Μην αφήσεις την επιπολαιότητα και την βιασύνη να σε οδηγήσει σήμερα σε λάθη… Σκέψου καλά πριν μιλήσεις ή αποφασίσεις και θυμήσου πως πολλές φορές η καρδιά και το μυαλό παίζουν περίεργα παιχνίδια …Συγκρατήσου και πες όχι στην πλάνη και στα νεύρα!

 

Κριός

Απέφυγε προς το παρόν να πάρεις θέση και ασχολήσου με πιο ουσιαστικά ζητήματα. Μπορείς να εκθέσεις ξεκάθαρα τις απόψεις σου στο ταίρι σου για θέματα που θέλεις να πραγματοποιηθούν στην σχέση σου.

 

Ταύρος

Οι συνθήκες στην σχέση σου είναι κατάλληλες ώστε να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα προβλήματα του παρελθόντος. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην ανησυχείς γιατί η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό σου ανοίγει δρόμο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Δίδυμος

Μην αφήνεις σε κανέναν το περιθώριο να δράσει εις βάρος σου. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στην σχέση σου με την συζήτηση αλλά και με την αλλαγή του εαυτού σου μπορούν να ξεπεραστούν.

 

Καρκίνος

Ένα άπιαστο όνειρο από το παρελθόν που τα άστρα τώρα στηρίζουν να γίνει πραγματικότητα. Μίλησε με το ταίρι σου για θέματα που σε απασχολούν μέσα στην σχέση σου και μην αφήνεις τις απορίες να σε απομακρύνουν από κοντά του.

 

Λέων

Μην βιάζεσαι να οδηγηθείς σε υπερβολές αλλά ασχολήσου περισσότερο με όσα σε ταλαιπωρούν για να δώσεις λύσεις. Δείξε περισσότερη τρυφερότητα σήμερα στο ταίρι σου και μην απορροφάσαι από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

 

Παρθένος

Ο Άρης που βρίσκεται στον Τοξότη θα σε ευνοήσει σήμερα να ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι οι προσδοκίες που έχεις σε βεβαιώνω ότι θα τις εκπληρώσεις με τον καλύτερο τρόπο.

 

Ζυγός

Οι καταστάσεις είναι σε κρίσιμο σημείο και μία κατάλληλη κίνηση θα σε απογειώσει ολοκληρωτικά. Φρόντισε να αποφασίσεις τι θέλεις πραγματικά από το ταίρι σου και την σχέση σου και μετά μπορείς να μιλήσεις για την πορεία.

 

Σκορπιός

Η Αφροδίτη που σήμερα μπαίνει στο ζώδιο σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να ξεπεράσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μην απογοητεύεσαι γιατί η Αφροδίτη από θα σε ευνοήσει για να έρθουν τα καλύτερα.

 

Τοξότης

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σου και αποκτάς πολύτιμους συμμάχους. Για άλλη μια φορά θα καταπλήξεις το ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά μαζί. Ο ερωτισμός σου αλλά και η καλή σου διάθεση θα είναι στα ύψη τους.

 

Αιγόκερως

Κάποιο άτομο δίπλα σου δυσαρεστείται από την αδυναμία σου να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους. Δεν έχει άδικο, γι αυτό προσπάθησε να δημιουργήσεις ισορροπίες. Η σχέση σου πηγαίνει αρκετά καλά. Απόφυγε σήμερα να εκνευριστείς με κάποια πράγματα που μπορεί να κάνει το ταίρι σου.

 

Υδροχόος

Οι καταστάσεις απαιτούν την προσοχή σου και δεν έχεις περιθώρια να τις αγνοήσεις πλέον. Η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα καταπλήξει. Θα έρθεις πιο κοντά με το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά.

 

Ιχθύς

Η σχέση σου έχει ισορροπήσει και νιώθεις αρκετή ικανοποίηση. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της. Αν δεν υπάρχει ταίρι η Αφροδίτη που μπαίνει σήμερα στον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις.

 

Πηγή