Η δύναμη του λόγου και του μυαλού νικά σήμερα με το Τρίγωνο Ερμή-Άρη! Τα Ζώδια της Φωτιάς και του Αέρα του 1ου δεκαημέρου μπορούν σήμερα να διεκδικήσουν, μέσω της επικοινωνιακής οδού, αυτό που θέλουν και να το κατακτήσουν!

Κριός
Έχει δημιουργηθεί μια παρεξήγηση στο φιλικό σου περιβάλλον, Κριέ. Δε χρειάζεται να πάρεις θέση και φρόνιμο είναι, αν δεν έχεις να πεις κάτι καλό, να σιωπήσεις, αφού η κατάσταση δε σε θίγει άμεσα. Πρόσεχε, διαφορετικά θα βρεθείς στη μέση και θα εισπράξεις πικρία απ’ όλες τις πλευρές. Στα αισθηματικά σου σήμερα, Κριέ, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου. Θα το διευκολύνεις, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και νιώσει πιο άνετα απέναντί σου.

Ταύρος
Η σιωπή είναι χρυσός, Ταύρε, λέει μια λαϊκή ρήση. Όμως εσύ θα πρέπει να εξηγήσεις και να βγάλεις από μέσα σου κάθε τι που σ’ ενόχλησε, σε πίκρανε, σε στενοχώρησε. Είναι ό,τι καλύτερο έχεις να κάνεις, αν επιθυμείς μια υγιή κι ειλικρινή σχέση με τους άλλους. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μη μείνεις σε απραξία αυτή την περίοδο, που είναι η Αφροδίτη στο Σκορπιό, καθώς η μία ευκαιρία θα διαδέχεται την άλλη και μπορείς να καταφέρεις πολλά.

Δίδυμος
Οι εξελίξεις, Δίδυμε, και τα γεγονότα που επιθυμείς να έρθουν για να ταράξουν τα λιμνάζοντα νερά, ίσως δεν είναι για καλό και προπαντός μπορεί να μην κινούνται προς το συμφέρον σου. Η ήρεμη ήσυχη κατάσταση στην οποία ζεις και σε κούρασε, είναι αντικείμενο πόθου για πολλούς. Μπορείς αυτή την περίοδο, Δίδυμε, να λύσεις με τον καλύτερο τρόπο προβλήματα που ταλανίζουν τη σχέση σου. Για σένα, που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα προκύψουν κάποιες καλές εξελίξεις, που ανοίγουν προοπτικές για το μέλλον.

Καρκίνος
Έχουν μαζευτεί πολλά σύννεφα στον ουρανό, Καρκίνε μου, και το πάει για καταιγίδα. Αν δεν μπορείς να αναστρέψεις την κατάσταση, φρόντισε τουλάχιστον να προστατευτείς. Καλό θα ήταν, να βγεις από αυτή την κατάσταση με όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες Δίνεις καθημερινά στο σύντροφό σου αυτά που χρειάζεται, Καρκίνε, ενώ η αγάπη κι η υπομονή σου αρκούν για να ξεπερνιούνται τυχόν παρεξηγήσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, να ξέρεις, ότι η Αφροδίτη είναι στο Σκορπιό και θα σου φέρει δώρο μια νέα σχέση, όπως ακριβώς την ήθελες.

Λέων
Ο συγκεντρωτικός τρόπος με τον οποίο λειτουργείς, Λέων μου, σ’ έχει κουράσει κι αγχώσει. Δεν είσαι ρομπότ, οπότε φρόντισε να μοιράσεις αρμοδιότητες στους άλλους και να απαιτήσεις αποτελέσματα, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Διαφορετικά, θα καταπονηθείς πολύ. Η καλή σου διάθεση, Λέων, θα σε κάνει σήμερα ακόμη πιο ερωτικό και θα ξεχάσεις τις όποιες αμφιβολίες έχεις για το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, δε βλέπεις με πολλή αισιοδοξία αυτή την περίοδο κάποιες περιπτώσεις. Μήπως πρέπει να τις ξανασκεφτείς λίγο;

Παρθένος
Όταν οι ελπίδες στερεύουν, Παρθένε, η έξυπνη και σοφή κίνηση είναι να επινοήσεις άλλες. Ο στόχος δεν είναι να ζεις με αυταπάτες μέσα σε φανταστικές καταστάσεις, αλλά ν’ ατενίζεις το μέλλον με αισιοδοξία. Αυτά που έρχονται σε θέλουν όρθιο κι όχι στα… πατώματα. Απόφυγε σήμερα να κλειστείς στον εαυτό σου, Παρθένε μου, κι αντίθετα φρόντισε να λύσεις τις διαφορές που έχεις με το σύντροφό σου.

