8hiyog1

Η φλογερή Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη επηρεάζει θετικά τα ζώδια και τους ωροσκόπους της Γης και του Νερού του 1ου δεκαημέρου! Με όπλο τους τη θέληση, τη γοητεία και τον δυναμισμό τους, καταφέρνουν να κατακτήσουν επιθυμίες κι όνειρα σε έρωτα και χρήμα!

 

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η σημερινή ημέρα, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη θα σου προσφέρει την πολυαναμενόμενη δυνατότητα κι ευκαιρία να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας. Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή, ακόμη κι αν δεν το διαπιστώσεις άμεσα, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων εσένα και του συντρόφου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να προκύψει ένας καυτός έρωτας, μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον!

 

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, μπορείς να αναμένεις την απόλυτη καλοπέραση σήμερα! Σε περιμένει μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες σε διαπροσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα είσαι σίγουρα το επίκεντρο της προσοχής! Έρχονται άπειρες και σπουδαίες ευκαιρίες κι ερωτικές επιλογές, κατακτήσεις και θαυμαστές. Αν είσαι δεσμευμένος, έχεις πολλές δυνατότητες για εδραίωση, επισημοποίηση ή βελτίωση σχέσης, με πάθος και συναίσθημα!

 

Δίδυμος

Φίλε Δίδυμε, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Άρη είναι άκρως εποικοδομητική για ‘σένα, αν την εκμεταλλευτείς σωστά κι έξυπνα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μαζί με τον σύντροφο, τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού αλλά και συναισθηματική ανανέωση στον δεσμό σας. Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται επιτέλους η μεγάλη ευκαιρία για μία καυτή και παθιασμένη επανασύνδεση.

 

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, η σημερινή ημέρα είναι απόλυτα ευνοϊκή για ‘σένα, ιδίως με ό,τι έχει να κάνει με κοινωνικές δραστηριότητες, επαφές και μετακινήσεις. Αν είσαι δεσμευμένος, πες «ναι» και διεκδίκησε μια έξοδο σήμερα με τον σύντροφο κι είναι σίγουρο ότι θα περάσετε υπέροχα μαζί και θα αναζωπυρώσετε τον δεσμό σας! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, ευχάριστες επαφές, χαρμόσυνα μηνύματα, νέες γνωριμίες κι ερωτικές συναντήσεις.

 

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα επιτέλους επιστρέφουν η αυτοπεποίθησή σου κι η εμπιστοσύνη στον εαυτό σου! Αν είσαι ελεύθερος, ανεβάζεις σήμερα τα στάνταρ σου και μπορείς να βρεις ένα σύντροφο που σε καλύπτει στα πάντα! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές σεξουαλικότητας και πάθους με τον σύντροφο! Επιπλέον, κάποιες συγκυρίες λειτουργούν ως αποδείξεις για την αγάπη του και την αφοσίωσή του σε ‘σένα!

 

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα κι είσαι σίγουρα ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Αν είσαι ελεύθερος, είναι σίγουρο πως σήμερα θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές, νέες γνωριμίες, φλερτ, αλλά κι εκπλήρωση βαθιών ερωτικών επιθυμιών. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις μία απόλυτα παθιασμένη και συναισθηματική σχέση και πολλές καυτές στιγμές.

 

Ζυγός

Φίλε Ζυγέ, ήρθε η στιγμή να ανανεώσεις και να αυξήσεις την καλή σου διάθεση, φέρνοντας ξανά στη ζωή σου την ηρεμία και τη σιγουριά! Αν είσαι ελεύθερος, τώρα ήρθε η ώρα να βρεις αυτό που σου αξίζει, να κάνεις μια σημαντική γνωριμία, γεμάτη πάθος κι ερωτισμό. Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές στιγμές με το ταίρι σου κι επιπλέον θα εκτιμηθούν ποικιλοτρόπως οι προσπάθειές σου κι η συναισθηματική σου γενναιοδωρία!

 

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα, θα φέρει σίγουρα θετικές αλλαγές κι εξελίξεις που καιρό τώρα ήθελες, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη! Αν είσαι ελεύθερος, εμπνέεις γοητεία, ερωτισμό, συναισθηματική γενναιοδωρία κι ικανότητα να σαγηνεύσεις θαυμαστές.  Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις κοινούς στόχους με τον σύντροφο και, ταυτόχρονα, απολαμβάνεις καυτές ερωτικές στιγμές μαζί του!

 

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, θα καταφέρεις τη σημερινή ημέρα να επωφεληθείς από αρκετά επικείμενα γεγονότα, ανακαλύπτοντας ενέργειες κάποιων προσώπων ή κάποια θέματα που σε αφορούν! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι σίγουρα η κατάλληλη ημέρα για να πετύχεις σταθεροποίηση της ερωτικής σου ζωής, όντας απλά ήρεμος, σοβαρός, συνετός κι έντιμος απέναντι στον σύντροφο. Αν είσαι ελεύθερος, δεν έχεις όρεξη για ανούσιο φλερτ και κατακτήσεις!

 

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα θα καταφέρεις να αρπάξεις πάμπολλες ευκαιρίες που θα σου δοθούν τώρα, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις υψηλούς στόχους, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Άρη. Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα αποτελεί την απόλυτη ευκαιρία να έρθεις ακόμα πιο κοντά στους ερωτικούς σου στόχους. Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο, ανανεώνοντας τη σχέση σας, με εξόδους και ψυχαγωγία!
Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ήρθε η στιγμή να βάλεις, επιτέλους, ένα οριστικό τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και δοκιμασίες! Αν είσαι δεσμευμένος, πέρα από τον ερωτισμό και τη σεξουαλικότητα που αυξάνονται στη σχέση σου, θα έχεις κι ουσιαστική εύνοια! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις πολλές ευκαιρίες σήμερα να σαγηνεύσεις με τη γοητευτική προσωπικότητά σου, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει!

 

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, ώρα να ενδυναμώσεις και να βελτιώσεις περισσότερο από ποτέ όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις επαφές και τις συναναστροφές σου. Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία για να ξεκινήσεις μια νέα σοβαρή σχέση ή να κάνεις μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις αναζωπύρωση σχέσης ή γάμου, απολαμβάνοντας ερωτισμό και δυνατό συναίσθημα.

Πηγή

Κάνε σχόλιο!

Έχεις κάποια ιδέα για άρθρο;

Μπορείς να μας προτείνεις ένα θέμα που θα ήθελες να διαβάσεις σε κάποιο απ' τα επόμενα άρθρα μας!