κατάσταση. Ίσως η πιο κατάλληλη ημέρα για να χρησιμοποιήσετε την υπομονή και πρακτικότητα που διαθέτετε.

Λέων

Μια σχέση σας ή ένα άτομο το οποίο είναι άμεσα συνδεδεμένο με την ενασχόλησή σας θα βρεθεί σε σύγκρουση μαζί σας. Η πιθανότητα χωρισμού είναι μεγάλη και τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο μπορείτε να συνεχίσετε κάτι το οποίο έχει αποδειχτεί επικίνδυνο ακόμα και για την ψυχική σας ισορροπία. Ίσως να χρειάζεται μια συντηρητική αντιμετώπιση, ίσως όμως και οριστικές αποφάσεις.

Παρθένος

Ξαφνικές ερωτικές ή αισθηματικές καταστάσεις πολύ πιθανόν να αναστατώσουν τη ζωή σας σήμερα. Οι περιπέτειες ίσως να μην σας λείψουν σήμερα αλλά τα πάντα θα εξαρτηθούν από το πόσο σωστή θα είναι η συμπεριφορά σας. Μια εξαιρετική ημέρα για καινούργιες σχέσεις και ένας νέος τρόπος εκτίμησης για το περιβάλλον που ζείτε ή εργάζεστε.

Ζυγός

Μια ξαφνική εσωτερική επανάσταση θα χαρακτηρίζει αυτή την ημέρα τα αισθήματά σας και τον ιδεαλισμό σας. Εκ των πραγμάτων θα αναγκαστείτε να δεχτείτε ορισμένες αλλαγές στη ζωή σας ή ακόμα και στον αισθηματικό σας κόσμο. Βασική αιτία ίσως να είναι κάποιοι φίλοι σας ή ακόμα και μια λανθασμένη επιλογή σας στο παρελθόν. Μην βιαστείτε όμως να πάρετε τις οριστικές σας αποφάσεις. Ζητήστε την βοήθεια και κατανόηση από τους ανθρώπους που πραγματικά σας εκτιμούν και δεχτείτε τις συμβουλές τους.

Σκορπιός

Τον καιρό αυτό να περιμένετε μια μεγάλη αλλαγή η οποία θα σας αποκόψει οριστικά από το παρελθόν. Μια πολύ ισχυρή ένταση στην προσπάθειά σας να πετύχετε κάποιον στόχο-σκοπό. Ένταση και στα αισθηματικά που ίσως προκαλέσει οριστικές ρήξεις. Ακούτε πολύ, μιλάτε λίγο, μετρήστε με προσοχή τα βήματά σας και μην προχωρήσετε σε κινήσεις απελπισίας ή εντυπωσιασμού. 

Τοξότης

Επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν σας αναστατώνουν και θέτουν ύπο αμφισβήτηση την τωρινή σας σχέση. Τα πράγματα φαντάζουν ακόμη πιο δύσκολα όταν θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις. Ωστόσο μην πάρετε. Ούτε σήμερα, ούτε αύριο. Φερθείτε διπλωματικά μέχρι να περάσει η μπόρα και να ξεδιαλύνει το τοπίο.

Αιγόκερως

Η δουλειά και η τέχνη στο προσκήνιο. Όλο σας το βάρος πέφτει στην ικανοποίηση των στόχων σας.
Προσοχή όμως γιατί δεν αποκλείεται να υπάρχουν άνθρωποι που να θέλουν να σας βάλουν τρικλοποδιές. Σήμερα είναι μια μέρα ιδανική για να εντοπίσετε αυτούς τους ανθρώπους. Αρκεί παρατηρητικότητα και φαντασία.
Ο έρωτας πάλι δε θα σας αφήσει ασυγκίνητους.

Υδροχόος

Τα συναισθήματά σας, τα πράγματα που αγαπάτε πραγματικά και πολύ πιθανόν οι φίλοι σας θα υποστούν την μεγαλύτερη ένταση σήμερα. Σκηνές ζηλοτυπίας θα σας οδηγήσουν στο να διακόψετε εντελώς ξαφνικά τις σχέσεις σας με πολλούς ανθρώπους. Προσπαθήστε να θέσετε σε κάποιον έλεγχο τα συναισθήματά σας σήμερα.

Ιχθείς

Μια πιθανή στροφή ή αλλαγή στην ζωή ή την καριέρα σας θα απαιτήσει ιδιαίτερη σκέψη και προσοχή από μέρους σας σήμερα. Χαρακτηριστικές οι σκέψεις σας για τις ευκαιρίες που αφήσατε να χαθούν τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως θα αποτελέσουν την καλύτερη πηγή εμπειρίας για σας. Καλός ο προγραμματισμός αλλά προσέξτε ιδιαίτερα τις λεπτομέρειες ίσως εκεί να βρίσκεται μια διαφορετική πραγματικότητα που θα αποδειχτεί πολύ χρήσιμη στο μέλλον.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Καραγιαννόπουλο (FSRC GREECE) για τη συνεργασία του και την προσφορά του.