Λέμε όχι στο επιπόλαιο ψέμα και κυρίως στην παρορμητική αυταπάτη σήμερα, με την Αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα! Εξαπατήσεις, ουτοπίες και απογοητεύσεις, κυρίως λόγω αυθορμητισμού και βιαστικών λαθών, θα έχουν οι Μεταβλητοί του 3ου δεκαημέρου!

 

Κριός

Πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου που θα σε φέρουν σε αντιθέσεις μαζί του. Φρόντισε να βγάλεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου για να περάσεις πολύ καλά στην σχέση σου.

 

Ταύρος

Φρόντισε να δεις τα πράγματα με ψυχραιμία και να μην κάνεις καμιά βιαστική κίνηση. Η διάθεση σου θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στην σχέση σου και η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

 

Δίδυμος

Τα αισθηματικά σου θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις ένα τόνο καλύτερο στην σχέση σου προσπάθησε να μιλήσεις στον σύντροφό σου και να εξωτερικευτείς. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να πετύχεις το ταίρι που τόσο καιρό έψαχνες.

 

Καρκίνος

Αισθάνεσαι ότι όλα γύρω σου σε αγχώνουν κι εσύ δεν μπορείς να κάνεις τίποτε. Φρόντισε να χαλαρώσεις και να βρεις τον εαυτό σου. Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές. Στα αισθηματικά σου, θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

 

Λέων

Σε πολλές καταστάσεις που δεν έδινες λύσεις μέχρι τώρα θα κάνεις πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα. Πρέπει μερικά πράγματα να τα δεις με ηρεμία και να κινηθείς ανάλογα. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου.  Απόφυγε να κουράσεις τον σύντροφό σου και μην λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και να τον προβληματίσουν.

 

Παρθένος

Φρόντισε το βράδυ να περάσεις καλά και χαλαρά. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από τον σύντροφό σου, σε σχέση με την συμπεριφορά την δική σου. Καλό θα είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την σχέση σου και μην καταναλώνεσαι σε άλλα θέματα που δεν έχουν ουσία.

 

Ζυγός

Ζητήματα που αφορούν θέματα σπιτιού αρχίζουν και λύνονται αυτή την περίοδο. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά σε φίλους και γνωστούς που έχεις παραμελήσει τελευταία. Στα αισθηματικά θα έχεις πολλές απαιτήσεις από τον σύντροφό σου και δεν αποκλείεται να έχεις και πολλές παρεξηγήσεις.

 

Σκορπιός

Φρόντισε να χαλαρώσεις και να δεις τις καταστάσεις θετικά. Φρόντισε σε ότι θέλεις να πεις στον σύντροφό σου να το πεις με ηρεμία και σε πολύ χαμηλούς τόνους για να αποφύγεις τις φασαρίες. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, ήρθε το διάστημα που θα κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.

 

Τοξότης

Το συναισθηματισμό τον έχεις αλλά και να ελιχθείς ξέρεις εκεί που χρειάζεται. Μην αφήνεις λοιπόν να διαιωνίζονται καταστάσεις στην σχέση σου που σε απομακρύνουν από το ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, και η μοναξιά που έχεις σε νευριάζει πια και δεν την αντέχεις σε βεβαιώνω ότι έφτασε ο καιρός(σε ευνοεί η Αφροδίτη από την Παρθένο) που θα βρεις το ταίρι που ήθελες.

 

Αιγόκερως

Ίσως το ενδιαφέρον σου να είναι περισσότερο στραμμένο στο να εκπληρώσεις κάποια σχέδια ή να θέσεις τις βάσεις για την επιτυχία κάποιων παλαιότερων στόχων. Για άλλη μία φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τον ερωτισμό σου και την καλή συμπεριφορά σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να φέρουν λογομαχίες και να χαλάσουν αυτό το ωραίο κλίμα.

 

Υδροχόος

Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις να εξωτερικεύεσαι και να πεις σε αγαπημένα άτομα πως νιώθεις; Η ιδανικότερη λύση για απόψε θα ήταν να περάσεις τη βραδιά σου χαλαρά με λίγα φιλικά πρόσωπα. Μην σκέφτεσαι καταστάσεις που μπορεί να σε είχαν στεναχωρήσει. Βάλε καινούργιες βάσεις στην σχέση σου και κάνε τις προτάσεις σου και όλα θα πάνε πολύ καλά.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα να κάτσεις και μιλήσεις με το ταίρι σου για το πως βλέπεις μερικές καταστάσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, το πιθανότερο είναι τώρα που είναι η Αφροδίτη στην Παρθένο και σε ευνοεί να κάνεις καινούργια γνωριμία.

 

Πηγή