Αγαπητή κυρία Σουσού,

Ένα μήνα τώρα βγαίνω με ένα τέλειο παιδί. Με κέρναγε, με γύρναγε με το αμάξι σπίτι, με γνώριζε στην παρέα και την αδερφή του, κι ήταν όλα τέλεια.

Είχαμε πει να το πάμε χαλαρά γιατί και οι δυο είμασταν πολύ μπερδεμένοι μέχρι που εγώ τον ερωτεύτηκα και το χαλαρά έπαψε να ισχύει από πλευράς μου. 

Δεν είχαμε κάνει σεξ, δεν ήθελα. Απλώς φιλιά και ό,τι συνεπάγεται. Έφυγα εκτός Αθηνών για να δουλέψω αλλά με τα πολιτικά συμβάντα. το σχέδιό μου ναυάγησε κι έτσι επέστρεψα ημέρα Σάββατο και του έκανα έκπληξη, έπαθε πλάκα, καταχάρηκε. Όλα τέλεια, συνέχεια μαζί. Μέχρι που ήρθε η Τρίτη και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «γύρισα στην πρώην μου – συγνώμη».

Διαλύθηκα και το ίδιο βράδυ μιλάμε στο Facebook και μου υπόσχεται ότι θα ξανα-είμαστε μαζί. Περνάνε οι μέρες και είμαι κομμάτια. Μιλάμε αλλά όχι όπως πριν. Κι έρχεται η Παρασκευή και του στέλνω τέλος.

Είναι λοιπόν Παρασκευή προς Σάββατο ξημερώματα και με παίρνει τηλέφωνο θέλει λέει να με δει και να πάμε να μείνουμε στο εξοχικό του. Έρχεται με παίρνει από το σπίτι και στη διαδρομή μού λέει «Είδες; Σου το ‘χα πει. Τα ωραία έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις.» Πήγαμε σπίτι του, μιλήσαμε και άρχισε να με φιλάει. Δεν άντεξα και πολύ στην αρχή του ‘πα «όχι δε θέλω» και ότι νιώθω ότι με θέλει μόνο γι’ αυτό και ξαφνικά μου γύρισε πλάτη λέγοντάς μου «εσύ αυτό καταλαβαίνεις, οκέη, καληνύχτα». Ένιωσα απαίσια, άρχισα να τον φιλάω και καταλήξαμε να κανουμε σεξ. Όταν τελειώσαμε, κοιμηθήκαμε και κατά τις 11 το πρωί με ξύπνησε γλυκά και ξανακάναμε σεξ και μετά πάλι κοιμηθήκαμε μέχρι της 3 που ξανάγινε. Μετά μιλήσαμε σαν φίλοι και με γύρισε σπίτι και με χαιρέτησε με ένα φιλί και μια ατάκα: «Όλοι στα λογια είναι καλοί. Στις πράξεις όμως… Θέλω να δω πράξεις για να αποφασίσω τι θέλω…»

Δεν ξέρω τι να κάνω! Τον θέλω πάρα πολύ… Τι πράξεις περιμένει από μένα δηλαδή;

Με εκτιμηση, Δαφνη

 

Αγαπημενότατη, Υπερτρισμέγιστη, Τιτανοτεράστια Δάφνη,

Είχες μια σχέση χαλαρή με κάποιον για ένα μήνα, κι έφυγες απ’ την Αθήνα χωρίς να έχετε αυγοκόψει ακόμα τη σάλτσα;

Τι περιμένεις δηλαδή βρε Δάφνη μου; Να δεις οιωνό με πουλί στον ουρανό, να σου το πει το φλιτζάνι ή να σου βγει στην πασιέντζα;

Απηύδησε το παιδί, πόσο να περιμένει για να φάει ένα φιρίκι; Τι αναρωτιέσαι κι εσύ;

Αλλά αν δεν του κράτησε πολύ, προφανώς σου έκανε τζιριτζάντζουλες μπας και το κάνετε. Τον έφτασες να χρησιμοποιήσει δόλια μέσα.

Και μετά σε πάει σε γαμιστρώνα σωστό και ρομαντζάδα στο εξοχικό κι εσύ του λες «μόνο για αυτό με θες;» Αφού δεν του το είχες δώσει ακόμα του ανθρώπου, τι θες να σου κάνει κι αυτός αν έφτασε να του λέει ο κόσμος ότι οι χειραψίες του γλιστράνε υπερβολικά;

Βέβαια, καλή θείτσα κι αυτός που με την πρώτη ευκαιρία λέει ότι θα πάει στην πρώην του, και μετά σε πάει στο εξοχικό και σου κάνει μουτράκια μέχρι να του κάτσεις. Κι αφού του κάθεσαι σου λέει να δει πράξεις για να σε διαλέξει;

Αν θες ερμηνεία στο χρησμό που σου ‘δωσε όταν σε άφησε στο σπίτι, θα σου τη δώσω εγώ. Να δει ότι τον θέλεις θέλει και να σε δει σίγουρη. Και να τον δείχνεις ότι τον γουστάρεις. Αυτό πες του ότι κατάλαβες. Και μαζί πες του την επόμενη φορά να σου λέει ευθεία τι θέλει. Αν φτάσανε κι οι άντρες να κάνουν τέτοια τεχνάσματα, τότε τι θα μείνει και σε μας τις παλιές;

Αν είχες και δυο δράμια μυαλό παραπάνω, θα σου έλεγα να τον έστελνες στον αγύριστο, αλλά δεν είναι ότι δεν τα άξιζες κι εσύ τέτοια που είσαι. Οπότε μια χαρά είστε μαζί, φτου φτου, κι αν κρίνω και από το ότι το κάνατε 3 φορές σε 1μιση μήνα, είστε λίγο καλύτερα από τη φίλη μου τη Λουκία την παντρεμένη, που το κάνει 1μιση φορά σε 3 μήνες.

Α και κοιτάξτε μην εξαντλήσετε τα προφυλακτικά στη γειτονιά. Με το μαλακό.

Μπα σε καλό σας.

Φιλιά στα μούτρα
Η Σουσού σου

Συντάκτης: Μαντάμ Σουσού