Ζυγός
Ο απρόσεκτος τρόπος με τον οποίο ζεις και τρέφεσαι τελευταία, Ζυγέ μου, μπορεί να σου προσθέσει μερικά ανεπιθύμητα κιλά, πράγμα που δεν είναι ό,τι καλύτερο. Σήμερα, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις σε τάξη τον τρόπο λειτουργίας σου και τη διατροφή σου. Πολλές υποχρεώσεις σε άλλους τομείς, Ζυγέ, σ’ εμποδίζουν ν’ αφοσιωθείς στο ταίρι σου και να του εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Βάλε σήμερα το πρόγραμμά σου περισσότερο χρόνο για τη σχέση σου.

Σκορπιός
Λύγισες, Σκορπιέ μου, και περιμένεις απλά την «καρατόμησή» σου. Η συμπεριφορά σου αυτή δείχνει αδυναμία, αλλά δεν είναι χαρακτηριστικό σου. Σήμερα, είναι κατάλληλη μέρα για να ξεκινήσεις τις αλλαγές και ν’ αφήσεις πίσω αυτή την παθητική σου στάση. Έχεις πολύ περισσότερη δύναμη απ’ όσο φαντάζεσαι. Η σχέση σου σήμερα θα πάει πολύ καλά, Σκορπιέ, αρκεί να δείξεις ενδιαφέρον στο ταίρι σου και να μην απορροφηθείς από άλλες καταστάσεις που σε προβληματίζουν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μάθε ότι η μοναξιά σου, τώρα που είναι η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα διακοπεί.

Τοξότης
Οι αναβολές, Τοξότη, μόνο καθυστέρηση μπορούν να φέρουν. Βάλε τα πράγματα σε μια σειρά και ξεκίνα να ξεκαθαρίζεις τις υποθέσεις σου. Η σημερινή μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Άλλωστε, μην ξεχνάς πως η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Τα αισθηματικά σου, Τοξότη μου, σήμερα θα έχουν στιγμές έντασης, λόγω δικών σου απροσεξιών. Καλό είναι να μην εκνευρίζεσαι με το σύντροφό σου και να μην πεις πράγματα που μπορεί να τον πληγώσουν.

Αιγόκερως
Έχεις τελευταία, Αιγόκερέ μου, μια απολυτότητα και μια αυστηρότητα στις κρίσεις σου για τους άλλους. Οι πληροφορίες όμως, που θα πάρεις σήμερα, θα σου αποκαλύψουν και μια άλλη πλευρά των πραγμάτων, την οποία ούτε καν υποπτεύεσαι πως υπάρχει. Καλό, λοιπόν, είναι να έχεις και λίγη ανεκτικότητα για τους άλλους ανθρώπους. Στα αισθηματικά σου σήμερα, Αιγόκερε, θα έχεις κάποιες εναλλαγές μεταξύ χαράς και προβληματισμού. Πρέπει να είσαι προσεκτικός σε συζητήσεις που θα κάνεις με το σύντροφό σου.

Υδροχόος
Αν δεν εξηγήσεις στους άλλους τις προθέσεις σου, Υδροχόε μου, θα παρεξηγηθείς και θα μπλέξεις σε ιστορίες χωρίς αρχή και τέλος. Ένα έντιμο ξεκαθάρισμα θα κάνει αντιληπτή τη θέση, τη στάση και τη συμπεριφορά σου. Καλό είναι να ξεκινήσεις σήμερα, αφού η μέρα προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Στα αισθηματικά σου, Υδροχόε, σήμερα θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός στα λόγια και τις πράξεις σου, διαφορετικά θα προκαλέσεις τον εκνευρισμό του συντρόφου σου.

Ιχθύς
Ονειρεύτηκες κι αγωνίστηκες για πολλά πράγματα, Ιχθύ, τα οποία δεν πέτυχες κι αισθάνεσαι πικραμένος. Σκέψου όμως πόσα άλλα σου δόθηκαν, χωρίς καν να σκεφτείς αν τα θέλεις και χωρίς να παλέψεις γι’ αυτά. Άσε το σύμπαν να κάνει τη δουλειά του. Αυτό ξέρει καλύτερα τι πραγματικά χρειάζεσαι. Οι ευθύνες που έχεις σε διάφορους τομείς, Ιχθύ, σε κάνουν να παραμελείς λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις εντάσεις και λογομαχίες.

Πηγή